sortuminen – uusi yritys

Mä ahersin tän postauksen jo kerran valmiiksi ja ajastin sen viikonlopulle, mutta ilmeisesti (mun ja muutaman lukijan) näyttöön lävähti pelkkä otsikko ja itse postaus katos kun tuhka tuuleen. Ah tätä tekniikan ihanuutta. Nyt on enivei palauduttu takasin taas helsinkiin, kaks päivää savossa ja voidaanko keskustella hetken verran tästä mun murteesta? Muhun tarttuu kaikki ihan hetkessä, et en halua ehkä tietää mimmonen australia-aksentti mulla on suomenkielessä tulevan vuoden jälkeen. Mike Monroe jää kauas taakse.

Nojoo enivei. Mä kirosin perjantaina kun veronpalautukset lävähti tilille ja sain kuluttaa puolet siitä rattosasti siihen että maksoin mun luottokorttivelan pois. Tein tän siis syksyllä viimeks ja onnistuin silti muutamassa kuukaudessa kasvattamaan sinne luottotilille sellasen typerän summan joka koostu lähinnä ebayn ”onpas söpö, pakko saada”-ostoksista. Mulle on ens viikolla tulossa vissiin kolme tai neljä ebay-pakettia. et terve vaan terve. Mulla oli homma hanskassa niin pitkään ton typerän nettishoppailun kanssa, mut sit ku opin vihdoin käyttämään sitä pirun ebayta niin homma on lähteny taas ihan käsistä. Koska olin siis oppinut virheistäni, niin oli oikein hyvä hetki laittaa uus tilaus menemään. Tällä kertaa harjottelin (tää on tärkee taito, joten oikeestaan koko mun tilaus oli ihan hyväksyttävä) debit-kortilla maksamista nettikaupassa. En tienny koko ominaisuudesta, ennenku Henna mua valais asiasta muutama viikko sitten.

Hyvin näytti toimivan, koska ostoskoriin joutui seuraavat asiat:

Tota Born To Rock suihketta oon hehkuttanu ennenkin. Mun kaltasen takkutukan ehdoton pelastaja. Ollaan oltu tiiviisti yhdessä jo ekasta suihkauksesta lähtien ja nyt lähtee vissiin neljäs pullo tota käyttöön. En vaan voi elää ilman.

Totally Beachin -suolasuihketta oon halunnu kokeilla jo pitkään, lähinnä Iineksen hehkutuksen johdosta. Mulla on itseasiassa varmaan puolet uusista kosmetiikkatuotteista sellasia joita Iines on joskus hehkuttanu :D Eli ainakin muhun uppoo tää bloggareiden mainostus…

Rock My World -mikälie smoothing cream. En tässä vaiheessa enää ees muista mitä toi teki, tää oli oikeestaan koko ostoskorin ainut täysin ”turha” ostos. Tai sellanen ”ai joku uus tuote, ja noin halpa! pakko kokeilla”-ostos. Mutta oletettavasti tää auttaa mun tukan pörrösyyteen, toivottavasti myös ees vähän sähkösyyteen jonka kanssa mulla alkaa huumori loppumaan…

Just kun pääsin sanomista että edellinen oli ainut turha ostos, niin joudun jo perumaan sanani, tosiasia on siis se, että mulla on shampoita ehkä seuraavaks viideks vuodeks varastossa. En siis varsinaisesti tarvitse näitäkään, mutta en voinu vastustaa tota pinkkiä väriä ja sitä että tää shampoo & hoitis lupaa tuuheammat hiukset. Mulla on pakkomielle kokeilla niin monta volyme-shampoota kun vaan ikinä kerkiän :) Tähän asti suosikki on ollu Aussien volyymisarja, mutta vaihtelu virkistää aina!

Mulla sormet syyhytti vaikka mihin muuhun, mutta onnistuin (surkeasti) pitämään tilauksen ees näin pienenä.

Nyt lähen mamin luo hoitoon viettämään itsenäisyyspäivää ja kattelee linnanjuhlia. Luvassa siis torkkumista sohvalla ja koirien pussailua. Kivaa itsenäisyyspäivää!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply l maanantai, joulukuu 6, 2010 at 14:50

  Itsekin olen ostanut monia tuotteita, joita Iines on hehkuttanut!;D Ne tuote-esittelyt on aina vaan niin hyvin kirjoitettuja ja perusteltuja yms. että usein menee ihan sekaisin.. Nyt mua jäi kiinnostamaan se priorin ripsikuuri!

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 6, 2010 at 14:56

   joo mä haluisin kans kokeilla sitä niiiiiin paljon!

  • Reply iines maanantai, joulukuu 6, 2010 at 18:34

   Hahah kiitti! :D kokeile ihmeessä Priorinia!!

