apua!

Mun on tehny pieni ikuisuus heittää normaalit meikkipohjat kuuseen ja siirtyä mineraalimeikkeihin. (joo oon noin vuoden jäljessä tässä innostuksessa) Mutta oonkin hitaasti syttyvää sorttia.

Ajattelin että tilaan Bare Mineralssin starter kitin. Mut on joskus meikattu Youngbloodin tuotteilla, ja tykkäsin kyllä tosi paljon, mut silti kun tota on kehuttu NIIIN paljon, niin ajattelin et uskallan luottaa siihen, että se kans on hyvää

Kannattaa kai ottaa toi paketti ennemmin kun ostaa noi jutut erikseen? vai? Onko tossa ees kaikki tarpeellinen? Suurin ongelma kuitenkin on, että en tiedä et mikä noistä sävyistä mun pitäis ostaa. Ehkä medium ajateltuna tota tulevaa mahdollista rusketusta? Vai suoraan Tan? Mikä teillä on ja mimmosen ihonvärin omistatte?

Kiitos jo etukäteen avusta! Blogissa parasta on se, että jos googlettaminen rassaa niin aina on lukijat jotka jaksaa kertoa ja auttaa :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

33 Comments

 • Reply Paula lauantai, marraskuu 27, 2010 at 00:49

  Mulla itellä on lily lolon mineraalimeikkipohja, ja tykkään. sävy blondie vaalein sävy..
  Niitä saa tilattua suoraan Englannista halvimmalla. jos haluat nii kirjotat googleen vaan lily lolo ja heti tulee se nettikauppa… :) Hyvää Joulun odotusta!

 • Reply tiara lauantai, marraskuu 27, 2010 at 06:29

  Ite aloitin kans mineraalimeikkikokeilut Bare Mineralsilla ja se oli kyllä niin toimivaa tavaraa, että en enää ikinä laittais naamalleni tavallisia meikkivoiteita, hyi! :D Bare Minerals antaa sellasen hohtavan lopputuloksen ja mun kasvoilla se oli kuitenkin aivan liian hohtava ja kiiltävä, joten vaihdoin Everyday Mineralsiin, joka toimii mulla ihan yhtä hyvin mut ilman häiritsevää kiiltoa, ja on ihan sikahalpaa! :) Ja niillä on PALJON parempi sävyvalikoima, Bare Mineralsin kans kävi niin että Fairly Light oli aivan liian vaalea ja sitte taas Light aivan liian keltainen enkä halunnu ostaa kahta purkkia ja ruveta sekoitteleen. Mutta siis mineraalimeikit toimii ihan oikeasti ja uskallan väittää, että kun kokeilet niin paluuta vanhaan ei enää oo. Oikean sävyn valinta on vaan tuskallinen prosessi, mutta kun siitä pääsee yli niin jee!!! :D

  • Reply Anne lauantai, marraskuu 27, 2010 at 14:11

   Mistäs oot löytäny/tilannu noit Everyday Mineral tuotteita?

   • Reply tiara lauantai, marraskuu 27, 2010 at 19:35

    http://www.everydayminerals.com ja vaikka USA:sta asti tulevatkin niin mulle on aina tullu perille hieman yli viikossa.

    • Reply Anne sunnuntai, marraskuu 28, 2010 at 12:45

     Hei voisinko pyytää niin isoa palvelusta et heittäisit sun mailin, ja voisin kysellä noista sävyistä ym. Ois helmpompaa ku keskustella näin kommenteis?

     • tiara tiistai, marraskuu 30, 2010 at 08:33

      Juu toki autan mielelläni, [email protected] :)

 • Reply idde lauantai, marraskuu 27, 2010 at 10:13

  Itse ostin Lontoosta viime keväänä ton Starter Kitin. Värein oli Fairly Light ja Light, ja niistä vaaleampi eli Fairly light oli mulle passeli. Mulla onkin kyllä aika vaalea iho. Muuten noi mineraalimeikit ei ollu kyllä mun juttu, iho kuivui ja kuoriutu tarpeettoman paljon niiden kanssa. Ei siis sovi kaikille, niinku ei mikään muukaan. :) Noi on kyllä niin kohtuuttoman kalliita Suomessa että sillälailla ei harmita yhtään ettei sopinu juuri minulle.

 • Reply Teresa lauantai, marraskuu 27, 2010 at 11:49

  Mui.
  Miekin päätin n.kuukausi sitten ostaa B.Mineralsin aloituspaketin. Myyjä sanoi, että näin saat kaiken halvemmalla, kun että meet ostaan erikseen. Silloin saa myös kokeilla eri sävyistä, mikä sopii itselleen parhaiten. Mukana tulee opastusdvd ja monta eri sävyvaihtoehtoa.

  Itse RAKASTUIN B.Mineralseihin, mutta monien hehkutuksen kautta ajattelin myös kokeilla seuraavaksi edellä mainittuja LyliLolloja :)

 • Reply ines lauantai, marraskuu 27, 2010 at 12:00

  Heei, mun on aivan pakko hehkuttaa tänne Lily Lolo -tuotesarjaa, joka on kans tollanen mineraalimeikkisarja. Mä oon käyttänyt Bare Mineralsia kans meikkipohjan tekemiseen, mut henk.koht tykkään enemmän tosta LL:stä, ainakin mun sekaiholla levittyy paremmin. Mutta tämähän ei ollut se mun pointti, vaan se että LL:ltä voi tilata pieniä testeripakkauksia omilta sivuiltaan (vähän päälle eurolla muistaakseni) jos on epävarma tuon värin suhteen! Tai voithan sä käydä kosmetiikkaliikkeessä testaamassa Bare Mineralsista oikeen sävyn ja sitten tilaat jälkikäteen :D Ja jos et oo kuullut ennen tästä sivustosta niin http://www.feelunique.com, saa tilattua ilman postikuluja ja tietty tosi edullisilla hinnoilla. Tuotteet tosin tulevat Euroopan ulkopuolelta, joten se tullirajamaksu pitää muistaa.

  Mutjoo, ei mulla muuta! Mulle kävi ainakin silleen mineraalimeikkien kanssa, että en voisi enää kuvitellakkaan nestemäisiä/tavallisia meikkivoiteita/aurinkopuutereita jne pärstääni :)

 • Reply Sofia lauantai, marraskuu 27, 2010 at 12:05

  Mä ainaki suosittelen, että tilaat ton Bare Mineralsin Starter Kitin. Ite ainaki oon jääny niin koukkuun mineraalimeikkeihin heti ensimmäisten kokeilujen jälkeen! Siinä kitissä tulee nimittäin mukana ne sudit, jotka erikseen ostettuina vois tulla aika hintaviks. Ite tilasin kaikkein vaaleimman sävyn, sillä käytän yleensäkin vaaleimpia meikkivoidesävyjä. Siinä tuli tosiaankin kaksi eri vaaleaa sävyä mukana, ja pienestä koostaan huolimatta oli tosi riittoisia. Tein muuten niin, että kävin ensin Kicksissä testaamassa oikean sävyn ja tilasin sen jälkeen Feeluniquesta. ;) Eli ei muuta kuin sävyä kokeilemaan ja tilaamaan.

 • Reply errgrg lauantai, marraskuu 27, 2010 at 12:08

  jos rusketut helposti, niin suosittelen sitä mediumia. jos taas rusketut melkein mulatiksi, niin sitten ehkä tan, mutta se on tosiaan melkoisen tumma!

  itselläni oli medium aloituspakkaus ja ehkä hippasen liian tumma, vaikka rusketusta silloin löytyi. nykyään käytän youngbloodia, jossa on paljon parempi sävyvalikoima ja samassa tuotteessa meikkivoide, puuteri ja peiteväri. yhdessä aineella siis saa koko naaman kuntoon:)

 • Reply Hebe lauantai, marraskuu 27, 2010 at 12:53

  Oon aivan rakastunut tohon merkkiin! Ei herranjumala oikeesti kun ekana kylmänä aamuna katoin peiliin ja huomasin, kuinka couperosa iho loistaa taas siihen malliin, että olisin varteenotettava kilpailija pukin Petterille ja olin ihan varma, et nyt pettää kyllä BE:tkin kuten kaikki meikkivoiteet on tehny. Mut sit tulee se halleluuja-kohta kun olin tehny ekan sipasun poskelle ja punasuus ihan oikeesti peitty! Kävelin sen päivän varmaa nokka pystyssä kun itsevarmuus oli niin sadassa, kun ekaa kertaa mun naama oli terveen näkönen!

  Mutta joo siitä, minkä värinen kannattaa valita niin suosittelen sitä fairly-pakettia. Ne sudit on niin eri luokkaa kun mitkään muut ja muutenkin saa sit kerralla kaikki. Niinkun tossa aiemmin kommentoitiinkin niin se Fairly light on vähän kellertävä vaaleelle nassulle, mut sit siellä Ausseissa kun saat vähän väriä niin Fairly Light on just sopiva ja sit kun loppuu, pelkkä Light. :) Niin siis noihan ei kestä kun about 2kk jos vaan yhtä purnukkaa käyttää, mut sit sen jälkeen on hyvä testata muuta sävyä, jossa onkin sit isompi purnukka. Mut todellakin säästää, kun ostaa ton paketin ja siis se tökötti, joka hoitaa puuterin virkaa niin se kestää kyllä kauan.

  Okein jos nyt koitan lopettaa tän mun romaanin jotenkin fiksusti niin suosittelen tilaan Feelunique.com, varmaan jo tuttu paikka sulle, mut puolet halvemmalla saa sieltä kun Suomesta :)

 • Reply lurppa lauantai, marraskuu 27, 2010 at 13:41

  moikka:)

  ite kans sorruin tilaamaan noi tossa nelisen kuukautta sitten. Ihan unelma tuotteitta. Ainoa että mun noista siveltimistä lähtee karvoja tosi paljon ja niitä saa sit olla nyppimässä naamalta pois. ( ja on siis ihan noi aidot siveltimet, tai niinhän ne siellä look fantasticilla väittää.)

  Nojoo mutta siis ite kävin ennen mun päätöstä tilaa ni Kicksissä kokeilemassa. Myyjä laitto mulle iholle oikeeta väriä ja sitte kävelin sateessa ja tuulessa ja tuiskeessa ja lopuks treeneissä ja illalla ku tulin kotii ni iho näytti vieläki täydelliseltä. :) Olin myyty ja 50e köyhempi ;)

 • Reply Sanni lauantai, marraskuu 27, 2010 at 14:02

  Itse olen käyttänyt Pink Quartz Minerals -mineraalimeikkejä jo melkein kolmen vuoden ajan enkä vaihtaisi enää mihinkään. :) Tuo on yhden naisen pyörittämä yritys, nettikauppa löytyy googlettamalla.

  Värisävyjä on valittavissa paljon useampia kuin mitä noilla isoilla brändeillä on ja ennen täysikokoisen purkin ostamista on aina mahdollisuus tilata useampia testereitä, jotta saa varmasti itselle sopivan sävyn. Ja jos testerit ei tunnukaan itsellä toimivan, niin siinä ei ole menettänyt kuin muutaman dollarin. Jos kurkkaat firman Etsy-kaupan puolelle, sieltä näkee tuhansia positiivisia käyttäjäpalautteita.

  Tietysti noissa joutuu odottelemaan toimitusta pari viikkoa, kun tuotteet lähetetään Yhdysvalloista, mutta se onkin ainoa miinus. Turvallisia ja toimivia meikkejä ilman mitään ylimääräisiä täyteaineita, suosittelen!

