2010 osa 2

KESÄKUU

Kesäkuu lomailtiin melko pitkälle myös blogin osalta.

Merkkittävämpänä tapahtumana oli tietysti meijän Singapore-Bali-Gili-reissu.

Sieltä kun selvittiin kotiin, aloin ekaa kertaa tosissani harkitsemaan sitä muuttoa..

Vietin tänää ruokiksen tutkien netistä Australian työviisumi juttuja.. (Ei tähän ei liity ketään aussipoikaa [okei valehten, liittyy ne] koska oikeestaan oon paljon ihastuneempi mun norjalaiseen lomaromanssiin ku mun aussilomaromanssiin) Anna on yrittäny suostutella mua mukaan ku se on lähössä Ausseihin ja voi olla että se saa matkaseuraa. Mut ei kerrota sille ihan vielä.

Blogilomailuun suurin syykin selvisi:

Nyt sit yks poika on maannu mun sohvalla nyt muutaman hetken ja on kauheen vaikeeta tehä mitään tyttöjuttuja niinku blogin päivitys.Yritin väittää et teen töitä, mutta sit ko henkilö kiinnostuki vähä liiaks aiheesta ja jouduin vääntää excell taulukon jostain ihan random aiheesta joka muka liitty jotenkin mun töihin.. hmph.

HEINÄKUU

Heinäkuun alussa vietettiin tyttöjen kanssa leffailtaa ja käytiin kattomassa uusin twilight. (TEAM JACOB) Koska käsikirjottajat tykkää selkeesti raiskata kaikki kivoimmat kohdat kirjasta, niin mun mielestä voitais hyvin muuttaa viimestä leffaa sen verran että Jacob ja Bella karkaakin ja jättää Edwardin miettimään että mikä meni pieleen.

Lisäksi vietettiin monen monta iltaa sportsissa ruoan ja futismatsien seurassa.

Kuukauden suurin juttu oli lopullinen päätös Ausseihin lähdöstä: Kuten toi Anna tuolla blogissaan jo paljasti, niin oon nyt päättäny että lähen myös Ausseihin. Mulle tuli tänään jo muutama ”mitä helvettiä”-viesti kavereilta joille en oo asiasta ehtiny puhua. Oikeestaan ajattelin eka pitää turpani kiinni siihen asti että  kaikki on ihan täysin varmaa ja liput on taskussa, mut menköön nyt sitten :D Ja mun isä sai tietää ko. asiasta tänään mun facebook-päivityksestä joten ehkä toi Annan blogi on ihan hyvä kanava kertoa tällaset pikkujutut kavereille.

Esiteltiin teille hiustenvärjäyksen ihmeellisyyksiä.

Ja jännitettiin tietysti tulevaa elämänmuutosta: Ausseihin on enää melko tasan 6kk aikaa. Mulle ois sopivampi aika n. 6 päivää. Äiti oli vähän romuna koska se epäilee et aion laittaa hynttyyt yhteen jonkun kengurunkasvattan kanssa ja tehä kengurunkasvattajanpoikasia ja jäädä loppuelämäkseni Australiaan. Toivottavasti se mun kengurunkasvattaja on sitten kouluttanut ne kengurunsa niin, että ne osaa hoitaa myös mun poikaset samalla.

Asuttiin viikonloput bäkkärillä mm. näiden herrojen kanssa

Kesälomailtiin..


Ja käytiin moikkaamassa ykköstyttöä Vaasassa.

Eilinen meni kivasti, mä halusin välttämättä taas Fontanaan, niiden halpojen siidereiden takia :D Oli ihan superhauskaa, mun perjantain silikoniolkain ennätys meni helposti rikki ja ah niitä söpöjä poikia taas. Oon ihan hämmentyny niiden määrästä. Maailman eniten pusuja myös niille tytöille jotka tuli moikkaamaan! Toivottavasti en ollu ihan kauheen jäinen :) Hengasin yhen pojan kanssa eilen joka oli hieman hämillään siitä että mulla oli baarissa enemmän ”tuttuja” kun sillä… Sieltä tuli sellanen varovainen ”siis kuka sä oikein oot”-kysymys..

Mun junamatka suju tänään oikein kivasti kotiin kun mun viereen tuli tampereelta ihan  uskomattoman söpö poika. Suunnittelin just meijän häiden teemaa ja mietin et minkä värisiä kukkia oikein haluisin kun se kaivo Golf-lehden repustaan. Mä en tiedä oonko mä koskaan kertonu mun suhteesta Golffiin. MÄ VIHAAN SITÄ LAJIA. Niinpä mä jouduin hylkäämään mun kaikki naimisiinmeno haaveet ja keskityin mököttömään loppumatkan (ja ehkä vähän salaa vilkuilemaan sitä poikaa) Golffaavat pojat on pahinta mitä tiedän heti jääkiekkoilijoiden jälkeen.

Oon melko varma  että huomenna tapaan jonkun golffaavan jääkiekkoilijan.

Alotettiin Australiasuunnittelu..

ELOKUU

Elokuu alko koko vuoden odotetuimmalla viikonlopulla…

Jokainen ehkä tietää mitä Porissa tapahtu eilen. Mun vitutusta ei voi millään tavoin kuvailla, sanat ei vaan riitä siihen vielä. Olin muutaman hassun hetken päässä Mötleystä, eturivissä ja sit joku pikkupikku sadekuuro ja bang koko homma oli siinä.

Kaavailtiin C:n seuraajaa…

Koska en suostu enää avautumaan lp:stä niin voin alkaa kertoo teille mun tulevasta aussi-poikaystävästä njkp:stä. Arvatkaa mistä se on lyhenne? No ette arvaa kuitenkaan. Koska siis lähden australiaan niiden kokemuksien lisäks etsimään sitä täydellistä aussisurffaria niin tapaan luultavasti heti ensimmäisenä päivänä Norjalaisen JääKiekkoilijan josta tulee mun Poikaystävä. NJKP. Koska rakastan aussipoikien surffikiharoita niin njkp on kalju ja se pelkää vettä. Anna lupas perustaa mulle säätiön siinä vaiheessa kun njkp:n tapaan. Jääkiekko nyt ihan vaan siitä hyvästä että se on golffin rinnalla se epäseksikkäin laji jota mies voi harrastaa.

Yritettiin tehdä uutta aluevaltausta asukuvien muodossa…


Muuten oli aika köyhä kuukausi blogin osalta… Kesänloppuminen näky masentumisena. Lisäksi selkä oli sen verran hajalla, että olin puolet kuukaudesta niin vahvojen kipulääkkeiden vaikutuksen alasena, etten tienny enää omaa nimeäni.


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hanna lauantai, tammikuu 1, 2011 at 12:39

  Meri, ekaksikin, olet ihana! Olen lukenu sun blogia varmaan jonku puoli vuotta, mutten ole kertaakaan kommentoinu mitään (Joo, en itekään ymmärrä tätä). Mutta tänään päätin aloittaa kommentoimisen ja syy siihen oli sen lisäksi että rakastan sun postauksia, tyyliä, sua, kaikkea, niin se, että tämä postaus tuli tänne kello 07:36! Oikeasti, kuinka moni pystyy samaan? :D Olet huippu! :)

 • Reply jutta lauantai, tammikuu 1, 2011 at 18:56

  anteeks, mun on IHAN pakko linkittää tää kuva tänne kun jaksat aina kertoa tosta jacobin ihanuudesta :D tää kuva vaan pamahti mun silmille tänää, eikä ollu riemulla rajaa
  http://i29.tinypic.com/290y34j.jpg

  <3team edward

 • Leave a Reply