Koe ihana Espanja – voita
1 000 euron matka

Tutustu Espanjan vuoden 2018 ykköskohteisiin - voita matka!

Tässä kolme kiinnostavinta Espanja-kohdetta vuodelle 2018: Sevilla, Bilbao ja León

Espanjan klassikkokohteet kiinnostavat suomalaismatkailijoita vuoden ympäri, mutta suuri matkailumaa tarjoaa myös monia muita jännittäviä kohteita. Mitä jos tänä vuonna kokeilisit jotain uutta? Vieraile vuoden 2018 kiinnostavissa espanjalaisissa matkailukaupungeissa Sevillassa, Bilbaossa ja Leónissa.

Kohteet tarjoavat monipuolisia elämyksiä. Flamencon kotikaupunkina tunnettu Sevilla on Andalusian pääkaupunki ja täynnä kulttuurikokemuksia fiestoista historiallisiin kohteisiin. Pohjois-Espanjassa sijaitseva Bilbao on Baskimaan suurin kaupunki missä on myös esimerkiksi kehuttu Guggenheim-museo. Niin ikään Espanjan pohjoisosassa, Kastilia ja Leónissa sijaitseva Leónin kaupunki taas tarjoaa unohtumattomia ruokaelämyksiä moneen makuun.

Espanja on erinomainen matkakohde vuoden ympäri, sillä maassa riittää tekemistä kaikkina vuodenaikoina. Parhaimmillaan matkailukaupungit ovat keväällä ja syksyllä, jolloin ilmasto on suomalaisittain kaikkein miellyttävin. Myös talvi ja kesä ovat hyviä ajankohtia vierailla Espanjassa – maa tarjoaa ihania elämyksiä kaikkina vuodenaikoina!

Osallistu arvontaan ja voita 1 000 euron matkalahjakortti!

Vastaa kysymykseen ja voita 1 000 euron arvoinen Matkapörssin lahjakortti – mikä Espanjan ykköskohteista kiinnostaa sinua eniten?

Lue säännöt täältä.

Arvonta suoritetaan 31.1.2018.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Tutustu Espanjan vuoden 2018 ykköskohteisiin ja lähde – voita matka!

Lue lisää