 • Reply petrat lauantai, marraskuu 27, 2010 at 14:35

  tilasin just ton saman paketin feeluniquesta, tuli alle viidessä päivässä kotiovelle! voin suositella, paketissa on kaikki tarvittava ja tulee huomattavasti halvemmaksi tilata koko setti kerralla :) sävy kannattaa käydä kokeilemassa jossain kosmetiikkaliikkeessä, itse hain testerin kotiin ja sen perusteella tilasin sitten tuon medium -paketin. :)

 • Reply Henni lauantai, marraskuu 27, 2010 at 14:49

  Moi!
  Ostin ton setin joku 2 vuotta sitten enkä enää vois kuvitella olevani ilman mineraalimeikkejä! Toi starter kitti on aivan super! siinä on kaikki mä tarviit! Kolme erilaista sivellintä, kaks eri sävystä meikkivoidetta ja aurinkopuuteri ja vaikka mitä ihanaa! Jos oot epävarma sävystä niin ota valeempi kun sit sillä aurinkopuuterilla voit sävyttää vaaleta pohjaa tosi hyvin ja helposti. Mutta ite käytän tällä hetkellä sellasta sävyä kun light ja se on perfect! Menee ympäri vuoden vaikka oon aika vaaleehipiäinen.. Mutta älä vaan osta sitä pakettia kaupasta vaan tilaa netistä, josta saat sen noin 70% halvemmalla! Osoite on gorgeous shop.com.

 • Reply tintti lauantai, marraskuu 27, 2010 at 15:41

  Ite käytän lily loloo joka on tosi hyvää ja kehuttu paljon (ja monet on sanonu et se on BM:ää selkeesti parempi). Joten jos et oo merkkiä päättäny niin kannattaa harkita vielä. Ihan vaan hinnankin takia :) (ja lily lololta voi tilata sävynäytteitä niin saa varmasti sen mitä haluaa)

 • Reply hennnaaa lauantai, marraskuu 27, 2010 at 16:52

  Mulla on toi bare mineralsin started kit ja se on ollu mulla vaikka kuinka kauan, eli tosi riittosaaki tavaraa se on. Tykkään kovasti ja mun sävynä on light. Ja en kyl ainakaa tan:ii suosittele, koska ittelläni on light ja sekin oli ihan tarpeeks tumma mulle kesällä. Et ehkä medium. Ja kannattaa ehdottomasti ostaa paketti koska tulee halvemmaks, kun siinä tulee kaikki siveltimetkin mukana jne. Alussa tuntu ettei ne peitä mitää, mutta sitten kun opin meikkaan niillä, nii loistavaa. Kannattaa tilata netistä, koska suomessa noi meikit on törkeissä hinnoissa. ite tilasin beautybay.com ja suosittelen.

 • Reply Athene lauantai, marraskuu 27, 2010 at 17:38

  Suosittelen! Toi on jotain niin paljon mukavampaa kun naaman oranssiksi muuttavien nestemäisten tököttien levittäminen. Mulla on niin kalvakka iho että ittelläni on se vaalein versio. Ja paketin hankkimisesta on jo rutkasti aikaa, ja vielä riittää tavaraa. Okei en ehkä ihan päivittäin oo jaksanu panostaa tohon lärvän laittamiseen, mutta että kyllä on riittosa ja hyvä paketti. Sävyn valinnassa en kyllä osaa sen paremmin auttaa, kun että mulle fairly light on oikein passeli, ja kesälläkin menin tuolla lightilla. Mutta minuunhan ei siis väri tartu ei millään. Kicksissähän noita vissiin myydään ainakin? Ehkä kannattaa siellä käydä vähän tutustumassa sävyihin. (:

