Hotellit & Huoneistot Kaupunkilomat Ranska

Mercure Paris Centre Tour Eiffel | Junior Suite Eiffel näköalalla

31/03/2023


Miltä kuulostaisi hotellihuone, jonka vuoteesta voit katsella Pariisin ikonista maamerkkiä, Eiffel-tornia, ja sen lumoavaa välkehdintää iltaisin? Aamiaisella nautit ranskalaisista herkuista ja kesäkaudella myös hotellin pienestä puutarhasta. Alue on kaunis ja rauhallinen, silti lähellä kaikkea. Eikö kuulostakin hyvältä?
Niin meistäkin, ja siksi majoituimme tähän hotelliin jo toistamiseen.

Mercure Paris Centre Tour Eiffel sijaitsee nimensä mukaisesti Pariisin keskustassa 15. ja 7. arrondissementien rajalla. Alue on periranskalaisen kaunis, aito ja rauhallinen, eivätkä suurkaupungin liikenteen melu ja ruuhkat häiritse täällä. Pidän tästä kaupunginosasta todella paljon, jopa niin paljon, että asuisin täällä mieluusti pidempäänkin.

Hotellin läheisyydessä on lukuisia kahviloita, ravintoloita, pieniä kauppoja ja leipomomyymälöitä, joiden tuoksut houkuttelevat herkuttelemaan. Lähimmälle bussipysäkille (Champ de Mars) ja metroasemalle (Bir Hakeim, linja 6) sekä Seine-joen rantaan ja 350 metrin päässä sijaitsevalle Eiffel-tornille on vain muutaman minuutin kävelymatka. Täältä on siis helppo lähteä kiertelemään valon kaupunkia laajemminkin, joko kävellen tai julkisilla liikennevälineillä, ja saat ihailla Eiffel-tornia kerrakseen. Mikä parasta, Mercure Paris Centre Tour Eiffel hotellissa on myös huoneita, joista avautuvat upeat näkymät tälle Pariisin ikoniselle maamerkille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mercure Paris Centre Tour Eiffel | Huoneet

Mercure Paris Centre Tour Eiffel on neljän tähden (upper-mid-range) hotelli, jossa on 405 huonetta. Huoneluokkia on kolme: Classic, Privilege sekä Junior Suite. Classic ja Privilege huoneet ovat kooltaan 18 m2 ja Junior Suitet noin 26 m2, eli huoneet ovat aavistuksen tavanomaisia pariisilaisia hotellihuoneita suurempia.

Classic-huoneet sijaitsevat alemmissa kerroksissa ja tarjoavat perushyvän majoituksen kaupunkinäkymällä. Classic-huoneita on saatavilla joko parivuoteellisena tai kahdella erillisellä vuoteella ja kylpyhuoneissa on vaihtoehtona joko suihku tai amme. Classic-huoneluokassa on myös yhdistettäviä huoneita (connecting room), johon majoittuu enimmillään neljä henkilöä. Huoneessa on vedenkeitin ja tee/kahvilajitelma sekä minibaari (juomat eivät kuulu huonehintaan). Saavuttaessa on tarjolla mineraalivettä

Privilege ja Junior Suite huoneluokissa on käytettävissä huoneen perusvarustelun (tallelokero, televisio, satelliittikanavat, hiustenkuivaaja, kylpykosmetiikka) lisäksi Nespresso -kahvikone. Molemmissa huoneluokissa on tarjolla myös huonehintaan kuuluvaa mineraalivettä päivittäin. Junior Suitessa on lisämukavuutena vielä kylpytakit ja tohvelit sekä minibaari, jonka alkoholittomat virvoitusjuomat kuuluvat huonehintaan. Minibaari täydennetään päivittäin. Privilege huoneessa minibaarin juomat eivät kuulu huonehintaan.

