2010 osa 3

Oon koko päivän keskittyny siihen, että osaisin kirjottaa 2011 oikein, niin nyt tuotti vaikeuksia sitten tuo 2010. No mutta, kerrataanpas sitten nuo viimeiset kuukauden tästä vuodesta.

SYYSKUU

Leikittiin taas muotibloggaria ja kuvailtiin päivänasukuvia tuttuun ja turvalliseen tyyliin…

Luovuttiin Nicole-nimen käytöstä ja tultiin ulos kaapista: okei, alotan tän blogin uudistamisen tälleen pikkuhiljaa, niin ei kaikki tapahdu päivässä. Eli, moi, mun nimi on Meri, unohdetaan se Nicole (jos pystytään) ja pysytään tässä. Ehkä. Apua.

Alotettiin maailman säälittävin ostolakko: Muistatteko sen mun ”syyskuussa tsemppaan enkä osta kyllä yhtään mitään” -jutun. Hyvä, en mäkään. Mä en ihan oikeesti tajua mikä mua vaivaa, mulla keväällä ja kesällä menny ehkä 50e vaatteisiin kuukaudessa, nyt rikon kaikki ennätykset ja kirkkaasti.

Listattiin lemppari kirjoja ja tietty  HOT TOP5-miehet. (tän vois tehä uudestaan) koska ihan totta, mikä voi olla kivempaa kun esineellistää miehiä!

Jäätiin (vaihteeksi) koukkuun Sims2:een Tein eilen sen virheen et aloin pelaamaan simsiä, siihen koukuttuminen kun on valmiiks hedari ja silmät kipeet ni ei oo oikein hyvä juttu… Mut olin niiiiin hukassa siin pelissä, naimisissa ihan väärien tyyppien kans jne. Sain onneks sen korjattua ja nyt oon naikkarissa yhen kivan pojan kanssa ja saatiin just lapsi (sen nimeks tuli sheldon, todiste tästä mun melko korkeesta kuumeesta)

Käytiin tukholmassa ja rakastuttiin: Selitin Hennalle kovaan ääneen mun todella hienoa ja älykästä teoriaa eri urheilijoista ja siitä miten eri lajien edustajat tunnistaa sen perusteella minkälaiset pohkeet niillä on. Vertasin just lätkäpelaajien pohkeita sählypelaajiin (tietyin melko irstain esimerkein) kun mun unelmien mies ohittaa mut ja jää melko järkyttyneenä tuijottamaan mua noin kolmeks sekunniks. Sen jälkeen oli mun vuoro jäätyä koska tajusin että se ymmärs mun puheet. Kun tää herra tokeni järkytyksestään (luultavasti se oli niin ihastunu, että kesti hetken että se sulatti tiedon että se on just tavannu sen unelmien naisen) niin se repes ihan täydellisesti ja mä jatkan sitä hiljasena sitä tuijottamista ja punastun niin, että moni tomaatti olis mulle kateellinen. Pakenin Åhlenssin naistenosastolle ja kieltäydyin poistumasta sieltä enää koskaan etten vaan törmäis siihen poikaan. Onneks se ei ollu mun kanssa samalla laivalla, koska en ois voinu poistua enää hytistä loppumatkan aikana. Se varmaan ettii mua edelleen Åhlenssilta vihkisormuksen kanssa.

ja pohdittiin elämän suuria kysymyksiä: laitatteko leivän päälle eka juuston ja sit leikkeleen vai eka leikkeleen ja sit juuston? (leivän päälle tulee ensin juusto sitten leikkele. Kaikki jotka tekee päinvastoin on kummallisia)

Henna esitteli seuraavan tuotteen mulle sanoin ”tää on jokaisen ruotsalaispissiksen must juttu”  Juttu oli tietysti IsaDoran Grafitti Nail Top

Kriiseiltiin blogin kanssa kun kaveripojan joku random-hoito luuli että tää mun kaveri oli mun lp.. (En oo edelleenkään puheväleissä ko. pojan kanssa.)

Täytettiin 25 ja kriiseiltiin asiaankuuluvalla tavalla:

Siihen mennessä kun täytän 25 mun piti:
tietää mitä mä haluan elämältäni
olla koulussa opiskelemassa ylläolevaa
seurustella vakituisesti
harkita lapsen saamista lähiaikoina
lopettaa sellanen yleinen sekoilu
kasvaa tasapainoiseksi aikuiseksi.

LOKAKUU

Leikattiin otsatukka ja leikittiin taas muotibloggaria:

Menin jollekkin ihan randomtyypille ja se leikkas siitä mun omaan makuun liian lyhyen (saarakin sano et se on 3mm liian lyhyt ja saara on mun jumala mitä tulee hiusasioihin)

Käytiin treffeillä ihanan Idan kanssa:

Muutaman siiderin innoittamana (oon sen verran perisuomalainen, etten varmasti puhu mitään ilman pisaraa alkoholia, ainakaan kenellekkään vieraalle)jutut luisti ja loppuillasta saatiin naurusta johtuvia vatsakramppeja kun suunniteltiin mun tulevaa uraa seuraavana valelääkärinä. Ajattelin suoraan laittaa paremmaks, enkä tyytyä mihinkään tylsään terveyskeskus lääkäriyteen, vaan erikoistua ihan suoraan urologiaan. Ajattelin käydä esittäytymässä torstaina siel lätkämatsissa joukkueen johdolle ja ilmottautua joukkueen omaks urologiks. Voitte sit katella mua parin vuoden päästä ku oon dr. phillissä avautumassa aiheesta. (okei googletin äskön sanan urologi koska ajattelin et saan jonkun kivan kuvan teille tähän, mut tulin siihen tulokseen etten oikeestaan ehkä sittenkään halua erikoistua siihen alaan.)