 • Reply Emppu lauantai, marraskuu 27, 2010 at 18:17

  Todellakin voi luottaa Bare Mineralsien laatuun :) Itse aloitin käyttämään noin kolme vuotta sitten, kun mut meikattiin kauneusmessuilla noilla mineraaleilla ja olin ihan rakastunut. Ostin messuilta sen starttipaketin, mutta muistaakseni meikkipohjapurkkikin on pienempää kokoa kuin normaali kaupassa myytävä. Mukana tuli siis myös se puuteri ja lisäksi aurinkopuuteri, joka oli musta aivan liian tummaa jotenn käyttämättä on jäänyt. Lisäksi muistan että starttipaketissa tullut sivellin oli ERITTÄIN huono laatuinen, se oli jotenkin kova ja karhea. Luulen että on sama sivellin kuin tuossa kuvassa. Itse ehkä suosittelisin ostamaan suoraan liikkeestä, myyjä osaa suositella sulle sopivan sävyn niin ei tule tilattua sitten ihan väärää sävyä :) Itselläni on ollut sävyistä ”fairly light” ja ”light”, joista toinen on kuitenkin ollut liian vaalea ja toinen liian tumma. Mulla on vaalea, mutta kuitenkin lämpimän sävyinen iho, joten myyjä suositteli mulle sävyä ”golden fair”, joka oli kuulemma aika uusi sävy, ja se on täsmälleen sopiva mulle. Eli tosiaan suosittelen käymään Kicksissä (vissiin ainut paikka joka myy Suomessa?). Ainiin, ja kabuki siveltimen ostin Body Shopista, mun mielestä noi bm:n omat kabukit on hirmu kalliita ja Body Shopissa sivellin maksoi sen kakskymppiä.

 • Reply C lauantai, marraskuu 27, 2010 at 18:36

  Hei!

  Tilasin kesällä just ton BareMineralsin starter kitin ja otin värinä sen mediumin! Säikähdin eka et tuli otettua liian tumma, mut se olikin melkeen liian vaalea kesän ruskettamalle naamalle. :) Eli ihan ehdottomasti kannattaa tilata ja kokeilla! Aivan parhaita tuotteita ja toi paketti on kätevä ku tulee kaikki tarvittava samassa! Itellä on kestäny toi starter kit jo puoli vuotta, ei joka päiväsessä käytössä, mut voin luvata et joka päiväsessä noi pienet purkit kestää ainakin sen 2-3kk :)
  Medium siis värinä varmasti hyvä, siinä tulee medium ja medium beige, joista toinen enemmän punertavalle ja toinen kellertävälle iholle. Ite kesällä sekotin sitä aurinkopuuterin asemaa toimittavaa jauhetta ja tota medium beigeä et sain oikean värin (kuuluu starter kittiin).
  Ja tilasin BeautyBaystä 43-48e hintaan :) ja tuli n.3 päivässä!!

 • Reply miuku1 lauantai, marraskuu 27, 2010 at 18:59

  Mulla ainakin kesällä BareMinerals toimii ku unelma. Ainoo outo juttu on ollu, että nyt talviaikana siinä 7-8h työpäivän jälkee naama kiiltää ku cadillacin pelti. Tätä ei siis tapahtunu BM:n kanssa kesällä, eikä normi-meikkivoiteiden kanssa talvellakaan. Ja ihotyyppiäni ei oo diagnosoitu mut veikkaisin sekaihoks.

  Muuten käyttäsin BM:ää kesät talvet, nii rakkautta se on. Erityisen ihanaa on ku mineraalimeikeistä ei jää sellanen jauhonen ”putskupinta” vaan näyttää että sulla on naama muuten vaan sen näkönen ku omistaisit täydellisen virheettömän ihon.

 • Reply MissS lauantai, marraskuu 27, 2010 at 19:55

  Älä tosiaan ota tania ainakaan ekaksi! mediumkin on jo aika tumma. Tan on ihan kamalan tumma. Ittellä jäi kokonaan käyttämättä, jopa kesällä. Käy kokeilemassa kicksissä ennen ku ostat, saat oikean sävyn ekalla kerralla! :)

 • Reply Tuulia lauantai, marraskuu 27, 2010 at 21:01

  En jaksanut lukea noita kaikkia kommentteja läpi, joten voi olla, että tätä on jo ehdotettukin, mutta noita Bare Mineralsejahan myydään Kicksissä. Voisithan käydä siellä myyjän avustuksella valitsemassa sävyä, vaikka et pakettia sieltä hankkisikaan. Ne usein myös antaa sellasiin pieniin purkkeihin kotiin mukaan tuotteita, jos pyydät, niin voit kotonakin eri valoissa kokeilla sävyjä. Tosin jos ongelmasi on se, että etit sävyä, joka sopii Australiaan, niin siinähän tuo ei auta…

