HUOMENNA

Apua. Oon laskenu päiviä jo pienen ikuisuuden, ei sillä että tajuaisin edelleenkään tai osaisin jännittää lähtöä, mutta siihen mihin vasta oli 100 päivää on vihdoinkin huomenna.

Tänään on miljoona pikkujuttua hoidettavana, pitää (tai saa) nähä rakkaita vielä viimesen kerran ja itkeä vielä vähän lisää tätä lähestyvää eroa. (sen sentään tajuan) Mun lauantai meni loistavasti, siitäkin huolimatta että varsinkin loppuillasta roikuin vuorotellen Lauran ja Valtterin kaulassa ja itkin silmiäni irti.

Poden järkyttävää pakkausahdistusta, tiedän itekkin että mulla on liikaa tavaraa mukana, mutta kiinnostus 0 enää avata matkalaukkua ja alottaa ”tarvitsenko tätä todella”-rumbaa uudestaan. Mun haave alle 15kg laukusta on haihtunu jo ajat sitten ja nyt yritän epätoivosesti saada isompaa laukkua pysymään alle 20kilossa.

Heräsin tänään viideltä siihen, että näin painajaista jossa myöhästyin kaikilta mun lennoilta. En yllättäen saanu enää unta sen jälkeen ja oon maannu sängyssä ja tuijottanu frendejä. Pitäis kai yrittää saada ittensä ylös ja lähtee metsästää jostain lähialueen postista yhtä maksikirjettä jonka ystävällinen posteljooni on ilmeisesti vieny väärään paikkaan. Sitten lähettää ainakin  15 vihasta sähköpostia beauty baylle jonka tilaus ei sitten koskaan tullu perille. (ei tarvi tilata ko. firmasta enää koskaan mitään) ja yrittää saada ittensä yheks stadiin lounastreffeille mun lempparitytön kanssa.

Lento lähtee viideltä ja sit onkin vuorossa 30h matkustamista. Perillä ollaan torstai-aamun aussiaikaa, mutta tuskin juoksen heti ensimmäisenä koneelle kirjottamaan, mutta pyrin kuitenkin palaamaan vielä tän viikon aikana :) Olettaen siis, etten huomenna kerkii tulla moikkailee.

Haluisin jännittää enemmän, mutten vielläkään osaa. Jännittäkää te munkin puolesta :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

45 Comments

 • Reply Tiksu maanantai, tammikuu 10, 2011 at 10:41

  Isosti tsemppiä ja aivan ihanaa vuotta Australiassa! :-) <3 Tuun seuraamaan messissä koko vuoden!

 • Reply llaura maanantai, tammikuu 10, 2011 at 10:57

  missä vaiheessa on multa ok rueta laskemaan päiviä teidän paluuseen…? toi rapiat 365 on silleen kyl aika paljon, mutta toisaalta… menee kevyesti! (onneks on välietappeja ja harrypottermaa.)

 • Reply s maanantai, tammikuu 10, 2011 at 11:37

  niiin siistiää :D onnea matkaaan!

 • Reply Iris maanantai, tammikuu 10, 2011 at 12:17

  Nyt se aika sitten on! Loistavaa, ihanaa, ihan parhautta! Toivotan teille mitä mainiointa matkaa. :)

 • Reply enppu maanantai, tammikuu 10, 2011 at 13:07

  Apua Meri. :) minä jännitän ainakin sun puolestaki, koska huomenna mulla on tasan kaksi viikkoa muuttoon Espanjaan. Ahdistus suuri pakkaamisen kanssa, kotona n.20kpl banaanilaatikkoa joka nurkassa. :D Mitä parhainta aussivuotta sulle!! <3

 • Reply Kristiina maanantai, tammikuu 10, 2011 at 14:11

  Täällä on varmaan yksi jos toinenkin ”kanssajännittäjä”, usko pois.=) Oikein ihanaa reissua! Toivottavasti matkat (ja kaikki muukin tietty) menee hyvin. Nauttikaahan seikkailusta!=)

 • Reply Hanna maanantai, tammikuu 10, 2011 at 14:41

  Mä ihmettelin itekkin oman lähtöni lähestyessä, että missä jännitys. En itkenyt yhtään hyvästellessäni ketään, mutta dramaattisin hetki oli se kun lähdettiin Helsinki-Vantaalla kiihdyttämään kiitoradalla, ja kun lentokoneen pyörät irtos maasta, kun tajusi että se oli viimeinen hetki Suomen kamaralla puoleen vuoteen. Nyt olen ollut Ausseissa n. 6 viikkoa, ja tää on aivan ihana paikka! Tuut viihtymään todella hyvin, sen voin kertoa :) Eli no worries ja tervetuloa Ausseihin! :)

