Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Bottega Verde lahjakortin voittaja on arvottu!

14/07/2020

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja blogi | Blogiarvonnan palkinnon tarjoaa Bottega Verde Suomi

Lomaterveiset Saimaan kauniista maisemista ja suuret kiitokset kaikille arvontakyselyyn vastanneille, joista yksi onnellinen voittaa 50 euron arvoisen Bottega Verde lahjakortin!

Olen todella iloinen siitä, että voin jo kolmannen kerran tarjota Teille yhteistyössä Bottega Verden kanssa mahdollisuuden voittaa näitä laadukkaita italialaisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Tällä kertaan kysyin Teiltä arvontajulkaisussa, ovatko Bottega Verden tuotteet entuudestaan tuttuja, ja mitkä Bottega Verden tuotteet ovat suosikkeja tai kiinnostavia? Lisäksi kysyin, ovatko blogikirjoitukset Teille tärkeä matkojen inspiraation ja tiedon lähde, ja missä sosiaalisen median kanavassa seuraatte mieluiten blogia?

Osalle Teistä vastanneista Bottega Verde oli täysin uusi tuttavuus tai tuttu vain nimeltä ja Te jotka olitte jo Bottega Verden tuotteisiin tutustuneet, olette minun laillani ihastuneet niiden tuoksuun, koostumukseen ja toimivuuteen. Monelle teistä Bottega Verden suihkugeelit sekä vartalovoiteet ovat suosikkeja ja vastauksissa mainittiin myös Chilenruusu-päivävoide, jota voin itsekin lämpimästi suositella. Chilenruusu päivävoide on aivan loistava tehokosteuttava tuote ja se korjaa myös ihovaurioita, kuten aknearpia ja pigmenttivaurioita, sekä madaltaa syviä juonteita.

Jokunen teistä oli jo ehtinyt tutustua blogikirjoituksessa mainittuun appelsiini-porkkana suihkugeeliin, ja reaktio oli sama kuin minulla: aivan i-ha-na! Uutuustuotteet kiinnostivat muutenkin teitä, kuten myös tällä hetkellä erityisen ajankohtaiset aurinkovoiteet sekä after sun tuotteet. Nämä ihanuudet ovat meillä mukana matkassa täällä kotimaan turneellakin!

On tuttuja! Appelsiini-porkkana suihkusaippua on <3 Niin ihana tuoksu! Mulle näiden tuoksut tuo aina mieleen lomamatkojen tunnelman.”

Useimmille Teistä vastanneista matkablogit toimivat inspiraation ja tiedon lähteinä reissua suunnitellessa, ja siksihän me olemme täällä näppäimillä teitä varten. On ollut todella mukavaa saada samaa palautettä myös ihan livenä sekä viesteissä, ja mieltä ovat lämmittäneet myös kiitokset siitä, että blogin matkassa pääsee nojatuolimatkalle silloinkin, kun itsellä ei ole mahdollista lähteä matkaan. Palautetta on tullut myös siitä, että blogissa aidosti suositeltu, vaikkapa matkakohde tai hotelli, koetaan samanlaisena suosituksena kuin ystävältä saatu suositus, ja siksi niin mielelläni vinkkaan niistä, jotka olen hyviksi kokenut. Siinäpä on jo monta hyvää syytä jatkaa matkakirjoittamisen ja blogin parissa!

”Aina matkalle lähtiessäni etsin blogeista tietoja kohteesta, johon olen menossa. Toisinaan muutenkin ja ne antavat myös vinkkejä matkakohteiden valintaani. ”

Matkablogit ovat parhaita ja antavat itselle uusia ideoita ja inspiraatiota

Kysyin lisäksi vielä sitä, mikä tai mitkä sosiaalisen median kanavat ovat teille blogia seuratessa tärkeitä, ja niistä sekä Facebook että Instagram ovat ne, jotka koette tärkeiksi. Näin arvelinkin, ja siksi tulen syksyn aikana jättämään pois käytöstä Twitterin, jota en ole lainkaan omaksi kokenut. Nähdään siis jatkossa blogin lisäksi Facebookissa ja Instagramissa, joissa tulen julkaisemaan pääosin eri sisältöjä ja Pinterestissä ’pinnailen’ aiempaan tapaan kauniita inspiroivia kuvia matkakohteista. Blogin Facebook, Instagram ja Pinterest tilit kannattaakin klikata heti seurantaan, jos et ole vielä niin tehnyt!

