Suomen suurin matkablogiyhteisö

Alle vuorokausi reissuun

Huomenna, jos koronatestitulos suo, on edessä lähtö! Pakkaaminen on  jo lähes suoritettu, siivoaminen kotona loppusuoralla.

Lopulta purin ja pakkasin rinkan ehkä noin kolme kertaa. Aika tarkkaan yritin miettiä mitä ihan oikeasti tulisin tarvitsemaan mukana. En juuri mitään 😀 Muutama vaatekerta ja parit kengät. Hyppynarun pakkasin, sillä se toimii varmaan kivana kuntoiluvälineenä.

Finnairin sähköpostit ovat kilahdelleet myös maililaatikkoon. Tuli myös hyvä muistilista tarvittavista dokumenteista ja ne ovatkin kaikki sähköisinä ja tulosteina. Samoin huomautus ylimääräisestä vesipullosta ja eväistä, sillä koneesta poistumisen jälkeen ei saa pysähtyä ostoksille.

Kyyti kentältä on myös varattuna ja ensimmäiseksi hotelliksi otin ihan simppelin resortin, parvekkeellisella huoneella. Siitä lisää myöhemmin.

Matkustusilmoituksen teen heti kun saan testituloksen. Kaikki muu taitaakin olla hoidettuna! Ystäviä ja perheenjäseniä vähän huolestuttaa, mutta enköhän mä selviydy kotiin takaisin parin vatsataudin kokeneena!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply