…and, um, these are, f*ck me, absolutely enormous panties.

Minne nää päivät oikein katoo? Viikonloppu meni ihan hujauksessa, johtuen ehkä siitä, että olin töissä. Eilen vietettiin tyttöjen kanssa pikkujouluja, oltiin alkuilta mun luona ja täältä lähettiin le bonkkiin (vai mikä se on?) Siellä oli jotkut movember-bileet eli mä olin ihan polvet vetelinä kun joka paikassa oli vaan viiksiä. Tytöt ei lämmenny viiksille joten suunniteltiin että siirrytään Ahjoon, mutta loppujenlopuks vanhuus alko painaa parin korttelin kävelymatkan aikana ja napattiin taksi ja pizzerian kautta kotiin. Se oli ehkä ihan hyvä päätös, koska mulla oli tosiaan tänäänkin töitä.

Oon hämmentyny siitä, että saan ton pubiruusu-lookin päälle olin juonu niitä siidereitä yhen tai viistoista. (se siis oli lähempänä sitä yhtä) Mulla on mielikuva että T, ei halunnu että tätä kuvaa julkastaan siitä :D

Minun ihanat tytöt♥

Duunissa meni vähän niin ja näin, kun mulla taas vaihteeks nous kuume. Pohdin just pitäiskö mun mennä huomen kiukuttelee jollekki lääkärille siitä, et haluun jonkun superröntgen-tähystyksen ja selvityksen siitä et mikä mua vaivaa ku tää mun flunssa-kuumeilu on kestäny yli kaks kuukautta. Yks huomattava tekijä tässä saattaa olla se, että mulla on himassa ihan uskomattoman kylmä (tänään oli 17,5 astetta) ja musta tuntuu että vaikka kuinka oon villasukissa ja villahousuissa (kerroinko että ostin neulotut haaremihousut?) viltin sisällä, niin oon koko ajan ihan jäässä.

Mä eilen facebookissa jo avauduinkin asiasta, mutta ostin eilen MUOTOILEVAN alushameen :D Lähinnä siks, että sen pitäis peittää tietyissä vaatteissa alushousujen rajat, jotka tuppaa näkymään oli ne millaset tahansa. No joo peitti se, mutta herrajumala mitä muuta se teki! Seisoin haltioituneena peilin edessä ja tuijotin mun VYÖTÄRÖÄ joka ei oo ikinä ollu niin täydellisen muotonen :D Aion laittaa mun alusvaatteet uusiks ja käyttää tästä lähin vaan muotoilevia alusvaatteita. Kun kerroin tästä Annalle, niin se lupas ostaa mulle joululahjaks puuterin väriset sloggit ja niihin sointuvat urheiluliivit. Oon aika varma että C ei jaksa odottaa siihen, että pääsen Australiaan vaan tulee mua viimeistään kiinaan vastaan ettei kukaan muu aussihunks ehi hurmaamaan mua matkalla lentokentältä Gold Coastille.

Mun pitäis ehkä mennä nukkumaan, että jaksan huomenna olla ahkerana tyttönä töissä taas. Mulla on ihastuttava seittemän päivän työputki tässä, eli perjantai, tule jo!

Miten teijän viikonloppu meni? Tapasko kukaan ihania viikseikkäitä miehiä?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply mäkihaluun! maanantai, marraskuu 29, 2010 at 01:46

  Mäki haluun samanlaisen ihmehameen! Mistä sä ostit sen ja paljon makso? :DD
  Mun perse ja vyötärö kaipaa ehdottomasti tollasta taikavaatetta! :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 29, 2010 at 09:23

   kappahlista joku 20e! :D Sitä kehuttiin Ellessä, ni oli pakko käydä hakemassa.. Mut mun mielestä esim lindexilillä on vastaavanlaisia…

 • Reply Tarzan maanantai, marraskuu 29, 2010 at 08:41

  :D Jos toi eka oli se ”tehään sellaset vammailmeet” ja sä et tehny, mut mä vaan yksin, niin KIITOS kun suttasit mun naaman! :D Oli kyl huippuu ja oli myös aika huippuu, et eilen ei ollu krabbee. :) Kiitti vielä emännälle. <3 p.s. Pöllin nää muutamat fotot mulle blogiin, kitoos!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 29, 2010 at 09:24

   Eiku tossa me oltiin viel normaaleita, se seuraava oli vasta se vammailmekuva! Voin lähettää sulle sähköpostiin noi, ni saat normikokosina :)

 • Reply Sagu maanantai, marraskuu 29, 2010 at 10:59

  Kuulostaako ees täydelliseltä tuo alushame! Vois metsästellä itsekin.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 29, 2010 at 14:37

   suosittelen. Se on ihan täydellinen :D

 • Reply tyttönen maanantai, marraskuu 29, 2010 at 11:20

  hei oon nyt vähän pihalla.. onko sullaki siis joku australialinen poikaystävä, vai? jossai vaiheessa sain jotenki semmosen käsityksen että sulla ois ollu joku ruotsalainen, älä kysy mistä mä tommosia ajatuksia saan.. :D ja mulla juolahti mieleen myös kysymys että ootko sä suomenruotsalainen tai jotain? kun kerran mungo-annakaa ei halunnu sun kattovan sen ruotsiksi tehtyä videopostausta ja työhaastattelussa olit joutunu puhua ruotsia..

  ei oo pakko vastata näihin kysymyksiin jos ne tuntuu susta liian henkilökohtasilta :) oon vaan niin hämmentyny että aattelin kuitenkin koittaa kysyä.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 29, 2010 at 14:38

   Ei ole poikaystävää, en harrasta sellasia :) Enkä oo suomenruotsalainenkaan :) Mua haastateltiin ruotsiks, koska firma on ruotsalainen, ei sen kummempaa :)

 • Reply Sara maanantai, marraskuu 29, 2010 at 15:41

  Ihan tälleen postauksesta poiketen, katoin lauantaina mun kavereiden kanssa Remember Me:n mulle ekaa kertaa. Muistan, miten oot jossain postauksessa sanonu, miten sulle sanottiin että näytät ihan siltä Allylta! Nyt kun katoin leffaa, niin täytyy kyl myöntää että mulla pyöri kokoajan päässä sä, kun Ally oli ruudussa! :D Teissä on samaa näköä (;

 • Reply SirkkaS tiistai, marraskuu 30, 2010 at 00:27

  Who is C? joku sun aussi säätö vai?
  Kerropas meille lisää :)

  ps. kiiti alushame vinkistä…tänään sellainen päätyi minunkin ostoskoriini :)

 • Reply annika tiistai, marraskuu 30, 2010 at 18:58

  kyllä oot söpö.

 • Leave a Reply