Esiteltiin syksyn lempiruoka!

Anna loi mulle profiilin johonkin australialaiseen nettideittisivustolle, (älkää ees kysykö, pitkä juttu) ja nyt saan sieltä ehkä 15 viestiä päivässä. Pitäisköhän alkaa ettii sitä aussipoikaystävää jo nyt. Syy tähän oli itseasiassa se, että noi epäili että C:llä oli ilmotus ko sivuilla ja mun piti ettiä se sieltä. Mun piti laittaa ton sivuston sähköpostit roskapostiks, kun niitä tuli niin paljon etten jaksanu enää lukea niitä.

Neuvottiin teille kuinka löytää täydelliset farkut!

Ja alotettiin mustikkashottitankkaus ja leikittiin lisää muotibloggaria:

Hankittiin viisumi: ”This is to advise that you have been granted a Working Holiday Visa, Subclass 417, on 12 October 2010.”

Käytiin taas tavastialla, tällä kertaa Mike Monroeta kattomassa.

Mike oli superkuuma ja rakastuttiin Annan kanssa myös palavasti bändin toiseen kitaristiin Steve Conteen. Joutu hetken aikaa tuijottaa suu auki, että onko Nikki Sixx vaihtanu bändiä ja soitinta ja täydellisen varmistuksen asiaan sai vasta kun herra riisu takkinsa, ei tatuointeja, ei Nikkiä

Ja noh, muotibloggari mikä muotibloggari:

Alotettiin viikonmittanen päivän asu haaste:

Toi yks kävi äskön ja ku kerroin sille tästä haasteesta niin se haasto mut pesemään hiukseni siihen mennessä kun se illalla tulee pelistä… Hmph. Miehet ei tajua sitä, miten hyviltä hiukset näyttää kun malttaa olla viis päivää pesemättä niitä.


Jaettiin näkemyksiä siitä, kuinka päästä töihin vaateliikkeeseen.

Vietettiin taas yks mustikkashottipitoinen ilta (ja yks syks hauskimmista illoista muutenkin..)

MARRASKUU

Kuukausi alotettiin pohtimalla unelmamiehen kriteereitäEli huomenna tapaan jääkiekkoilevan kaljun 150cm/45kg miehen, jolla on mun ranteita ohuemmat käsivarret ja joka kaivaa nenää ruuhkaratikassa vanhusten paikalla ja sylkee lattialle.

Paras juttu oli tietty se, että otin mun 4. tatuoinnin! ♥

Kutsuttiin anoppikokelas kylään: mun anoppikokelas kävi ekaa kertaa kylässä toissa päivänä. Luonnollisesti mun naapurissa oli äänistä päätellen menossa jonkin sortin orgiat / joku on ostanut uuden kotiteatterin ja päätti testata sitä aikuisviihde-elokuvalla. Se oli vähän kiusallista. Höpötin ja yritin olla äänessä peittääkseni äänet = anoppikokelas pitää mua vielä vähän oudompana tapauksena. (oon kuitenkin kuulema edelleen sen suosikkiminiäehdokas)

Juhlittiin pienempien sisaruksien synttäreitä ja värjäiltiin taas vaihteeks tukkaa:

Jaettiin vihdoin teidän kanssa tieto Rantapalloon siirtymisestä jota oli pitäny pidätellä kesästä asti…

Jännitettiin Australiaan lähtöä mun ei täydellisen Englannin kanssa: Jos teen itelleni sellasen lapun I’m not allowed to talk to strangers ja kuljen sen kanssa ekat kuukaudet ja kuuntelen vaan… Tai sit väitän että mulla on paha kurkunpääntulehdus enkä voi puhua ekaan kolmeen kuukauteen, kuuntelen ja nyökkäilen ja hymyilen.

Kirjoitettiin vanhan blogin viimeinen postaus ja isänpäivän kunniaks omistettiin se tietysti isille…

Käytiin tavastialla taas vaihteeksi, tällä kertaa vuorossa oli Disco Ensemble…

Avauduttiin teillekkin siitä, miten onnellinen oon mun ihanista ja upeista blogitytöistä

Esiteltiin vuoden pelottavimmat pubiruusu-poseeraukset:

Ja tehtiin EDM-tilaus. (eikä vielläkään olla opeteltu niiden käyttöä)

Ne pari kertaa mitä oon noita kokeillu, niin mulle on jääny vaan sellanen fiilis ettei noita huomaa iholla. Eikä siis silleen positiivessa mielessä, vaan sellasessa ”keisarilla ei oo vaatteita”-fiiliksellä.

