Häät Malediivit Matkustus

(Pre) Honeymoon!

tiistai, helmikuu 12, 2019

Häitämme juhlitaan vasta ensi heinäkuussa, mutta häämatka starttaa jo nyt! Totesimme, että elämämme häiden jälkeen on vielä liian suuri kysymysmerkki, ja siksi lähteä häämatkalle jo nyt. Työkuviot loppuvuodelle ovat molemmilla vielä ihan auki, eikä näin ollen loppuvuoden lomista voi vielä oikein sopia. Olisi sääli jättää häämatka kokonaan tekemättä.

Jagiellonian yliopistossa lukukausi vaihtuu aina helmikuun puolivälissä. Minulla on viikko virallista lomaa, jonka lisäksi olen järjestänyt itselleni kaksi lisäviikkoa vapaata tekemällä tentit normaalia tenttiviikkoa aiemmin ja pääsemällä ne ensimmäisellä kerralla läpi. Siispä minulla on nyt lähes kolme viikkoa vapaata koulusta gradun kirjoittamista lukuunottamatta. Kustikin onnistui saamaan tähän samaan väliin kaksi viikkoa lomaa.

Lensimme viime perjantaina Suomeen ja nyt olemme matkalla viikoksi Malediiveille! Olen haljeta innostuksesta! Olen jo monta vuotta haaveillut matkasta Malediiveille ja nyt jälleen yksi unelma toteutuu. Päivittelen kuvia ja videoita Instagramiini matkan aikana, mutta blogin päivittämisen ajattelin jättää myöhemmälle.

Kuvat olen ladannut luvan kanssa hotellimme nettisivuilta: http://www.velassaru.com/

Dronen lennättäminen saarella on kielletty, mutta pyysin lupaa käyttää heidän omia kuviaan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply