Suomen suurin matkablogiyhteisö

Legoland Waterpark Dubai

Dubain matkalla oltiin puhuttu, että mennään vesipuistoon ja ajattelin yhdistäväni tämän huvipuistopäivään Dubain ulkopuolella sijaitsevassa Dubai Parks and Resortsissa sijaitsevassa Legolandissa. Dubai Parks and Resortsissa on useita erilaisia teemapuistoja, joista Legolandja Lego Waterpark muodostavat oman osionsa.

Otimme taksin hotellilta, sillä matkaa oli noin 45km. Alueelle saavuttuanne vähän hämmästelimme missä Legoland on, kun sitä ei parkkialueelle näkynyt. Selvisikin, että Legoland on aivan alueen takaosassa, johon pääsi joko alueen läpi kävelemällä tai kulkemalla golfkärryllä. Valitsimme kärryt ja hurautimme alueen läpi ripeästi kohti Legolandin sisäänkäyntiä.

Lipunmyynnissä meitä palveli ystävällinen herra, joka kertoi erilaisista lippu vaihtoehdoista ja koska vesipuisto oli ykkönen, sinne piti ensin mennä. Lipunmyynnissä tunnettiin myös EUn vammaiskortti, josta jäi kopio heille. Mahdetaankohan enää toistamiseen päästä kortin avulla legoilemaan? Otimme lippujen lisäksi Gold-paketin, johon kuului vesipuiston alueella ilmastoitu maja, kassakaappi, pyyhkeet, hedelmätarjotin, rajaton määrä juomaa alueen juomapisteistä sekä ruuat.

Koko päivä laskettiin mäkeä ja uitiin legovirrassa, jolloin kello vain meni liian nopeaa eteenpäin, emmekä ehtineet tutustua lainkaan itse Legolandiin. No, jäi seuraavalle kerralle jotakin tekemistä vielä.

Kotiin lähdettiin Legokaupan kautta, josta mukaan tarttui kahvikuppi ja äidille kultainen ukkeli ja legopala. Kaupassa ihastelimme erilaisia upeita Legorakennelmia, joita toki oli myös koko vesipuisto täynnä.

Myöhemmin harmittelimme, ettemme ottaneet kahden päivän lippua ja menneet jo aiemmin tutustumaan Dubai Parks and Resorttiin. Ensi kerralla tiedämme, että pitää varata enemmän aikaa kuin yksi päivä.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply