Hotellit & Huoneistot Kaupunkilomat Suomi

Lapland Hotels Bulevardi – Täydellinen miniloma!

21/05/2020
Miltä kuulostaisi ripaus Lapin taikaa kaupungin sykkeessä? Lämmin havumetsän tuoksuinen kylpyhetki suuressa design-ammeessa, meditatiivisen saamelaismusiikin soidessa taustalla… Saunan pehmeät löylyt omassa rauhassa, vilvoitteluhetki yksityisellä suurella terassiparvekkeella… Iltatee pehmeään villahuopaan kääriytyneenä, ihan parhaat unet laadukkaassa vuoteessa… Uuden päivän aloitus lappilaisten makujen äärellä, tunnelmallisen tyylikkäässä miljoossä…
…Kuulostaa täydelliseltä arkipaolta… Ja sitä se todella onkin!

Lapland Hotels Bulevardi – Lapin taikaa kaupungin sykkeessä!

Tämä hotellien helmi, Lapland Hotels Bulevardi, sijaitsee kauniilla Bulevardilla Helsingin sydämessä Kampin ja Punavuoren rajamailla. Tällä alueella on paljon ihastuttavia pieniä putiikkeja, erinomaisia ravintoloita, gallerioita ja puistoja kuten mm. Sinebrychoffin puisto. Hotellista kävelee Aleksaksanterin teatteriin parissa minuutissa ja kaupungin sydämeen Esplanadille kymmenessä minuutissa. Rautatieasema sijaitsee vain kilometrin päässä ja Fredrikinkadun raitiovaunu- (linjat 1, 2, 3) sekä linja-autopysäkit (linja 21) ovat nekin vain parin minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Sijainti on siis aivan ihanteellinen!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lapland Hotels Bulevardi on toivottanyt asiakkaat tervetulleeksi pohjoisen taikaan tammikuusta 2019 lähtien, ja täältä löydät 182 tasokasta huonetta, joista 102 pitää sisällään oman huonekohtaisen saunan. Se jos mikä kuljettaa suomalaisuuden ytimeen, sillä olemmehan saunojakansaa maamme tiettävästi yli 3 miljoonalla saunalla. Lapland Hotels Bulevardin huoneet ovat keskimääräistä suurempia ja näiden koko vaihtelee huoneluokan mukaan 22 m2 ja 50 m2 välillä.

Huoneluokkia on kahdeksan, ja näistä peräti kaksi kolmasosaa on deluxe -huoneita tai sviittejä. Kaikkia huoneita yhdistää harmoninen sisustus, jonka luonnonläheinen värimaailma ja kauniit yksityikohdat kuljettavat ajatukset pohjoiseen. Myös hotellin yleisissä tiloissa värimaailma on luonnonläheinen, ja Lappi-teemaa on tuotu mukaan tyylikkäillä yksityiskohdilla. Elegantin sisustuskokonaisuuden kruunaa muotoilija & taidekeraamikko Anu Pentikin ajaton design, jonka on täällä enemmän kuin kotonaan.  Täällä myös asiakkaat saavat tuntea olonsa kotoisaksi, sillä viihtyisän ympäristön lisäksi tunnelma on rauhallinen ja ystävällinen henkilökunta saa jokaisen asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi viihtymään Lapland Hotels Bulevardiin.

Arctic Penthouse Junior Suite – Täydellinen miniloma!

Olimme matkassa helmikuun viimeisellä viikolla ja edellisen yön olimme viettäneet Itämerellä myrskyssä keinuen. Unet olivat jääneet kovin vähiin keulahytin paukkeessa korkean aallokon iskiessä voimalla laivan keulaan. Odotinkin hotelliin pääsyä kuin kuuta nousevaa, paitsi kovan väsymyksen takia, myös siksi, että olin varannut meille ihastuttavan juniorsviititasoisen  Arctic Deluxe Spa -huoneen. Kauniit 37 – 38 neliön kokoiset Arctic Deluxe Spa huoneet on varustettu 180 cm vuoteella, ja kylpyhuoneessa voi rentoutua omassa rauhassa suuressa ammeessa sekä saunassa. Aivan täydellinen huone rentouttavaan arkipakoon siis!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Arctic Deluxe Spa huone on jo aivan ihana vaihtoehto minilomailuun, mutta sisäänkirjaantuessa meitä odotti upea yllätys: saimme käyttöömme tästä vielä paremman huoneen, Arctic Penthouse Junior Suiten, jossa on Arctic Deluxe Span tapaan suuri amme ja sauna, mutta lisäksi vielä yksityinen kattoterassi ja jokusen neliön verran enemmän tilaa.

Voi sitä onnen tunnetta, kun astuimme sisään Arctic Penthouse Junior Suite huoneeseen 902 – se oli ihastusta ensi silmäyksellä!

Huoneeseen saavuttaessa tervehtivät mystiset saamelaisrytmit ja luonnonläheinen värimaailma, joka kuljettaa ajatukset jään muokkaamille ja veden huuhtelemille tunturien kallioille. Tummien sävyjen vastapainoksi korkeaan huoneeseen tulvii valoa suurista ikkunoista, ja fiksusti suunnitellulla valaistusjärjestelmällä voi säätää valaistustehoa sekä tunnelmaa vuorokauden aikojen mukaan. Pimennysverhoilla saa suljettua keskiyönauringon kajon ulos, jotta hyvät unet on taattu kesän valoisimpanakin aikana.

Vuode on selkeästi laadukas, ja juuri oikella tavalla pehmeä, mutta samalla sopivan napakka. Ihanan pehmeissä lakanoissa on kaunis kudottu kuosi ja pehmeä villapeite kutsuu kietoutumaan lämpimään syliinsä. Luonnon värien lisäksi Lapin henkeä huoneeseen tuovat samettityynyjen porot ja efektimaalatun päätyseinän poronsarvet. Katon kauniit koristeet tuovat minulle mieleen joutsenten siivet. Kodikkaan ja tilavan huoneen kokonaisuus on hyvin harkittu, toimiva ja tyylikkäästi toteutettu. Tykkään!

Tilavassa kylpyhuoneessa jatkuu sama luonnonläheinen värimaailma ja nämäkin tilat on toteutettu hienosti. Sauna, suihku- ja wc-tilat ovat erillään kylpytilasta ja tilankäyttö on tehty mukavuus edellä. Kaikesta huomaa, että materiaalivalintoihin ja toimivuuteen on panostettu. Lattia on kauttaaltaan ihanan lämmin ja suuri amme vieläkin parempi kuin odotin. Amme on kerrankin riittävän syvä ja sen laadun huomaa parhaiten siinä, miten pitkään ammeen materiaali varaa lämpöä ja pitää kylpyveden miellyttävän lämpimänä.

Runsaskivisellä sähkökiukaalla varustetun saunan sisustus noudattelee sekin huoneen linjaa ja sauna sopii kokonsa puolesta 1- 2 henkilölle. Lapland Hotelsin oma kylpykosmetiikka on mukavan erilaista, ja alun epäilykseni mäntysuopamaisuudesta kumoutui sillä sekunnilla, kun raikas havumetsän tuoksu levittäytyi kylpyhuoneen lämpimään ilmaan. Huoneeseen voi myös tilata ennakkoon tai ostaa vastaanotosta spa-paketteja, joihin on koottu mm. Lumene kosmetiikkaa ja vuolukivisiä Hukka-tuotteita. Hotellin kylpykosmetiikkaa ja spa-paketteja voi ostaa myös kotiinviemisiksi aulan Lapland Hotels Shopista, ja jäinkin itse lopulta harmittelemaan, etten tullut näitä ostaneeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lämpimän kylvyn ja saunan jälkeen on ihanaa kietoutua muhkeaan pyyhkeeseen tai kylpytakkiin, jotka kuuluvat huonevarustukseen. Jos omat villasukat ovat jääneet kotiin, löytyy siihenkin pikainen apu huoneen Shop in the Roomista. Toki perinteisiä minibaarituotteitakin löytyy ja näiden lisäksi mm. huoneen teemaan sopivia Poro-snacksejä.

Arctic Penthouse Junior Suiten yksi vahvuuksista on myös yksityinen suuri kalustettu kattoterassi, josta avautuvat hienot näkymät Helsingin kattojen ylle. Talvella täällä on ihana käydä vilvoittelemassa saunan jälkeen ja kesäaikaan terassilla vierähtäsi vaikka kokonainen aurinkoinen päivä.

Harvoin minulle käy niin, etten haluaisi huoneesta poistua hetkeksikään, mutta tämä Arctic Penthouse Junior Suite on niin viihtyisä ja täydellinen paikka rentoiluun, ettei sieltä malttaisi lähteä. Aamiaisen takia kannattaa kuitenkin hetkeksi poistua, sillä se hurmaa mauillaan ja estetiikallaan, ja meni heittämällä Helsingin hotellien kärkikolmikkoon! Aamiaisella voi käydä myös majoittumatta hotelliin, ja hinta on tuolloin 29 € per henkilö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lapland Hotels Bulevardin aamiainen pitää sisällään suomalaisia ja erityisesti Lapin makuja. Esillelaitto on täydellisesti hotellin teemaan sopiva. Perjantaiaamuna ei pahempaa ruuhkaa ollut ja aamiaisravintolan miljöö on todella viihtyisä ja rauhallinen. Erityiskiitokset annamme kokin paistamalle täydelliselle munakkaalle, hyvälle savulohelle jossa oli mehevyys ja maku kohdillaan sekä ihanille lämpimille rieskoille ja limpulle, Kuusamon juustolle ja ihan parhaalle kaurapuurolle, jota olen ikinä milloinkaan syönyt. Ja usko pois, tätä puuroa ei kannata ohittaa, vaikka et muulloin puurosta niin välittäisi – tämä on nimittäin taivaallista! Pidimme paljon myös kuusenkerkkäjuomasta sekä mustikkamehusta, ja pöytään tarjoillut aromikas tee ja kahvi olivat myös hyviä. Kaiken tämän kruunasi vielä ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, niin ravintolassa kuin vastaanotossa.

Lämmin suositus Lapland Hotels Bulevardille ja Arctic Penthouse Junior Suitelle, joka on aivan täydellinen paikka minilomalle, ja miksei myös pidemmälle irtiotolle!

Lapland Hotels Bulevardi

Bulevardi 28
00120 Helsinki
+358 9 25251111
bulevardi@laplandhotels.com

 • 182 huonetta, 8 huoneluokkaa
 • Tasokas Kultá Kitchen & Bar
 • saatavilla lisävuoteita eri huoneluokkiin
 • esteettömiä ja allergiaystävällisiä huoneita
 • saatavilla lemmikkihuoneita (35 € / viipymä)
 • maksuton langaton laajakaistaverkko koko hotellissa
 • sisäpihalla maksullinen pysäköinti: 12 paikkaa, joista 4 sähköauton latauspisteillä ja 1 esteetön (varattavissa ennakkoon)
 • veloitukseton asiakassauna ja kuntosali hotellin asukkaille
 • Koronatilanteesta johtuen hotelli on tilapäisesti suljettu ja hotelli avautuu jälleen 26.6.2020. (avautumispvm päivitetty 27.5.2020)
ARCTIC PENTHOUSE JUNIOR SUITE

”Pohjoisen taivaanranta on tuonnut avaruuden tunteen tunturin huipulla kulkeville. Etenkin suvituulen puhaltaessa on moni köllähtänyt mättäälle katsomaan samaa taivasta, jonka vieraammekin Helsingissä voivat nähdä omalta terassiparvekkeeltaan. Saman taivaankannen alla vaeltavat niin porot kuin kaupunkien kulkijatkin.” lähde Lapland Hotels Bulevardi / huoneet

 • Huoneen koko 40 – 42 m2
 • Yhtenäinen vuode 200 x 210 cm tai 180 x 205 cm
 • Suihku ja amme
 • Sauna
 • Terassiparveke
 • Ilmastointi
 • Säädettävä tunnelmavalaistus
 • Minibar täytettynä
 • Veden- ja kahvinkeitin
 • Tallelokero
 • FastWIFI
 • Hiustenkuivain
 • Silityssetti

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tatjaana 22/05/2020 at 09:09

  Paljonko jouduit maksamaan yöstä?

  Olen menossa elokuussa Helsinkiin ja ko. hotelli olisi juuri oikeassa paikassa, jos ajattelen kohdetta, jonne olen matkalla.

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 22/05/2020 at 09:37

   Hei Tatjaana ja kiitos kysymyksestäsi!

   Varasin huoneen suoraan hotellista parisen viikkoa ennen majoitusta, ja tuolloin oli voimassa Lapland Hotels Clubin jäsentarjous, jolla sai -20 % huonehinnasta.
   Varaamani huoneluokka oli Arctic DeLuxe Spa (ei sis. parveketta / terassia), jonka hinnaksi tuli 280 € sisältäen huonehinnan, aamiaiset 2 aikuiselle ja 2 lapselle sekä yhden lisävuoteen (25 €).

   Kannattaa tosiaan seurata Lapland Hotels Clubin tarjoushintoja ja hyvissä ajoin varaamalla saa huoneen usein myös edullisempaan ennakkohintaan. Meillä varaaminen meni poikkeuksellisen myöhään, mutta onneksi oli saatavilla vielä huoneita. Kannattaa myös tiedustella huoneluokan korotusta saavuttaessa.

   Suosittelen lämpimästi tätä hotellia kaikin puolin!

   • Reply Tatjaana 22/05/2020 at 11:37

    Kiitos
    Minulla oli varattuna Sokos hotel Albertista huone kahdeksi yöksi (edulliseen hintaan) huhtikuussa, koska olin sopinut tärkeän tapaamisen Helsingissä.
    Kaikki peruuntui koronan takia, mutta suunnittelen meneväni tapaamiseen elokuussa (jos ko. henkilölle sopii).

    Bulevadin Lapland sopisi hyvin, mutta taitaa olla mulle liian kallis.

    Ja jos majoittuisin johonkin hotelliin mieheni kanssa, niin en ehkä valitsisi Helsingissä hotelli Laplandia.
    Miksi en?
    Koska olemme yöpyneet lukuisia kertoja Oulun Laplandissa ja ehkä haluaisin päästä helsinkifiilikseen, enkä palata muistoissani Ouluun.

    Bulevardin Lapland näyttää samanlaiselta kuin ko. hotelli Oulussa, mutta on varmasti tasokkaampi.

    Kiitos hienosta postauksestasi!

    • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 22/05/2020 at 11:55

     Korona on kyllä laittanut monet suunnitelmat uusiksi, toivottavasti tilanne tästä vähitellen korjaantuu.
     Tuo meidän hinta sisältää lisävuoteen ja aamiaiset kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, joka nostaa hintaa noin 60 – 70 euroa verrattuna kahden hlön huonehintaan.

     Kannattaa ilman muuta seurata tarjouksia, jos tämä hotelli kiinnostaa, ja suoraan hotellista tiedustelemalla saa parhaiten sopivat vaihtoehdot. Me asioimme varausvaiheessa heidän kanssaan sähköpostitse, johon vastattiin nopeasti ja kaikki hoitui sujuvasti.

     Kiitos Tatjaana kommentistasi, kiva kuulla että pidit postauksesta.
     Kaunista kevään jatkoa Sinulle ja toivottavasti pääsette elokuussa tapaamiseen!

 • Reply Outi 21/05/2020 at 22:14

  Tuolla hotellissa olen kerran käynyt ja täytyy kyllä sanoa, että kaikki tilat ovat upeita ja ihanan tunnelmallisia <3

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 21/05/2020 at 22:25

   Totta! Kokonaisuus on todella hienosti ja hyvällä maulla toteutettu ja lisäksi vielä henkilökunta sekä aamiainen aivan priimaa. Tämä on todellinen hotellien helmi! 💖

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.