 • Reply Soni lauantai, marraskuu 27, 2010 at 21:52

  Riippuu minkä värinen under tone sulla on. Kannattaa ehdottomasti tutustua tähän:
  http://www.bareescentuals.com/on/demandware.store/Sites-BareEscentuals-Site/default/Experience-Show?cgid=BM_FOUNDATION_FINDER

  tuon avulla löysin itsellenikin täydellisen sävyn! Starter kitin sävyistä voi tietenkin itse sekoittaa sen täydellisen sävyn, jos nyt satut olemaan kalpeampi ja myöhemmin ruskettuneempi. Toisaalta taas yhdessä yksittäisessä mineraalipurkissa on enemmän. Jos nyt satut tilaamaan vain yhden, sulta löytyy varmaan aurinkopuuteri, jolla voit sitten korostella rusketuksen tullessa.

 • Reply Tiia lauantai, marraskuu 27, 2010 at 22:32

  täältä löydät paljon tietoa noista bare mineralseista:
  http://ostolakossa.blogspot.com/search/label/bareMinerals
  vanhimmista postauksista löytyy varmaan ne kaikista selittävimmät jutut.

  Ite kokeilin BM:iä ekan kerran vähän päälle vuos sitten, enkä vois nyt kuvitellakkaan vaihtavani takas ”tavallisiin meikkeihin”! Ne on niin hemmetin helppoja! (joo oon laiska) Aamulla purtavaa tehdessä ja kahvia keitellessä huidon pohjat naamaan sutisuti vilkasen vähän peiliin varjostukset paikoilleen poskipunaa vähän ja woala! ready in 10 minutes. Ei siis mitään turhan tarkkaa! Tosin jos on näppyjä menee varmaan vähän enemmän aikaa, mutta multa ne hävis ku tuhka tuuleen vähän ajan käytön jälkeen :) on siis helliä iholle yms.
  Mulla on ihan perusskandi-ihonväri ja alotuspakkauksen väri oli muistaakseni se kaikista vaalein, light?

  Kannattaa muuten lisäks ostaa semmonen kabuki-brush, paljon helpompaa, nopeempaa ja peittävämpää jälkee :)

 • Reply ines sunnuntai, marraskuu 28, 2010 at 01:36

  Muuten, tuli vielä mieleen et voithan sä tilata tietty kaks eri sävyistä putelia, ja sekottaa sitten niistä oikeen sävyn :)

 • Reply RIIIIINAAA sunnuntai, marraskuu 28, 2010 at 11:43

  se paketti josta sulle puhuin on sittenkin se TAN, eli tilaa se! Ne meikkivoidepuuterit on siinä sävyissä medium tan ja tan… mä oon nyt käyttänyt sitä medium tania eli alotat tolla (voit sekotella niitä) ja sit kun oot saanut sellasen kunnon brunan niin tilaat sitä tania ihan pelkälleen :) trust me, on hyvä!

 • Reply Dalmiina sunnuntai, marraskuu 28, 2010 at 11:49

  Itse olen vaaleaihoinen (meikkivoiteista vaalein/toiseksi vaalein sävy yleensä), mutta hyvin ruskettuva, ja kun keskikesällä pari vuotta sitten kävin ostamassa tuon paketin niin edelleen vaalein oli sopivin. Kesän ajan meni se Light, talvikaudeksi sitten se Fairly light. Tykkään. :) Tosin talviaikaan käytän välillä mieluummin meikkivoiteita, sillä minulla on atooppinen iho ja joudun käyttämään kylmimmillä kausilla hyvin tuhteja kosteusvoiteita -> puuterimaiset pohjat jäävät usein paakkuun. Lisäksi nuo mineraalipohjat saattavat kuivattaa entisestään kuivuuteen taipuvaista ihoa, eli kosteutuksesta kannattaa tosiaankin huolehtia!

