Suomen suurin matkablogiyhteisö
Tapahtumat Yleistä

Matka 2023 pääsylippujen voittaja on arvottu!

17/01/2023

MAINOS | yhteistyössä Matka 2023 | Messukeskus & Elämää ja Matkoja blogi


Matkamessuja on todellakin odotettu ja pääsylippujen arvontaan osallistui yli 150 matkakuumeista blogin lukijaa, kiitos jokaiselle osallistuneelle!

Vastasitte kysymykseen ’Minne suunnittelet seuraavaa matkaa?’ ja totta tosiaan, Kreikka on löytänyt paikkansa Teidän sydämistä! Peräti 23 % arvontakysymykseen vastanneista suunnittelee matkaa Matkamessujen partnerimaa Kreikkaan. Matkamessuilla onkin nyt loistava tilaisuus käydä tutustumassa monipuolisen Kreikan rikkaaseen historiaan, nähtävyyksiin, luontoon, aktiviteetteihin, ruokakulttuuriin sekä siihen, miten matkailija voi vierailla Kreikassa mahdollisimman vastuullisesti mm. kohteiden luonnon huomioiden.

Seuraavaksi eniten kaipuuta oli suomalaisten kestosuosikki Espanjaan & Kanarian Saarille (yht 16 %) sekä iki-ihanaan Italiaan (7 %). Kaupunkilomaa suunniteltiin mm. Lontooseen, Lissaboniin, New Yorkiin ja Roomaan. Kaukomatkalle lähdetään mm. Meksikoon, Sri Lankaan, Bhutaniin ja Uuteen-Seelantiin. Lisäksi kotimaa ja Pohjoismaat sekä Viro olivat useiden matkasuunnitelmissa. Odottamassa on myös risteily Karibialla ja Kiehl-Helsinki reitillä, safari Afrikassa sekä road trip Suomessa ja Britanniassa. Nämä olivat upeita matkasuunnitelmia kaikki, kiitos jokaiselle osallistuneelle matkakuumetta nostattavista vastauksistanne!

Pääsylippupaketin voittaja on arvottu!

Osallistumisaika arvontaan päättyi eilen puolilta öin ja nyt on arvottu onnellinen pääsylippupaketin voittaja. Hän suunnittelee matkaa Kreikan länsirannikolle idylliseen Pargaan.

Onnea Marja!

Olet voittanut 2 pääsylippua, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn Matka 2023 + Caravan 2023 + Lomakoti – 2nd home -tapahtumiin valitsemananne päivänä ajalla 20.1. – 22.1.2023.

Olen lähettänyt Sinulle sähköpostia osallistumisessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen (gmail). Jos viesti ei ole tullut perille ensisijaiseen saapuneiden kansioon, on hyvä tarkistaa vielä tarjoukset ja roskapostikansio. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä myös minuun sähköpostitse [email protected] mahdollisessa ongelmatilanteessa. Paljon Onnea voitosta ja antoisaa päivää Matkamessuilla!

Tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille sekä Matkamessut | Messukeskukselle pääsylippujen lahjoittamisesta.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä on tulossa Matkamessuille inspiroitumaan!

xo – Mia –

Jokainen osallistuja sai osallistuessaan osallistumisjärjestyksen mukaisen arpanumeron. Osallistujan nimi sekä arvontaan osallistumisen ajankohta kirjattiin arvontakirjanpitoon. Arvonta suoritettiin random. org sivuston numerogeneraattorilla, joka arpoo satunnaisen numeron arvonnan voittajaksi.

Osallistuttaessa annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseksi voiton toimittamista varten, eikä näitä tietoja kerätä henkilörekisteriksi eikä luovuteta kolmansille osapuolille. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.