Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Virtuaalimatkat Roomaan on nyt arvottu!

02/01/2021

Kaupallinen yhteistyö Naantalin Matkakauppa & Elämää ja Matkoja -blogi

Hyvää alkanutta vuotta 2021 ja suurkiitokset kaikille Rooman virtuaalimatkojen arvontaan osallistuneille!

Itse kävin virtuaalimatkailemassa Naantalin Matkakaupan vieraana Rooman kauneimmilla aukioilla sekä jouluisessa Roomassa, ja pidin kovasti näistä kahdesta kierroksesta. Lisäkseni vielä kolme ihanaa blogin lukijaa pääsee heidän matkassaan virtuaalimatkailemaan Roomaan, jossa tutustutte tähän ikuiseen kaupunkiin opas Leenan johdolla. Hänen kiehtovaa kerrontaa Rooman nykyisyydestä ja historiasta olisin kuunnellut pidempäänkin, ja vaikka kaupunki on minulle entuudestaan tuttu, opin jälleen uutta.

Blogin ja Facebookin arvontajulkaisuissa kysyin Teiltä , oletteko käyneet virtuaalimatkalla ja minne haluaisitte tällä uudella tavalla matkustaa?

Osalle Teistä virtuualimatkat olivat jo tuttuja, mutta yhtälailla usealla nämä olivat vielä kokematta. Siksi onkin niin kiva tarjota tämä mahdollisuus kolmelle Teistä. Italian upeat kohteet Venetsia, Firenze, Amalfin rannikko, Capri, Palermo sekä Pompei kiinnostivat kovasti Rooman lisäksi. Euroopassa haluaisitte virtuaalimatkailla lisäksi iki-ihanissa kaupunkikohteissa Pariisissa, Lontoossa, Dublinissa, Lissabonissa, Wienissä, Prahassa ja Barcelonassa. Upeita luontoelämyksiä ja kauniita maisemia koettaisiin vuorostaan Islannissa, Skotlannissa, Afrikan safarilla sekä sukeltamalla koralliriutoille. Matkamuistoihin palattaisiin Faron majakalla & Lopesan hotellin pihapiirissä ja kaukaisille maille kaivattiin virtuaalimatkoja mm. Kiinaan sekä Australiaan Sydneyhin. Kiehtovaa historiaa tarjoaisivat vuorostaan virtuaalimatkat Egyptiin, Peruun, Maltalle sekä Zaragozaan Espanjaan. Todella upeita kohde-ehdotuksia annoitte, ja osaan näistä onkin jo Naantalin Matkakaupalla tarjolla virtuaalimatkoja, kuten mm. Lontooseen ja Islantiin. Toivottavasti tulevaisuudessa virtuaaliset matkat toteutuvat myös näihin ideoimiinne hienoihin kohteisiin, sillä uskon että virtuaalimatkailu on tullut jäädäkseen.

Mutta nyt itse asiaan eli arvontaan, joka suoritettiin tänään 2.1.2021 perinteisenä arpalipukearvontana, jossa kukin osallistuja sai osallistuessaan satunnaisen numeron sisältävän arvontalipukkeen. Arvonnan onnettarina toimivat tuttuun tapaan kouluikäiset reissukaverini ja tänään arpaonni suosi kahta blogissa ja yhtä Facebookissa osallistunutta.

Onnea Kati, Merja ja Juha – olette voittaneet liveopastetun virtuaalimatkan Roomaan!

Olen lähettänyt teille viestin voiton toimittamiseen liittyen. Virtuaalimatkan varausvahvistus sekä osallistumislinkki toimitetaan sähköpostitse, jonka vuoksi pyydän ystävällisesti vahvistamaan yhteystiedon vastaamalla viestiini. Toivottavasti viihdytte Leenan opastamalla virtuaalimatkalla ikuisessa Roomassa yhtä hyvin kuin minäkin!

Naantalin Matkakaupan tarjoaman virtuaalimatkan arvo on 18,90 € (20 € 01/2021 lähtien). Palkinto arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta 6.1.2021 mennessä.

Paljon onnea voittajille sekä tuhannet kiitokset kaikille osallistuneille ja matkat tarjoneelle Naantalin Matkakaupalle hienosta kokemuksesta.

Onnellista uutta vuotta 2021!

xo – Mia –

 

Kaupallinen yhteistyö Naantalin Matkakauppa & Elämää ja Matkoja -blogi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.