Rikkinuppiseitikki

Jos sovitaan että tää on tokavika video nyt hetkeen, niin saan taas kirjottaa… Jooko? :D

http://www.youtube.com/watch?v=yrkmxmjAxxE

Niille jotka itsepintaisesti kieltäytyy kattomasta mun videoita (ymmärrän hyvin miksi) niin oikein hyvää ja ruokasaa joulua ♥ Taidan pitää huomenna vapaapäivän bloggailun osalta ellen sit töissä heittäydy villiks ja kuvaa jotain, mutta muuten palataan lauantaina! Esittelen sillon vihdoin sen ton yhen (se EI ole poikaystävä, koska en harrasta sellasia, ”toi yks” lienee siis ihan hyvä nimi mun suosikki herralle ^_^) joululahjan ja rääkkään teitä kuvilla siitä miltä meijän joulukinkku tänä vuonna näytti.

HYVÄÄ JOULUA PUPUJUSSIKAT ! ♥

PS: tulkaa sit kertomaan jos saatte jotain tosi kivaa lahjaks!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply iines torstai, joulukuu 23, 2010 at 15:08

  HYVÄÄÄ JOULUA MERTSU JO TÄÄLLÄ, OOT IHQ <3

 • Reply Lulu torstai, joulukuu 23, 2010 at 15:10

  Ruokaisaa joulua itelles! Hihhihhh, toivotin jotain vastaavaa yhdelle mun asiakkaalle, mikä aiheutti suurta hilpeyttä ympärillä……. Tosin siihen lauseeseen tais liittyä myös sanat kinkku ja kokoa isommat housut. Nojoo. Joulunahan kuuluu tunnetusti syödä yli omien tarpeidensa ;) Ollaan kilttinä (mut kiukutellaan jos niitä paketteja ei oo tarpeeks? ..todellakin!) ja ”nähdään” joulun jälkeen 3)

 • Reply Heini torstai, joulukuu 23, 2010 at 15:28

  Oot niin söpö videoilla! Ihana ku aina välillä toistat jotai asioita sillai söpösti :D Hyvää joulua!

 • Reply Riikka torstai, joulukuu 23, 2010 at 16:11

  Ihanaa joulua! :)

 • Reply Minna perjantai, joulukuu 24, 2010 at 00:02

  Missä sä oot töissä? :D

 • Reply Katri perjantai, joulukuu 24, 2010 at 02:02

  Mä en sitä lähtöö ikinä tajunnu, en oo ihan varma onko se ihan selvillä viä näin 4kk oleskelunkaan jälkeen! Mutta ehkä se oli parempi että oli vähän kujalla siinä lähdössä kun eipä ois muuten varmaa tullu mittäÄn siitäkään:) Hyviä jouluja ja nauttikaa Suomen mahtavasta panostus joulusta kaikki, täällä Ranskassa tää meno on ihan hemmetin laimeeta!

 • Reply ineka perjantai, joulukuu 24, 2010 at 03:57

  haha mun oli pakko kommentoida, lähin tänä syksyn vaihtoo ja siin vaihees just ku oli 2 tai 1 viikko jäljel kaikki kysy et no jännittääks nyt mut ei sitä sillon tajunnu :-D sit edellisen iltan ja aamul lentokentäl sen tajus haha

 • Reply noora perjantai, joulukuu 24, 2010 at 14:43

  Hyvää joulua! :) Todellakin syön hyvin, odotan jo kieli pitkänä, että koskas sitä ruokaa pääsee itseensä ahtamaan. Ruoka, elämäni rakkaus<3

 • Reply masu sunnuntai, joulukuu 26, 2010 at 13:20

  Voi meri kumpa tekisit jokapäivä näitä videopostauksia, näitä on ihana katella aamusin kun meikkaa :-D laitoin muuten sun bannerin mun blogiin kun esittelin mun lempiblogeja, toivottavasti ei haittaa :-)

  http://seebehindmyeyes.blogspot.com/

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post