Syötä otsikko tähän

Hoplaa!

Mun inspiraatiokatko tän blogin suhteen jatkuu edelleen… Oikeestaan se koskettaa koko mun elämää, lähtö niin lähellä, että oon ihan lamaantunu enkä saa mitään aikaseks. Tänään iski paniikki kun tajusin että jouluun on kaks viikkoa. Mun muuttoon on siis 2,5 viikkoa. Mä en oo alottanu tavaroiden pakkaamista tai oikeestaan alkanu ees suunnittelee koko hommaa mitenkään. ONNEKS saan jättää osan kamoista tänne, niin pääsee vähän vähemmällä ton pakkaamisen suhteen, mutta silti. Haluisko joku tulla mun puolesta pakkaamaan, niin mä voin nukkua / kattoa frendejä?

Mä toivon että te jaksatte roikkua mun tylsäilyssä mukana vielä tän kuukauden verran, ennenkun lähetään reissuun, luulen että siinä vaiheesssa sitä asiaa on huomattavasti paljon enemmän kun pääsee uusiin maisemiin ja tapaa uusia ihmisiä ja tekee elämällään ylipäätänsä jotain muuta kun on töissä ja hengailee himassa ton yhen kanssa. Mä olin eilen ihan intopinkeenä menossa töihin ja nyt oon kahen päivän jälkeen jo sitä mieltä, ettei mua oikeestaan huvita olla sielä enää sitä vajaata kuukautta (!!) mikä mulla jäljellä on. Yritin ehdotella tänään mun pomolle, että se ois antanu mulle potkut, mutta ei se suostunu :( Ei, vaikka myöhästyin eilen 1,5h töistä koska multa irtos paikka hampaasta ja oli pakko päästä hammaslääkäriin koska se vihlonta tappo mut. Mä rakastuin mut paikanneeseen hampilääkäriin tosi syvästi. Jouduin menee kunnallisen päivystykseen ja olin jo siitä melko kauhuissani. No kerroin heti kun huoneeseen pääsin, että olisin mielummin missä tahansa muualla, jonka jälkeen se lääkäri jutteli mulle kun 3-vuotiaalle lapselle ja sai mut rauhottumaan. Lisäks se laitto puudutusainetta sen verran että olin puol päivää naama turtana, mut ainaki selviisn hampilääkärituolista elossa. Jee!

Huomaatteko, sain romaanin aikaseks hammaslääkäristä? Nojoo, en oikein tiedä et pitäiskö suosiolla pitää kunnolla breikkiä, vaan jatkaa vaan tätä tyhjän päivästä lätinää (mitä mun blogi nyt lähinnä on..) tai sit pitäis alottaa taas joku päivän asu viikko että vois sit sanojen sijaan julkasta kuvia. En kyllä tiedä onko siinäkään sitten ideaa kun oon huidellu samassa tunikassa ja leggareissa kohta kuukauden. Tunikan väri ja siihen yhdistetty tuubihuivi vaan vaihtelee.. Todella villiä ja inspiroivaa pukeutumista siis.

Pistän ens viikolla pystyyn jonkun arvonnan ni tykkäätte musta sen jälkeen ehkä vähän enempi :)

Päivän teemabiisi:

http://www.youtube.com/watch?v=GaVNfZWBVhQ

(miten saan noi youtube-jutut niin ettei tuu tota videota, pelkästään toi palkkijuttu?) (mä aina mussutan miten lukijat ei aina tiedä mikä google on, nyt syyllistyn ite samaan)

PS: Mun televisiosta tulee NHL:ää. Ja jouduin äskön kattomaan kaks kertaa jonkun maalin kun se piti kelata, että varmasti näen kaikki kuviot. Ihan totta, haluaako joku urpon jääkiekkoilijan omaks, täältä irtois

PPSSSPPPSSPPS: Askartelin uuden bannerin, oon vähän kaavoihin kangistunu, mutta mä vaan rakastan tota bannerityyliä ihan liikaa. Mut eiks ehkä oo parempi?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Ira torstai, joulukuu 9, 2010 at 23:29

  Tää banneri on kivempi :)

 • Reply carla torstai, joulukuu 9, 2010 at 23:55

  banneri on parempi näin!:) ja hei, kyllä me jaksetaan sun lätinöitäskin vaan lukee, oot sää meri niin ihana vaan!

