rakkaus!

Jokainen tietää varmasti sen tunteen, kun tietää tarkalleen mimmosen laukun / vaatteen/kengät haluaa, mutta sellasta ei löydy mistään. Mun metsästyslistalla on varmaan kohta kaks vuotta olla TÄYDELLINEN musta clutch. JA NYT MÄ LÖYSIN SEN!

Oon oman mainontani uhri, kun klikkasin tota omaa the handbag superstoren banneria ja löysin ihan sattumalta mun uuden rakkauteni.

En tiedä oonko koskaan kertonu mun ongelmaani Diesel-merkin kanssa. En tiedä oonko ainut, vai onko muilla sama ongelma, että joku merkki vaan on sellanen että ne vois suunnitella vaikka keinokuitusen neonvirheen perunasäkin ja se ois ihan kiva koska se on se merkkinen… En oo muuten mitenkään merkkiuskollinen ja oon itseasiassa sitä mieltä ettei kalliimman merkin akryylineule oo yhtään sen parempi kun halpisketjun vastaava, mutta diesel on mun ikuinen ongelmani. Siksi sen jälkeen kun näin tän ekan kerran, mun harkinta-aikani ostoon oli yhtä pitkä kun käytetty aika siihen, että kaivaa luottokortin lompakostaan.

Toi oli pakattu maailman söpöimpään pahvirasiaan!


ja vaikkei sisuksella ei tavallaan oo väliä, niin ainakaan mua ei haittaa se että täydellisen ihanan pinkki!

Hintaa tällä oli 79.90, mikä on pieni hinta kun vertaa siihen rahamäärään mitä oon käyttäny niihin melkein täydellisiin laukkuihin. Mä arvon just et säästäisinkö ton ihan vaan laukkukäyttöön vai pitäiskö mun hylätä mun lompakko ja ottaa toi ihan lompakkokäyttöön…

Meen nyt jokatapauksessa pussailee mun rakasta vähän lisää.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply anni sunnuntai, tammikuu 9, 2011 at 20:20

  lompakkokäytössä saisit olla sen kanssa kosketuksissa joka päivä..tosin siinä piilee se vaara, että siihen kyllästyy! :( mut laukkuna se ei ehkä pääse aina niin hyvin oikeuksiinsa ;) sit jos se on laukku, ja se jostain tuntemattomasta syystä hukkuu, niin siinä menee koko elämä sen mukana, mut lompakkona siinä menee vaan lompakko..ELI LOMPAKKO! :D

 • Reply L. maanantai, tammikuu 10, 2011 at 04:33

  Moikka! Huuto.netin kohteesta pieni kysymys. Voitin huudon, maksoin tilillesi, ja laitoin sulle sähköpostia. Onkohan kaikki huutoni kannalta ok, kun mitään vastausta ei ole kuulunut? Ihan vaan tuon lähestyvän lähtösi takia utelen :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 10, 2011 at 06:19

   Juu on kaikki ok :) huivi on jo postissa, eli huomenna tai viimeistään tiistaina pitäis olla sulla :)

  Leave a Reply