Perjantai

Voisko joku kehittää sellasen otsikkogeneraattorin?

Mulla on vapaapäivä, ja oon taas ollu kauheen ahkerana. Olin aamukasilta kiropraktikolla runnottavana ja taas kääntyy pää vähän paremmin. Ajoin autoa eilen pitkästä aikaa ja oli oikeesti aika outoa kun näki kuolleen kulman ihan vaan päätä kääntämällä. Sitä sitten osaa olla ilonen pienistä asioista :) Kiropraktikon jälkeen kävin aamupalalla ja nautin ihan vaan siitä että sai juoda rauhassa kahvin ja lukea lehteä. Ja yritin unohtaa sen, että istuin kahvilassa yksin. Mä inhoon käydä syömässä / kahvilla yksin. Onneks mun lähellä istu söpö poika joka oli myös yksin, niin tavallaan olin sen kanssa.

Kun kaupat aukes kävin kiertämässä nopeesti ne ja ostin muutaman joululahjan lisää. Oon maailman eniten ylpee itestäni, että mulla on oikeestaan kaikki lahjat hankittu vaikka h-hetkeen on vielä viikko. Oisin halunnu ostaa itellenikin joululahjan, mutta en löytäny mitään :( Nyt mun pitäis keskittyä pari tuntia pakkaamiseen (mulla on jo viis täyttä muuttolaatikkoa!) ja sit meen hoitamaan pariks tunniks mun suosikkipoikia Oskaria ja Veetiä ja illalla kattomaan mun toisia suosikkipoikia Dantesiin. Tää on varmaan vika kerta ennenku nään kaikki Recklesin pojat ennen lähtöä.  Tyhmää :( Yritän suostutella ne Australian kiertueelle.

Kävin muuten vihdoin postissa hakemassa mun EDM:n tuotteet!

Noita on ihan kamala määrä enkä todellakaan tiedä mitä kuuluu käyttää mihinkin. Onneks tein postauksen näistä aikanaan, niin tiedän mikä kuulu mihinkin settiin, mutta silti. Tykkään edelleen enemmän tosta mun meikkivoiteesta jota ei tarvi ku sutia naamaan. Mun pitää ehkä kinua Tarulta jotain tutoriaalia näistä…

Mä en tiedä oonko kertonu siitä, että Annan poikaystävä on tehny ilmeisen kattavaa promotyötä Ausseissa, koska mulla tällä hetkellä neljä poikaa viemässä treffeille. And yes, it’s official start of the ”see which on of my friends can serenade Anna’s girlfriend” competition, but the way C and B carry on they would be lucky to get a stripper flash them some skin in a stripclub!

Tää on varsin hauskaa koska mä en varsinaisesti oo ihminen joka kävis treffeillä.. No ikinä. C on mun ehdoton suosikki kaikista noista pojista jo ihan vaan siks että Anna oli ilmottanu S:lle kolme minuuttia sen ja C:n ensitapaamisen jälkeen että tossa on tyyppi jota ei esitellä Merille tai ne karkaa naimisiin alle viikossa. C oli pyytäny S:sää lähettämään Annan kautta mulle kuvan jotta nään ”how spunky he is” Käskin Annaa lähettämään ehkä onnistuneimman otoksen musta koskaan takasin, jotta ne näkee miten spunky mä osaan olla.

Jos se haluaa ton kuvan jälkeen vielä viedä mut treffeille niin saatan jo harkita suostumista. Tää on mun mielestä ehdottoman hauskaa, koska voin kriiseillä teille rauhassa noita poikia ausseissa eikä ne ymmärrä siitä mitään. Jee!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Tarzan perjantai, joulukuu 17, 2010 at 12:34

  Hahaha, pönttö. :D Laita mulle se tuotelista noista mineraaleista mitkä ostit, niin kerron sulle, et mitä sudit milläkin, mihin ja missä järkässä! Pus<3

 • Reply damdam perjantai, joulukuu 17, 2010 at 12:55

  Näin sut tiistaina kun olit töissä mut en uskaltanu moikkaa :(

  Oonkin tässä pähkäillyt missä niissä liikkeissä oikein työskentelet ja kun tulit vastaan tiistaina niin tuli sellanen ”sykähdyttävä” fiilis :D On se aina niin outoa nähdä bloggaaja luonnossa…

 • Reply JennaK perjantai, joulukuu 17, 2010 at 14:01

  Sä oot niin yliveto!!! Räkänauruun tukehtumista työpaikalla, asiakkaat kuuntelee kauhulla.

  -jenki

 • Reply Heini perjantai, joulukuu 17, 2010 at 14:36

  Hahhah ihana toi treffijärjestelysysteemi :D

 • Reply a perjantai, joulukuu 17, 2010 at 15:10

  ::DDD ihana toi aussipoikajuttu! Kriiseile sit oikein kunnolla, meitä kiinnostaa! ;)

 • Reply Miimi perjantai, joulukuu 17, 2010 at 17:09

  Hahha, toi kuva! :))

  Ootan kyllä innolla niitä aussipoikapostauksia! :D

 • Reply Ranja perjantai, joulukuu 17, 2010 at 20:11

  joo jotenkin toi kuva on kyllä paras mitä sun blogissa tai missään muuallakaan on susta KOSKAAN nähty! :–DDDD tohon ei voi olla aussipoika rakastumatta ;)

 • Reply ooku perjantai, joulukuu 17, 2010 at 22:28

  ”Onneks mun lähellä istu söpö poika joka oli myös yksin, niin tavallaan olin sen kanssa.”

  EI helvetti ooot ihan paras :DDDD

 • Reply Suvi perjantai, joulukuu 17, 2010 at 23:29

  Sun blogi on kyllä ykkönen! Joku sais tosiaan keksiä otsikkogeneraattorin, kelpais mulle kans! :D

 • Reply Iida lauantai, joulukuu 18, 2010 at 00:07

  Sun blogis on vaan ihan paras! :) Joka postauksessa saa ainaki kerran nauraa, oon ihan koukussa. Mun ehdoton lempiblogi!

 • Reply Mju lauantai, joulukuu 18, 2010 at 01:46

  Saisko sen oppaan ihan kaiken kansan luettavaksi. :) Omaa tilausta odottelen ja toi purkkikasa näyttää aika pelottavalta. :P

 • Reply -R lauantai, joulukuu 18, 2010 at 01:49

  köyhän naisen vinkki otsikkogeneraattoria koskien ; meet aina vaan wikipedian etusivulle ja klikkaat vasemmasta reunasta ”Satunnainen artikkeli” ja siitä sit vaan lätkäset artikkelin nimen otsikokses ! äärettömän päätöntä,mutta ajoittain myös äärettömän huvittavaa ;D

 • Reply ,, lauantai, joulukuu 18, 2010 at 11:00

  hei oonks iha pihal, onks sul nyt siis poikaystävä? :D

 • Reply lovetus maanantai, joulukuu 20, 2010 at 11:18

  I <3 MERI !!! …enkä oo edes lepso.. ;)

 • Leave a Reply