 • Reply Katar perjantai, joulukuu 10, 2010 at 00:00

  Jee uus bannu on ehdottomasti paremi, toi on vaan sua!
  Ja tällänen kevyt höpötilöpötihän on just ihan parhautta sun blogissa, kyllä me mukana pysytään :) Ja hei mä en ehkä ottais tota lätkäjätkää omaks, mut voin tulla sinne helpottaa sun tuskii ja kattomaan noi kelaukset uudestaan ja uudestaan ihan vaan ettei sun tarvii, mua kuiteski kiinnostaa noi jutut. Ja sit jos haluut omaa rauhaa niin voin viedä pojan uj:lle :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 10, 2010 at 09:11

   en tiedä oisko se vaan pahempi jos tääl ois kaks kiroilemassa telkkarille ja huutamassa ”OIOIOI”:ta.. :D Joten vie se vaan suoraan ulos :)

 • Reply tintti perjantai, joulukuu 10, 2010 at 00:14

  Uus banneri on kyll parempi, enemmän sun tyylinen. Ja killbill ja toi biisi <3

 • Reply Elina perjantai, joulukuu 10, 2010 at 00:28

  Ei huolta, en määkään oo alottanu ja mun pitää ottaa kaikki mukaan :D No worries! Elän siinä uskossa, että joku tonttu kerää tavarani kasaan yön aikana ennen muuttoa hihi :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 10, 2010 at 09:12

   noni hyvä :D Ehkä se sama tonttu tulee sit pakkaa munkin tavarat…

 • Reply hanska perjantai, joulukuu 10, 2010 at 11:24

  laitat siihen embed-koodiin korkeudeksi 25, se on kahdessa kohdassa, katot vaan että ne on molemmat vaihdettu.

  ei aina tarvi jaksaa/ pystyä. bloggaaminen on vaikeeta :)

 • Reply Janni perjantai, joulukuu 10, 2010 at 12:15

  Pelkän palkkijutun saat videoihin ku muutat siitä koodista korkeuden 25:ksi. :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 10, 2010 at 23:42

   jeekiitos!

 • Reply Anne perjantai, joulukuu 10, 2010 at 13:15

  Hei Meri oon sortunu tohon samaiseen tunikaan koko viikon.. Ja nyt saikulla oon istunu vaan kämpillä ja röhnöttäny. Kunnes mun stereot meni rikki ja oli pakko viedä se korjaukseen viereiseen Konekeskukseen.. Eihän ne tietty siellä enää ollu rikki ja sit se komee myyjä toki soittaa mulle että mikähän näissä on vikana kun mitään ei löydy… Tää tarina jatkuis viel pitkälle mut ennyt rupia täs selostaan :D

  Pointtina oli et hyvä tunika ja elämä on tylsää täälläkin!

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 10, 2010 at 23:41

   oooooooi! Kai kosit sitä ihanaa myyjää kun se soitti? Miksei mulla hajoo mitään että näkisin komeita miehiä? kaikki lääkäritkin on ollu ihan rumia :(

  • Reply Anne lauantai, joulukuu 11, 2010 at 13:16

   Käy lukeen tuolta mun blogista se tarina eiliseltä. : D saat nauraa i promise.

 • Reply Papu perjantai, joulukuu 10, 2010 at 14:39

  Tää on aivan ihana banneri, just sun tyylinen! :) Ja älä pidä mitään taukoa, musta tota hammaslääkäritekstiä oli kiva lukee <3

 • Reply iida perjantai, joulukuu 10, 2010 at 17:01

  Toi uus banneri on ihana! Tykkäilen tosta enemmän ku siitä edellisestä. :)

 • Reply maissu- perjantai, joulukuu 10, 2010 at 20:37

  Meriiii!! Pikkupikku pyyntö, et tekisit niitä videopostauksia ku sä höpöttelet kaikkee nii hauskaa.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 10, 2010 at 23:41

   juu täytyy tehä taas joku :)

 • Reply srapers perjantai, joulukuu 10, 2010 at 21:12

  Dear Meri. Me lukijat ”rakastetaa sua kuuhun ja takas” vaikka parit(miljoonat) postaukset ois pelkkää lätinää ! oli kiva tänää huomata että jes oot saanu postauksen tänne ja sitte oli se silti kiva lukee ! :):) I LIKE THAT.

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 10, 2010 at 23:40

   <3

 • Reply Tanja perjantai, joulukuu 10, 2010 at 21:22

  Toi on paljon parempi banneri :) Mutta miten sä tarkenet leggareilla?! :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 10, 2010 at 23:40

   taikasana on ginan elvira leggingsit jotka vastaa paksuudeltaan farkkuja :D niissä pärjää vaikka 20asteen pakkasessa :)

 • Reply Outi sunnuntai, joulukuu 12, 2010 at 14:14

  Noita sun juttujas on aina hauska lukea! Et arvaakaan, kuinka kiva on nähdä et ”Hei, joku muukin kattelee miehie mm. hammaslääkärissä, ruokakaupan kassalla, televisiosta, jäkismatseissa (inhoan jäkistä ja tyhmänä ihmisenä oon luvannut TAAS mennä katsomaan peliä.. en koskaan opi), etc etc etc” (hukkasin sen mun pointinkin jo…) Mut siis joo. Jatka jutustelua! Vaikka se olisi kertomus hammastikun elämästä, niin jatka.

  PS. Täälläpäin kaikki hyvännäköset tyypit käy eräällä tietyllä salilla.. herranenAIKA sitä HAJUA, mutta… ;) on se sen arvoista ;)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post