”Seuraan blogeja jonkin verran Facebookin/Instagramin kautta, mutta yleensä menen suoraan blogisivuille, joista tykkään hakea matkainspiraatiota!”

BOTTEGA VERDEN 50 € LAHJAKORTTI ON NYT ARVOTTU!

Bottega Verden 50 euron arvoinen lahjakortti arvottiin tänään 14.7.2020 ja arvonta suoritettiin tuttuun tapaan perinteisenä arpalipukearvontana. Kukin osallistuja sai satunnaisen numeron sisältävän arvontalipukkeen, ja osallistujat kirjattiin arvontakirjanpitoon kyseisen arpalipukkeen numerolle. Arpalipukkeet siirrettiin odottamaan arvontaa ja ennen lopullista onnettaren kosketusta osallistumisten sääntöjen mukaisuus vielä tarkistettiin. Arvonnan onnettarena ja virallisena valvojana toimivat tuttuun tapaan kouluikäiset reissukaverini. Tänään arpaonni suosi arpanumeroa 1.

Onnea Xeveliina – Olet voittanut Elämää ja Matkoja blogin arvonnassa 50 euron arvoisen Bottega Verde lahjakortin, jolla pääset tutustumaan näihin laadukkaisiin italialaisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, jotka ovat olleet perheemme luottotuotteita jo usean vuoden ajan!

Bottega Verde tarjoaa tämän 50 € lahjakortin, ja se toimitetaan Sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähetän Sinulle vielä viestiä ennen sähköisen lahjakortin toimitusta varmistaakseni sähköpostin toimivuuden. Lahjakortilla voit tilata itsellesi tuotteita Bottega Verden verkkokaupasta.

Edit: Voittajaa ei ole vielä tavoitettu sähköpostin vahvistamista ja lahjakortin toimittamista varten. Tarkistathan Xeveliina osallistumisessa antamasi hotmail.fi sähköpostin – olen lähettänyt Sinulle viestiä 14.7. ja 16.7.2020. Vastaamalla ko. viestiin voimme toimittaa sinulle lahjakortin. Voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai blogin Facebook viestinä. Toivottavasti tavoitamme Sinut!

(Lahjakortti arvotaan uudelleen mikäli voittajaa ei tavoiteta 18.7.2020 mennessä sähköpostin varmistamista varten.)

_____________________________________

Edit: Ensimmäistä voittajaa ei tavoitettu sähköpostin varmistamista varten ja voittaja arvottiin uudelleen. Tällä kertaa arpaonni suosi numeroa 21.

Onnea Minna – Olet voittanut Elämää ja Matkoja blogin arvonnassa 50 euron arvoisen Bottega Verde lahjakortin!

Bottega Verde tarjoaa tämän 50 € lahjakortin, ja se toimitetaan Sinulle antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Olen lähettänyt Sinulle sähköpostia voitosta, jotta voimme varmistaa sähköpostin toimivuuden ennen sähköisen lahjakortin toimitusta. Lahjakortilla voit tilata itsellesi tuotteita Bottega Verden verkkokaupasta. Toivottavasti löydät monta uutta suosikkia heidän valikoimasta!

Paljon Onnea voittajalle ja lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä lahjakortin tarjoavalle Bottega Verdelle!

Kaunista heinäkuun jatkoa ja kuulemisiin kotimaan reissukuulumistemme tiimoilta, kun olemme jälleen Pohjanmaan rannikolle palanneet ja asettuneet.

– xo Mia –

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi 14/07/2020 at 17:31

    Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa viikkoa sinulle <3

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.