Suomen suurin matkablogiyhteisö

Esittely

Tervehdys kaikki!

Expat Journey -blogia kirjoittaa Linda, joka on viimeiset neljä vuotta asunut sekä reissannut maailmalla.

Reissuintoa on aina riittänyt mutta opintojen myötä kiinnostus myös työskentelyyn ulkomailla alkoi kasvamaan. Alkusyksystä 2016 tein ensimmäisen pidemmän reissuni, jolloin reppureissasin kokonaisen kuukauden Intiassa. Siitä se suurin kipinä oikeastaan syttyi kunnolla. Ja vuotta myöhemmin olinkin jo vuokrannut Suomen asuntoni ja muuttanut tavaroineni Maltan pienelle saarelle. Samalla pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan Maltan tiiviiseen peliyhteisöön töiden muodossa ja tällä alalla olen edelleenkin töissä.

Pari vuotta asuttuani Maltalla sain mahdollisuuden etätöihin, jonka myötä innostuin lähtemään Aasiaan marraskuussa 2019. Kohteiksi muodostui Intia, Thaimaa ja Malesia. Erityisesti Thaimaan osuudesta tulikin suunniteltua pidempi kiitos koronatilanteen. Muutaman kuukauden reissu muuttui yllättäen yhdeksäksi kuukaudeksi ja elokuussa 2020 vasta palasin takaisin Euroopan puolelle, josta matka jatkui Suomen kautta Espanjaan. Aasia on lähellä sydäntä ja malttamattomana tässä odotellut, koska sinne pääsee takaisin.

Matkailijana tykkään tutustua uusiin kulttuureihin ja ihmisiin sekä nauttia herkullisesta paikallisesta ruoasta. Joskus on kiva käydä tutkimassa turistikohteita mutta toisinaan parhaimmat helmet löytyy vähemmän tutuista paikoista. Toisinaan saattaa suunnitella erilaisia aikatauluja, mutta paljon mukavampaa on mennä spontaanisti fiilispohjalta.

Vaikka koronatilanne tuon matkailun tekeekin vielä haastavaksi, niin blogissa on silti tarkoitus tarinoida omista aikaisemmista reissuista ja toivottavasti kohta myös tulevista. Lisäksi kirjoittelen omia ajatuksia ja kokemuksia ulkomailla asumisesta sekä ihan omasta arjesta.

Laittakaahan blogia seurantaan! 🙂

Erilaiset tervehdykset ja ideat sekä mahdolliset yhteistyökyselyt voi laittaa tulemaan: [email protected]