 • Reply Heidi maanantai, joulukuu 6, 2010 at 15:02

  Onko tuo Born to Rock siis jonkinlainen takunselvityssuihke? MUST HAVE!

  • Reply Meri maanantai, joulukuu 6, 2010 at 15:04

   Tämä suihke pelastaa kovimmankin rokkarin hiukset! Suihke silottaa ja selvittää takkuisemmankin tukan. Erinomainen tuote myös kampauksen raikastamiseen, suihkauta vain kesken illan ja muotoilutuote aktivoituu uudelleen hiuksissa. Käyttö. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ja harjaa. Lopputuloksena pehmeät ja takuttomat hiukset.

   Mä en tota aktivointia oo koskaan kokeillu, mutta siis joo, suihkun jälkeen ihan maailman paras selvittämään takut :) suosittelen!

 • Reply carla maanantai, joulukuu 6, 2010 at 16:48

  munkin on pakko saada tota born to rockia! mäkin haluisin kokeilla tilata ebaysta jotain mutta en osaa käyttää sitä, haha:D pitäis varmaan joskus opetella…

 • Reply Sinisilma maanantai, joulukuu 6, 2010 at 18:13

  Ootkos sähköisyyteen kokeillut marketeista saatavaa XZ:n suklaa&vanilja -hoitosuihketta. Toimii, eikä ole hinnalla pilattu. XZ:lta löytyy myös Niiskuneidin selvityssuihke, joka auttaa sähköisyyteen&avaa takkuja. Ja tuoksuupa vielä mansikalta :) Kannattaa kokeilla noita, itsellä ainakin hermot säästyy jonkin verran noiden ansiosta.

 • Reply yllätystyttö maanantai, joulukuu 6, 2010 at 18:21

  Pakko kokeilla tuota Born to Rock -suihketta! En vaan enää tiedä minne kaikki miun purnukat mahtuu.. :)

  Muuten, siulle ois tunnustus blogissain. :)

 • Reply iines maanantai, joulukuu 6, 2010 at 18:35

  apua miksen oo kuullu noista tigin uusista tuuheuttavista?? alko kiinnostaa.. mulla on vaa ikivanhat superstarit EDELLEEN puolivälissä ja mä aloin miettiä, ettei kai noi oo sitä vaan pakattuna uuteen purkkiin?

  • Reply caterys maanantai, joulukuu 20, 2010 at 23:04

   Noi korvaa just Superstarit! :)
   t.Kampaaja

 • Reply porsas maanantai, joulukuu 6, 2010 at 20:32

  Minä käytän tukan sähköisyyttä poistamaan Herbinan MarjaSpa jätettävää hoitsikkaa, toimii muuten tosi hyvin! Oon monet kampaamotuotteetkin kokeillut, mutta aina palaan tuohon. Uskaltaa suihkutella usein koska ei lähmää (ja koska puteli ei maksa kuin muutaman euron), ja poistaa sähköisyyden täysin (joskin sähköisyys tulee takas tälläsessä ongelmatukassa muutamien tuntien kuluessa tai jos käy ulkona kylmässä, mut tuotahan voi aina suihkia uudestaan). Kannattaa kokeilla! :)

 • Reply inni maanantai, joulukuu 6, 2010 at 20:59

  Kiinnostaako sua shampoita ja muita hiusjuttui ostaessa mitä tuote oikeasti sisältää, että onko se vain silikonia vai oikeasti hoitavia ainesosia? Kun itse yritän käyttää muitakin kuin silikoniin perustuvia tuotteita niin mietin, että mitähän nuo tuotteet on, että jospa sitä ittekin pistäis joulupakettia tilaukseen :)

 • Reply jonneli tiistai, joulukuu 7, 2010 at 15:30

  koen olevani taas ihan täys blondi!!
  sillon kun oli se otsikko vain näkyvissä ”sortuminen” niin ajattelin että oot sortunut johonkin sun entiseen paheeseen, kuten tupakkaan tai videopeleihin tai herkkuihin:–D
  ja nyt sä tuut tänne avautuu sun ebay-shoppailuista…

  moi oon blondi jonneli

 • Reply kiinnostunut tiistai, joulukuu 14, 2010 at 00:18

  Moi!

  Hei haluaisin kans tilata tuolta ebaysta mutta en uskalla :D miten siellä toimii tuo maksaminen? ja varsinkin ilman debit-korttia?

  ja mitä jos tuotetta ei tulekkaan vaikka olet sen maksanu? mistä tietää kannattaako tuotetta tilata?

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 14, 2010 at 10:16

   siis mä maksan ebayssa paypallilla. Se on luotettava ja toimii electroninki kanssa :) Sieltä pystyy kattomaan että millasta palautetta myyjät on saanu, et jos sillä on 1000 positiivista palautetta, niin sillon se tuskin on huijari :) maalaisjärjellä pääsee pitkälle :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post