 • Reply HarMonica maanantai, tammikuu 10, 2011 at 14:48

  Mä voin rehellisesti myöntää että mua jännittää ihan hirveesti teiän puolesta! Muistan vielä kun toi sivulla oleva laskuri näytti monia kymmeniä päiviä ja nyt siinä onkin enään YKS! O_O Hassua sinällään kun en ees tunne teitä mutta silti jänskäilen täällä. :D

 • Reply tintti maanantai, tammikuu 10, 2011 at 15:15

  Apuvaaaa! Miten tää aika menee näin nopsaa? Mutta ihan supersupersuper ihanaa ja turvallista matkaa :)

 • Reply sohvi maanantai, tammikuu 10, 2011 at 15:22

  hah, multaki jotenki mennyt ihan ohi että teidän lähtö on jo näin lähellä :) Hyvää matkaa kuitenkin sulle ja Annalle! Ja muista ottaa paljon kuvia komeista aussipojista ;)

 • Reply ellen maanantai, tammikuu 10, 2011 at 15:43

  OOIII IHANAA ´sun unelma toteutaa vihdoin!:) oon niin kateellinen:D oikeesti ihanaa sinne olis päästä ootan sulta niin paljon kuvia sieltä ja tarinoita surffaripojista ja kuviaki niistä;) oikeesti oon niin innoissani sun pulesta(vaikka en edes tunne) ajatella torstaina olet AUSTRALIASSA yhden parhaimman kaverisi kanssa, now you can live your dream, how amazing is that?!;)
  oikeesti ihan super paljon onnea sinulle ja annalle!<3 ehkä itsekin voin kokea saman kun oon teidän ikäinen (tai sit en mut aina saa haaveilla) :D toivottavasti lennot menee hyvin ja ihanat matkalaukkusi saapuvat perille ajallaan!
  my point is: live well, love much, laugh often!:)

 • Reply Mimmi maanantai, tammikuu 10, 2011 at 15:46

  Heiiii Meri ei viä hätiämitiä! Toimitukset Briteistä tökkii ny _hiukan_ ja ehkä hyvällä säkällä paketti tulee just ennen ku tuut takas Suomeen :D

 • Reply ellen maanantai, tammikuu 10, 2011 at 15:50

  ja onko laura (no more invisible!) salannu bloginsa (vai miten se nyt kysytään järkevästi?!)
  kaikki hyvät blogit lopettaa tai salataan (arez, no more invisible!, tiptoes! mun lempiblogeista on vaa jäljellä sun ja anna plus pari muuta ulkomaalaista) älä lopeta bloggaamista, oot just paras siinä mitä teet;)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 10, 2011 at 19:40

   on joo :(

   • Reply ellen maanantai, tammikuu 10, 2011 at 21:53

    voiii eeiii:( (no laura näät tän kuitenkin, pliis jos mitenkään kestät anonyymeja ja muuta blogiroskaa ja sitä ihanaa puolta nii laitahan se näkyville jookos:) koska blogis on just huippu! ja haluaisin teietää miten pärjäilet sillä oma ystävänikin lähti viikko sitte vuodeksi vaihtoon ja ikävä on kova:( mutta ihan miten itse päätätkin niin kaikkea hyvää sinulle, kimmolle ja elville<3)

    • Reply llaura maanantai, tammikuu 10, 2011 at 23:13

     voi oot ihana! mä en tällä hetkellä kestä ihan vaan mun omaa blogia, mutta ehkä mä jossain merkeissä vielä joskus palaan kun te ihanimmat ootte niin söpöjä! <3 kiitos tästä kommentista, ihana kuulla et muutkin kun mun isi kaipaa mun blogia :D

     • Annika tiistai, tammikuu 11, 2011 at 08:52

      Täällä yksi kaipailija kanssa! Olin ihan maassa kun huomasin ton salauksen, oon seurannut sun blogia tiiviisti ja tykännyt sun tyylistä ja kirjotuksista ihan mielettömästi, eli tuu takas ja pian pliis :)!

     • Laura H tiistai, tammikuu 11, 2011 at 13:32

      Täälläkin ikävöidään sun blogia ihan kunnolla! Toivottavasti palaat vielä joskus. Kaikkea hyvää teille<3

      Ja Merille hyvää matkaa! Odotan jo innolla ekaa postausta Australiasta. Oon ehkä myös vähän kateellinen :)

     • Elpu tiistai, tammikuu 11, 2011 at 17:34

      oon ihan samaa mieltä, laura kiltti palaa bloggaamaan pian, jookos! on ikävä suloista sinua ja sun höpöttelyjä. tottakai päätät itse, mut älä välitä sulle kateellisista anonyymeista joilla ei oo muuta tekemistä kuin aiheuttaa mielipahaa ilman omia kasvoja ja nimeä.. helppohan se on näin sanoo, tiedän.. elville paljon pusuja ja rapsutuksia :)

     • ellen tiistai, tammikuu 11, 2011 at 17:47

      varmasti moni muukin kun minä ja sun iskäs kaivataan sun blogia!:D
      toivon todella että jossain vaiheessa haluat taas jatkaa!:)
      mutta siihen asti odottelen blogisi ilmestymistä<3 ja noiden kahden postauksia pallon toiselta puolelta:D

    • Reply ellen torstai, tammikuu 13, 2011 at 18:00

     nonniin olihan täällä muitakin sun lukijoitas jotka sun blogias ja sun kirjotuksia kaipaa! :) <3

 • Reply muumi maanantai, tammikuu 10, 2011 at 16:38

  Oon NIIN kateellinen sulle et voisin alkaa itkee. Mä oon jännittäny sun puolesta jo pitkään ja ootan innolla sitä aikaa että kirjoittelet ausseista. Olisin niin mielelläni sun tilanteessa, vaikka tottakai vuodesta tulee vaikea, mutta sitäkin antoisampi, toisin kuin Suomessa. Muistan viime vuonna kun olin kolme kuukautta ulkomailla, niin edeltävänä iltana Suomessa ei jännittänyt yhtään. Hengailin vain kaupungilla ja nautin paikallisista festareista, ja olin varmaan ainut ihminen kuka ei tajunnut, että sauraavana päivänä koittaa lähtö.

  Meni vähän offiksi mut piti vaan sanoa, että nauti tästä viimeistä päivästä Suomessa vähään aikaan, näissä ”vikoissa” päivissä se fiilis on niin jännä ja erilainen! voisin alkaa itkee ku haluisin olla sun tilalla :D

 • Reply miu maanantai, tammikuu 10, 2011 at 17:12

  Jännittää sunkin puolesta! Mullakin ehkä lähtö 3 viikon päästä, tosin vaan kuukaudeks.. Tekis mieli jänistää mut en kehtaa toista kertaa tehdä äidille samaa temppua (siis ilmottaa et lähden ehkä, mutta en lähde silti). :D

  Täs vaihees on kai hyvä muistaa sananlasku joka meni jotenkin näin: 10 vuoden kuluttua kadut enemmän sitä minkä jätit tekemättä, kuin sitä mitä teit.

 • Reply Juulia maanantai, tammikuu 10, 2011 at 17:37

  Vähäks mua jännittää sun puolesta! :) Toivottavasti teijän lennot menee hyvin ja mukavasti jaa tuu sit pian postailee kuvii sun muuta et millast siel on ni voidaa ”elää” sun mukana siellä niitten kautta :))) Oon ihan super kade kyll sulle ku pääset lämpimään!!

  Terkuin Juulia

  p.s. en varmaa missää vaiheess sulle sitäkää sanonu et bloggaan itekki mut jos kiinnostaa ni täs on mun blogin http://juulia-inorout.blogspot.com/ :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 10, 2011 at 19:40

   hei jee! saat musta uuden lukijan :) nähdään! <3

  • Reply Empsu tiistai, tammikuu 11, 2011 at 12:42

   Saat mustakin uuden lukijan. IHANA BLOGI <3 (:

 • Reply Heini maanantai, tammikuu 10, 2011 at 17:43

  Jotenki tosi outoo, että ootte huomenna lähössä! Justii vasta tuntuu et ilmotitte blogeissanne lähöstä, niin se aika vaan menee iha huomaamatta :D Ihanaa hyvää loistaa täydellistä iloista hauskaa opettavaista rattoisaa matkaa! :))))

 • Reply jensku maanantai, tammikuu 10, 2011 at 17:52

  Lennättekö kaikki samaan aikaan, samoilla lennoilla? Sinä, Anna ja Annan poikäystävä? :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 10, 2011 at 19:40

   lennetään joo :)

 • Reply vimpsu maanantai, tammikuu 10, 2011 at 17:56

  ihan tajuttomast onnee reissuuun ja PITÄKÄÄÄ KIVAA!!

 • Reply carla maanantai, tammikuu 10, 2011 at 18:04

  kävinkin jo annallekkin toivottelemassa turvalliset matkat ja piti tulla tietty vielä sullekkin toivotteleen ja jänskättää teijän puolesta ihan hirveesti!! :)

 • Reply Anni maanantai, tammikuu 10, 2011 at 19:36

  piän peukut pystyssä! tsemppiä! hyvin kaikki menee, onneks on skypet, meset ja facebookit, niin voit pitää kamuihis silti yhteyttä! TSEMPPIÄ! <3

 • Reply Santtu maanantai, tammikuu 10, 2011 at 20:23

  Koska teit BeautyBayn tilauksen? Itse nimittäin tilasin Look Fantasticistä 29.11. ja paketti on edelleen teillä tietämättömillä :(

 • Reply Tirbe maanantai, tammikuu 10, 2011 at 21:08

  Paljon onnea matkaan! :)
  Täällä kans yks aikoo roikkua koko vuoden mukana ja ehkä jopa uskaltaa kommentoidakin joskus jotain ;)

 • Reply rosaa maanantai, tammikuu 10, 2011 at 21:45

  Oii oon ihan intona teijän puolesta! En millään malttais oottaa, että pääsen lukeen teijä elämästä siellä. Oon itse lähössä/tulossa sinne Ausseihin ens heinäkuussa vuodeks vaihtoon ja on ihan mahtavaa, että kaks lemppari bloggaajaa majailee samassa maassa. Pystyn hyödyntään kaikki teijän vinkit ja muutakin ihanaa! Olis tosiaan siis ihan mahtavaa kuulla kulttuurista, sekä hyviä, että huonoja puolia! (: Ja hei ehdottomasti jotain Aussi-reseptejä ja kaikkee tämmöstä olis ihana kuulla!

  Oot mahtava ja terkut Annallekkin, sillä veikkaan, että se hukkuu kommentteihin ihan kiitettävästi.. :D Toivottavasti lento menee nopeesti ettekä joudu hirveesti ootteleen! ((:

 • Reply ssini maanantai, tammikuu 10, 2011 at 21:50

  Hei tsemppiä sulle, toivottavasti matkat ja kaikki sujuu nyt ihan suunnitelmien mukaan! :-) Hei muuten kun sulla on ollu tossa sivussa toi matkalaskuri, niin mulla siinä näky ne päivät ja tunnit ehkä tasan sen ekan viikon kun kirjottelit tänne rantapalloon ja sen jälkeen ei oo näkynyt ja oonkin ollu ihan ulapalla että millonka sä lähetkää sinne, mutta okei siis huomenna. Toimiiko se sulla ? (:

 • Reply Eeva maanantai, tammikuu 10, 2011 at 23:01

  ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Noin, jännitin sun puolesta:D
  Vallan mainiota matkaa, ja kun olette siellä KERRO TÄNNE KAIKKI!

 • Reply Saija tiistai, tammikuu 11, 2011 at 00:16

  Ihanaa ja turvallista matkaa ja hirmuisesti onnea Aussi-seikkailuun! :) Nauttikaa jokaisesta hetkestä ja päivästä, sillä vaikka vuosi tuntuu nyt suht pitkältä ajalta niin se on jotenkin uskomatonta, miten nopeesti aika menee kun on hauskaa ja nauttii elämästään! Enjoy!! :)

 • Reply Miia-Maria tiistai, tammikuu 11, 2011 at 02:29

  Ai se lähdönhetki koittaa nyt jo? Täälläkin jäädään seurailemaan innolla tulevaa elämää Ausseissa :)

 • Reply lori tiistai, tammikuu 11, 2011 at 13:40

  Ihanaa reissua sulle ja Annalle! Aivan mahtavaa, että päätitte lähteä! Odotan innolla kertomuksia uudesta elämästänne :) Nimim. omaa muuttoaan ulkomaille odottava. Vielä 2,5 kk:tta!

 • Reply m tiistai, tammikuu 11, 2011 at 13:43

  TURVALLISTA MATKAA =)

  maukkaita seikkailuja<3

 • Reply Janika tiistai, tammikuu 11, 2011 at 17:35

  Voi vitsit kuin siistiä! :) Kelpais kyllä lähtee itekkin Australiaan, en vaan kestäs sitä koti-ikävää.. :D Oot paras <3

 • Reply Lulu tiistai, tammikuu 11, 2011 at 17:41

  Parhainta onnea matkaan, Meri 3)
  <3333

 • Reply Elpu tiistai, tammikuu 11, 2011 at 17:42

  Ihanaa matkaa (ei kyllä ehkä vuoden oleilu ausseissa täytä ihan normi matkan kriteerejä, mut ei tohon nyt ihanaa elämääkään voi kirjottaa :P) ja pidä hurjan paljon hauskaa! Sun huumorintajulla selviää kyllä varmasti tilanteesta ku tilanteesta. Kerro söpöille surffareille terkkuja ja yritä vakuuttaa niitä siitä, miten hyvä paikka Suomi on viettää lomaa tai muuttaa vaikka asumaan.. :) oot huippu!

 • Reply iida tiistai, tammikuu 11, 2011 at 19:44

  Tiiätkö, musta tuntuu kans, et aika on menny hirvittävän nopeesti! Vastahan sä ilmotit lähteväs Ausseihin. :–O Mut joo, oikein hyvää matkaa teille, jään innolla odottelemaan postauksia toiselta puolen maapalloa. :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post