viimeinen sortuminen

Oon niin huono. Oon luvannu itelleni 100 kertaa etten osta enää yhtään mitään, mutta silti shoppailen kun hullu. Viimosin sortuminen tapahtu H&M:n uuden kuvaston tullessa.

Mulla on tosi vaikee ongelma biksujen kanssa. Luulen sen johtuvan siitä, että jouduin käyttämään niin monta vuotta rumia biksuja. Sen jälkeen kun keksin bandeau-bikinit ja leikkauksen jälkeen vielä enemmän, oon hamstraillu biksuja minkä kerkiän. Harmittavan harva kauppa tarjoaa bikineitä muuten kun setteinä, mutta onneks H&M ei pettäny vaan sain klikata sen 42 yläosan ostoskoriin ilman että mun piti valita samankokosta alaosaa. Joo tiedän, ausseissa saatetaan myydä muutamaa bikinimallia, mutta silti parempi liikaa kun liian vähän mitä biksuihin tulee. Tolle tunikalle en keksi muuta selitystä kun sen, että  oli niin söpö. Koska kyseessä on H&M niin on toki mahollista ettei toi paketti ehi viikossa tulemaan mun luo, joten sitten jääpi nuo saamatta. Ne oli jo pakattavana, eli ehkä toivoa kuitenkin on.

Viikko lähtöön. Pitäiskö tää jo tajuta? Lähinnä oon ahdistunu siitä, että en oo pakannu ja kaikki on ihan levällään. En tiedä mikä idea oli olla perjantaihin asti töissä. (no se muutama satanen mitä saan kun kerrytän tarpeeks tunteja lomarahoihin myös tän kuun osalta) Lauantaina on läksiäisbileet ja sunnuntai menee varmaan toipuessa niistä. Mutta muuten tota lähtöä en ymmärrä mitenkään. En osaa jännittää, kun en tajua sitä että viikon päästä oon lentokoneessa matkalla pois kaikesta turvallisesta ja tutusta. Mutta ehkä se sitten joskus iskee, tai sit ei iske ollenkaan. Ehkä ois parempi jos sen tajuis vasta sielä ettei tää loma lopukkaan ihan heti.

Kävin tänään ostaa aurinkorasvaa niin, että mun ei ekana päivänä tarvi huolehtia vielä siitä. Ja sellanen puhallettavan tyynyn etten häiriköi kanssamatkustajia nojailemalla niihin (ihan kun se auttais) Siinä oli ne kaks asiaa jotka oli mun hankintalistalla ennen lähtöä.

Nyt alko ahistaa se, ettei jännitä. Mikä mua vaivaa?

edit. Sitten kun asianomainen oppii viellä viikonpäivät ja tajuaa että tänään on MAANANTAI, ei TIISTAI niin päästään jo pitkälle. Eli viikko ja yks päivä lähtöön. Jos ajatellaan että elän jo australian aikaa, niin sillon ois jo huominen ja se viikko ois todellinen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Saija tiistai, tammikuu 4, 2011 at 00:36

  Don’t worry, ei sua mikään vaivaa, tuollaista elämänmuutosta ei vaan joskus osaa tajuta ja siten myöskään jännittää paljoa etukäteen. :) Itsellä oli aika lailla sama kun olin lähdössä ekaa kertaa vuodeksi ulkomaille ja vaikka olin lähdössä yksin, en vaan jotenkin osannut jännittää sitä lähtöä viikkoja etukäteen. Mulla oli jonkinlaista jännitystä havaittavissa oikeastaan vasta lentoa edeltäneenä iltana ja yönä ja sitten vähän ennen lentoa oli kyllä jokunen perhonen vatsassa, mutta kun kone pääsi ilmaan niin kaikki jännitys katosi melkein saman tien. Sitten sitä vaan odotti malttamattomana, että pääsee perille :D
  Niin ja mulla tuli mieleen, että ehkä tohon sun jännittämättömyyteen vaikuttaa myös se, että olet lähdössä kuitenkin Annan kanssa etkä ihan yksikseen…. Just a thought… :)

 • Reply sohvi tiistai, tammikuu 4, 2011 at 00:56

  apua mua alko jännittää sun puolesta! :D

 • Reply Jonna tiistai, tammikuu 4, 2011 at 07:39

  Mistä löysit sellasen puhallettavan tyynyn? Oon kans ettiny just lentomatkalle ku reissu lähenee.. :)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 4, 2011 at 10:16

   anttilasta ostin omani ku stockalta oli loppu :) luulen et kaikki jotka myy matkalaukkuja, myy myös noita oheishärpäkkeitä :)

 • Reply damdam tiistai, tammikuu 4, 2011 at 11:31

  Moikka!