Privilege huoneet ja Junior suitet ovat parivuoteellisia ja Junior suitessa on lisäksi vuodesohva olohuoneessa, joka soveltuu kahdelle lapselle / nuorelle. Privilege huoneluokan kylpyhuoneissa on vaihtoehtona joko suihku tai amme ja Junior Suitessa on suihku. Yksi hotellivieraita puhututtanut ominaisuus on se, että wc ja kylpyhuone ovat erilliset eikä wc:ssä ole käsienpesuallasta. Tämä teettää siis vähän ylimääräistä kulkemista kahden viereisen tilan välissä, mutta on hyvin tavallinen ominaisuus Ranskassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki Mercure Paris Centre Tour Eiffelin huoneet ovat ilmastoituja ja äänieristettyjä ja hyvin toimiva wi-fi kuuluu huonehintaan.

Photo: Accor hotels

Hotellissa on 12 kerrosta ja Privilege huoneet sekä Junior Suitet sijaitsevat hotellin ylemmissä kerroksissa. Osassa näistä huoneista on hyvä näköala 350 metrin päässä sijaitsevalle Eiffel-tornille, joka on kauneimmillaan illalla. Tästä näkymästä pidän todella paljon, ja siksi halusimme majoittua perheen kanssa jälleen tähän hotelliin. Viereinen Pullman tarjoaa yhtälailla upeat näkymät Eiffelille osasta huoneita, ja tätä hotellia voin lämpimästi suositella kahden keskeiseen Pariisin lomaan. Molemmat hotellit ovat osa Accor-hotels ketjua.

Me majoituimme perheen kanssa 11.kerroksessa sijaitsevaan Junior Suiteen, josta on hieno näköala Eiffel-tornille. Itse asiassa taisimme olla täsmälleen samassa huoneessa edelliselläkin kerralla ja siksi tuntui (siltäkin osin) kuin kotiin olisi tullut. Junior Suitessa on erillinen makuuhuone ja olohuone, jonka vuodesohvaan voi sijata vuoteen kahdelle lapselle /nuorelle. Mikään tilaihme huone ei ole neljälle , mutta kuitenkin sen kokoinen, että pidempi viipymä onnistuu hyvin. Television katselustakaan ei tarvitse kinastella, koska makuuhuoneessa ja olohuoneessa on kumpaisessakin omansa.

Varasimme huoneen suoraan hotellista sähköpostitse, koska Accorin sivuilta varaus ei onnistu kahdelle aikuiselle ja kahdelle teinille. Suoraan hotellin kanssa asioidessa asia ei ollut kuitenkaan mikään ongelma ja saimme varmistettua huoneen Eiffel-näkymällä. Näitä huoneita ei ole montaa, joten jos haluat varmistaa omasi, kannattaa olla varaamassa useita kuukausia ennen matkan ajankohtaa. Sähköposteihin vastataan vaihtelevalla nopeudella arkipäivisin, joten jos vastausta ei kuulu, laita uutta viestiä menemään.

Hotellista on varattavissa myös pientä extraa huoneeseen, ja minut yllätettiin iloisesti syntymäpäivän shampanjalla, macaron-leivoksilla ja artesaani suklaalla – merci beaucoup!

Mercure Paris Centre Tour Eiffel | Aamiainen ja palvelut

Mercure Paris Centre Tour Eiffelin huoneet voi varata joko ilman aamiaista tai aamiaisen kanssa. Suosittelen kuitenkin lämpimästi monipuolista ja runsasta buffet-aamiaista, jossa on tarjolla sekä kylmiä että lämpimiä aamiaisvaihtoehtoja. Leivät ja leivonnaiset ovat päiväntuoreita ja juustoja on tarjolla useita, Ranskassa kun ollaan. Croissantit, leivät ja pan au chocolatit ovat todella hyviä, voi kun näitä olisi voinut tuoda runsain määrin kotiinkin. Lisäksi tarjolla on hedelmiä, jugurttia, mysliä, kananmunaa eri muodoissa, makkaroita ja pekonia, leikkeleitä, vohveleita, hilloja jne. Eli monenlaista vaihtoehtoa, joista saa koostettua hyvän runsaan aamiaisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt talvella hotellissa oli meneillään kunnostustyöt ja aamiainen oli poikkeuksellisesti tarjolla pohjakerroksen kokoustiloissa. Tavallisesti buffet-aamiainen katetaan hotellin Le Jardin ravintolaan, josta on pääsy ihastuttavaan pieneen puutarhaan, jossa mekin edellisellä kerralla saimme nauttia aamiaisen. Hotellissa on lisäksi baari ja lounge sekä 24 h Snack shop.

Täällä, jos missä, kannattaa käydä myös hotellin kuntosalilla, joka sijaitsee 12. kerroksessa. Ei niinkään huikean kuntoilulaitteiden tarjonnan vaan Eiffel-näkymien takia. Harvassa on nimittäin kuntosalit, jossa saat juosta tai polkea Eiffeliä katsellen!

Mercure Paris Centre Tour Eiffel | Perushyvä hotelli Eiffel näköalalla ja loistosijainnilla

Kokonaisuutena Mercure Paris Centre Tour Eiffel on perushyvä keskitason hotelli, joka tarjoaa mukavan majoituksen ja hyvän aamiaisen, mutta ennen kaikkea ihanat näköalat Eiffelille ylemmän kerroksen Junior Suitesta. Iso plussa siitä, että tähän huonetyyppiin voi majoittua kaksi aikuista ja kaksi lasta / nuorta. Hotellissa on huomioitu esteettömyys ja saatavilla on esteettömiä huoneita. Plussaa myös siitä, että lemmikit ovat tervetulleita hotelliin.

Vastaanoton henkilökunta on ammattitaitoista, asiakaspalveluhenkistä ja ennen kaikkea ystävällistä. Huoneen siivous toimii suhteellisen hyvin, mutta pientä parantamisen varaa on tarvikkeiden täytössä kuten esim. Nespresso-kapselit. Myös aamiaisella oli ajoittain toivomisen varaa täyttöjen suhteen. Kokonaisuutena aamiainen on kuitenkin hyvä.

Hotellin sijainti on erinomainen niin liikenneyhteyksien kuin alueen viihtyisyyden ja palvelujen suhteen. Jos olet matkassa omalla autolla, on hotellissa pysäköintimahdollisuus. Taksin hinta CDG lentoasemalle on kiinteä 58 €. Hotellin edustalla päivystää takseja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lämmin suositus Mercure Paris Centre Tour Eiffel hotellille ja ennen kaikkea Eiffel näköalalliselle Junior Suitelle – kolmas kerta tulee vielä! Onko tämä hotelli Sinulle jo tuttu?

Mercure Paris Centre Tour Eiffel | 20 rue Jean Rey 75015 PARIS

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 01/04/2023 at 09:29

  Heh, hyvältähän sellainen hotellihuone tosiaan kuulostaa, josta Eiffel-tornia pääsisi vuoteesta ihailemaan. Ei ollut minulle tutut, mutta mukavalta kuulostaa muutenkin kuin vain näkymien vuoksi. Minkä hintainen tuo muuten on?

  • Reply Elämää ja Matkoja | matkablogi - travel blog 01/04/2023 at 16:22

   Tämän hotellin sijainti on todella hyvä ja nuo näkymät Eiffelille aivan priimat!

   Junior sviitin hinta kahdelle on halvimmillaan noin 310 € /vrk (Accor-member saver rate, ilman aamiaista, maksu varattaessa, ei peruutus / muutoskelpoinen) ja noin 370 € / vrk Accor jäsenille aamiaisen kanssa peruutus / muutoskelpoisena. Ilman Accor-jäsenyyttä hinnat n. 330 € – 390 € / vrk. Matalasesongille aikaisin varaamalla voi saada Junior suiten parhaimmillaan alle 300 euron. Huonehintaan tulee lisäksi turistiverot 2,88 € / hlö / vrk. Alle 12-vuotiaiden samassa huoneessa majoittuvien lasten aamiainen on maksuton, tätä vanhempien junioreiden aamiainen maksetaan hotellissa, hinta 19,90 € / vrk. Classic 2 hlö huoneet ovat edullisimmillaan ilman aamiaista noin 200 € / vrk.

   Huoneet itsessään eivät ole luksustasoa, mutta kuitenkin mukavat ja nuo näkymät ovat ihan parhaat kuten myös sijainti. Olemme tykänneet tästä hotellista ja menemme kyllä vielä uudelleen!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.