Joulukuu on A. niin lähimenneisyyttä + niin kauheeta kuraa, että jätän sen kokonaan pois, ja esittelen sen vaikka uudestaan sitten kun käyn läpi vuotta 2011. :)

Lisäsin tohon sivuun nyt linkin mun omiin huutiskohteisiin… Ja viimonen muistutus myös Hennan huutiskohteista, jotka sulkeutuu huomenna :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply paulahelena sunnuntai, tammikuu 2, 2011 at 22:28

  hahaa, mä oon näköjään kummallinen! :D mut mä en käytäkää leiväl voita nii must se juusto kuuluu siihen alle niinku rasvaks tavallaan (tai jotai, keksin tän teorian sekunti sit)

  mitäköhä muuta mun piti kommentoida, ainaki ehk repeillä tolle deittisivustojutulle JOO ja kysyy miten pohkeita voi kuvaa irstaasti? :D

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 4, 2011 at 00:41

   no sanotaan että ne asianyhteydet oli melko irstaita.

 • Reply sz sunnuntai, tammikuu 2, 2011 at 23:52

  Oon lukenu näitä samankaltasia postauksia varmaan kolme tai neljä ennen tätä, niin on pakko sanoa että tää toteutus on ehkä paras =] Musta toi on just hyvä idea lainata noita pätkiä viime vuoden postauksista (:

 • Reply minää maanantai, tammikuu 3, 2011 at 01:53

  Hei anteeks mutta pakko kysyä nyt, mikä tää C on? Onko se joku lp:n tyyppinen vai lp ite vai oikee poikaystävä vai jotain ihan muuta, jos saa kysyä.. :D

  Mutta joo, sun blogis on ehkä maailman paras, huumoria on tässä eniten ja tykkään tästä niiiin. Että jatka vaan samaan malliin :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 3, 2011 at 10:46

   itseäni lainatakseni: ”Mä en tiedä oonko kertonu siitä, että Annan poikaystävä on tehny ilmeisen kattavaa promotyötä Ausseissa, koska mulla tällä hetkellä neljä poikaa viemässä treffeille. And yes, it’s official start of the “see which on of my friends can serenade Anna’s girlfriend” competition, but the way C and B carry on they would be lucky to get a stripper flash them some skin in a stripclub!

   Tää on varsin hauskaa koska mä en varsinaisesti oo ihminen joka kävis treffeillä.. No ikinä. C on mun ehdoton suosikki kaikista noista pojista jo ihan vaan siks että Anna oli ilmottanu S:lle kolme minuuttia sen ja C:n ensitapaamisen jälkeen että tossa on tyyppi jota ei esitellä Merille tai ne karkaa naimisiin alle viikossa. C oli pyytäny S:sää lähettämään Annan kautta mulle kuvan jotta nään “how spunky he is” Käskin Annaa lähettämään ehkä onnistuneimman otoksen musta koskaan takasin, jotta ne näkee miten spunky mä osaan olla.”

 • Reply Memde maanantai, tammikuu 3, 2011 at 03:11

  ”tää on jokaisen ruotsalaispissiksen must juttu”

  en tiiä miks, mut toi nauratti mua =D
  sää oot kyllä niin sulonen tapaus, ku puhut asiat nii hemmetin suoraan!

 • Reply Heidi maanantai, tammikuu 3, 2011 at 12:56

  Tykkään kans simona tästä toteutuksesta, näihin on nähty vaivaa :)

  Hei muuten, ootko vielä ehtinyt heittää sitä GT:n lahjakorttia postiin? :) Ei siis mitään kiirettä, mietin vaan että kunhan ei ole postiin hukkunut tms., olis ihan mun tuuria.

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 3, 2011 at 22:01

   EN! oon maailman muistamattomin ja se kulkee edes takas kodin ja duunin väliä mun kalenterin välissä :D yritän huomenna saada sen postiin asti :)

 • Reply tiiiia maanantai, tammikuu 3, 2011 at 13:37

  oi vitsi tykkään näist sun vuosikokoomisista ku nää on niin pitkiä eikä vaa tammikuu – 2kuvaa, helmikuu – 2kuvaa jne vaan näis on oikeesti asiaa ja saa nauraa :DD ja vitsi sulle sopii toi suora otsatukka oikeesti ! onko muuten noi viimevuoden kirjotuksen tässä blogissa tarkotuksellisesti piilotettu vai mitä ku en oo ehtiny lukeen mitään blogeja vähään aikaan ja nyt tossa ei ole kuin 2011 kirjotukset ja ois ollu kiva lukee noi viimevuodenki vikat jotka sillon missasin, ymmärrän kyl jos oot halunnu uuden vuoden alottaa tällee puhtaalta pöydältä ilman vanhoja postauksia :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 3, 2011 at 22:08

   ne vanhemmat löytyy kun painelee vaan noita postauksia taaksepäin.. en oikein tiedä mihin se on kadonnu tosta sivupalkista :) laitoin meijän tekniikkamiehelle viestiä tosta :) kiva ku huomasit siis!

  Leave a Reply