  Muistan lukeneeni Vivven blogista, että Australiassa olis aika heikko valikoima noita bikinejä! Tai ainakin hän tuskaili kun ei ollut ottanut Suomesta useampia bikinejä mukaan. Aika outoa kyllä jos näin on :D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 4, 2011 at 22:21

   mul oli samanlainen mielikuva, ni siks en oo noissa säästelly :)

 • Reply Eija tiistai, tammikuu 4, 2011 at 13:00

  Iiiiks! Sairaan jännää ja kivaa! Mäkin haluuuuuun! Vitsi mulla on mietinnässä pitäiskö lähtee keväällä Kiinaan reppumatkailee.

 • Reply H tiistai, tammikuu 4, 2011 at 15:36

  Hei en varmasti oo ensimmäinen joka kysyy, mutta millä yhtiöllä lennätte? oon ite lähdössä perthiin ens kuussa ja noi lennot on aika ajankohtaset..kattelin rantapallosta noita ja halvallahan niitä jo saa, muttamutta:D mietin kans lähinnä et jos on vaikka yks lento myöhässä eikä ehdi jatkolennolle nii siitä vaan sitte tappelemaan englanniks, se vähän kammoksuttaa :D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 4, 2011 at 22:20

   china southernilla… Kyllä ne yleensä odottelee, varsinkin jos on saman lentoyhtiön lennot :) tai sit valkkaat vaan pidemmät vaihdot niin ei myöhästy? :)

 • Reply henna tiistai, tammikuu 4, 2011 at 18:29

  Ää oon kuolannu tota tunikaa jonku viikon netistä ja kuvastosta.. Kerrohan mielipitees jos kerkeet saaha sen ennen lähtöö että oliko sellainen mitä odotit :) Ihanaa vuotta sulle Australiaan, pidähän hauskaa ja vietä elämäsi paras vuosi! :)

 • Reply Ninni tiistai, tammikuu 4, 2011 at 20:01

  luin eka et ”klikata sen 42 yläosaA ostoskoriin” ja mietin et onks h&m:llä muka niin paljon erilaisii bikineitä ja että kuka oikeesti voi ostaa niin paljon… sitten hitaallakin välähti. huoh :D

 • Reply JennaK tiistai, tammikuu 4, 2011 at 20:58

  elä meri stressaa siitä stressaamisesta (tai sen puutteesta) :) mun ystävä lähti tänään balille puoleks vuodeks eikä se ollu millänsäkään (tyttöystävä sit senki eestä!) sä ehit häsättää sit siellä ollessa, ihan varmasti. toivotaan et vikoille suomi-päiville tulee joko ihan sikkenä lunta ja pakkasta tai kaameeta vesi-räntä-shaibenia niin sulle ei jää ikävä!

  -jenki

 • Reply hhanna keskiviikko, tammikuu 5, 2011 at 00:11

  Oon niiiiiiin kade :( haluaisin kielimatkalle Maltalle kesällä kahdeks viikoks, mut äidin ainoa ehto on, että saan jonkun kaverin mukaan. Eikä kukaan oikein pääs lähtemää :/ kylhän nyt tänikänen (silloin olisin 17-vuotias) siel ”yksinkin” pärjäis, onhan reissu täynnä nuoria.. mut ei! :(

  • Reply Lalalaa keskiviikko, tammikuu 5, 2011 at 18:37

   Mä olin yksin Maltalla 13 vuotiaana ! Kyl siel pärjäs ihan hyvin. Sielt saa kavereita ja ne ryhmänjohtajat on siel koko aika paikalla ja tavotettavissa. Puhu äitis ympäri :p

 • Reply Oili keskiviikko, tammikuu 5, 2011 at 13:09

  Heh, en voinu sille mitään, mutta mua itteeni alkoi jännittää! :) En tunne sua ja Annaa sen paremmin kun kukaan muukaan tavallinen lukia, mutta olen tosi ylpee teistä! En ymmärrä miten uskallatte jättää kaiken vaan ja lähteä!:) Oon ite todella kova jännittäjä ja jännittäisin varmaan kaks kuukautta ennen lähtöä jo ihan maha kippuralla. mutta oon jo niin tottunu siihen, että osaan jo jotenkin sitä hallita ja rauhottaa itteeni!
  Eli vaikka tää mun juttu ajautu vähän raiteilta niin pääpointti oli, että Olen niiiiin ylpee teistä ja lupaan pitää peukkua sulle ja Annalle! :)<3

 • Leave a Reply