 • Reply Anne sunnuntai, marraskuu 28, 2010 at 16:31

  Innostuin itekkin ihan täysiä ja tein päätöksen et nyt parannan tapani ja satsaan ulkonäkööni! Iloisestin shoppailin kaikkia näytepurnukoita, kunnes sain huomata etten pysty tilaamaan yhtään mitään. iloista..

 • Reply janette maanantai, marraskuu 29, 2010 at 11:43

  Mä tilasin myös ton get started kit:n, mutta valitettavasti kaikki sävyt näytti mun iholla aivan liian kellertäviltä. :/ Sen lisäksi sudeista irtoaa karvaa aivan älyttömän paljon edelleen. Ajattelinkin kokeilla sitten hiukan halvempaa vaihtoehtoa, ja päädyin Everydan mineralsiin (http://www.everydayminerals.com/), ja johan löytyi sopivat sävyt ja passeliin hintaankin. :) Suditkin ihanan pehmeitä eikä ole haituvan haituvaa päästänyt irti!

 • Reply Jasmin maanantai, marraskuu 29, 2010 at 12:25

  Pahoittelut jos joku muu on jo sanonut samat asiat, en millään jaksanut lukea kaikkia kommentteja. Itse kävin Kicks:ssä katselemassa noita sävyjä ja sain myyjän avukseni, se kokeili niitä iholle ja sit anto niistä lähimpänä olleista sävyistä pienet näytteet kotiin mukaan(sitä piti tosin osata kysyä erikseen). Suosittelen tekemään noin ettei tuu sit tilattua väärää sävyä. Ja feelunique.com, sieltä saa halvimmalla.

  Sit pienet hehkutukset, eli en vois enää kuvitellakaan käyttäväni nestemäisiä meikkivoiteita! Enkä myöskään mitää maybellinen tms. mineraalipuuteria, niissä kun on vaikka mitä.. Bare Mineralseissa ei ole kun (lonkalta heitettynä) 4-5 eri ainesosaa. Tietää ainakin mitä naamalleen laittaa.

 • Reply surfie keskiviikko, joulukuu 8, 2010 at 17:52

  Tosiaan, kannattaa tuolla starter kitillä lähteä liikenteeseen. Siinä on siveltimet, joilla pääset hyvin alkuun (eivät tosin aivan pehmoisimmat markkinoilla) ja tarvittavat meikkipohja-, peite- ja viimeistelymineraalimeikkipuuterit. Kit kannattaa tosiaan tilata feeluniquen kautta, maksaa siellä yhteensä noin 46 € (ainakin itse tilatessani muutama kuukausi sitten maksoi tuon verran).

  Itselleni Bare Mineralsit eivät sovi. Ihoa kiristää ja polttelee. Tämä kaiketi johtuu kuulemani mukaan baremineralseissa käytettävästä ainesosasta jota muissa esim. lily lolossa ei ole. Olenkin ajatellut kokeilla seuraavaksi lily loloa. Täytyy vain ensin saada nämä baremineralsit pois alta vaikkeivät mulle sovikaan.

  Mineraalimeikkipohjalla saa kovin luonnollisen näköisen pohjan mutta omalle hyvin kirjavalle (lue: osittain punoittavalle osittain hyvin vaalealle) naamalleni en ole saanut pitkien kokeilujenkaan jälkeen kovinkaan peittävää lopputulosta juurikin luonnollisuuden takia. Naamani on täynnä pientä ihottumaa ja näppylää eikä nämä siis taida oikein minulle sopia. Toki voi olla, että siveltimetkin vaikuttavat asiaan, koska niinkuin aiemmin sanoin, baremineralsin siveltimet ei ole niitä pehmeimpiä.

  Kannattaa ihmeessä kokeilla miltä omassa nassussa tuntuu, kokeilemisen arvoista on! :)

 • Leave a Reply