Tervetuloa mukaan!

Pidemmän aikaa olen miettinyt jo blogin perustamista ja sellaista kirjoittelinkin satunnaisesti Maltalla asuessa. On jäänyt jopa hieman harmittamaan, etten tajunnut jatkaa kirjoittamista siinä vaiheessa kun lähdin reissaamaan Aasian puolelle, sillä sieltä olisi löytynyt paljonkin kerrottavaa. Mutta ei kai se blogin aloittaminen koskaan liian myöhäistä ole.

Tarkoituksena on kirjoittaa omista reissuista, niin tulevista kuin varmasti myös jo tehdyistä. Reissaillessa kun aina sattuu ja tapahtuu ja itsellekin todella on sattunut kaikenlaista. Tulen myös kirjoittamaan omasta arjesta ja millaista on asua ulkomailla ja mitä kaikkea on hyvä ottaa huomioon, kun muuttaa ulkomaille.

Tällä hetkellä majailen Espanjan Torreviejassa, jossa olen ollut viime lokakuusta lähtien. Teen etänä johdon assistentin töitä Maltalla sijaitsevaan yritykseen, mikä tuo mukavasti joustoa arkeen ja reissailuun. Parin viikon päästä on tarkoitus lähteä kuitenkin Maltalle moikkaamaan työkavereita ja sitä kautta sitten Suomeen. Syksyn suunnitelmat ovat vielä epävarmoja, mutta todennäköisesti palaan takaisin Espanjaan tai sitten Maltalle. Mutta se jää vielä nähtäväksi mitä syksyllä tapahtuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tervetuloa seuraamaan! 🙂

Next Post

No Comments

Leave a Reply