Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Matka 2020 pääsylippujen voittajat on arvottu!

14/01/2020
ISO KIITOS kaikille blogin Matka 2020 pääsylippuarvontaan osallistuneille!

Tällä kertaa kysyin Teiltä eri asioita Facebookin ja blogin arvontapostauksissa, ja molempiin näistä tuli mukava määrä vastauksia – kiitos! Facebookissa kysyin vuoden 2020 matkasuunnitelmianne ja tulevan vuoden matkatuimmat kohteenne löytyvät iki-ihanista Italiasta, Ranskasta, Kreikasta, Portugalista ja Espanjasta. Eikä ihme, sillä nämä maat tarjoavat valtaisan määrän upeaa nähtävää ja koettavaa. Euroopan matkat ovat muutenkin vahvasti edustettuna tulevissa matkasuunnitelmissanne, niin lentäen kuin maata pitkin matkustaen, johon löytyy hyviä täsmävinkkejä Matkamessujen Maata Pitkin – messuosastolta. 

Kaupunkikohteista Teitä kutsuvat klassikkokohteet Berliini, Kööpenhamina ja New York, jotka ovat aina hyvä idea. Mukavasti myös kotimaan matkat odottavat useampaa Teistä, kuten myös muiden Pohjoismaiden maisemat sekä  Matkamessujen tämän vuoden partnerimaa Viro. Viime vuosina kovassa nousussa olleet matkakohteet Albania, Montenegro sekä Puola ovat myös hyvin edustettuina, kuten myös kestosuosikin aseman saavuttanut Kroatia. Kaukokohteiden matkasuunnitelmistanne löytyy ihastuttavan eksoottisia paratiiseja, kuten Martinique, Curacao, Kenia, Sansibar sekä blogistakin tutut Arabiemiraatit ja Oman.

Blogin arvontapostauksessa kysyin vuorostaan mielipidettänne blogista. Onko blogi inspiroinut Sinua lähtemään johonkin tiettyyn kohteeseen tai mihin blogissa esitellyistä kohteista haluaisit matkustaa? Kysyin myös, oletko löytänyt blogista käytännön vinkkejä matkalle tai vaikkapa mukavan majoituksen?

Matkakohteista mm. kuvankaunis Amalfin rannikko sekä Comojärvi olivat tuoneet Teidät blogiin, kuten myös kirjoitukset Arabiemiraattien vinkeistä sekä jutut MSC risteilyistämme. Tämän arvonnan myötä blogiin löysi niin pidempään mukana matkassa kulkeneita, kuin myös useampi uusi lukija. Toivottavasti blogi tarjoaa teille jatkossakin mukavaa ja hyödyllistä matkaluettavaa. Erityisesti mieltä lämmittivät blogista antamanne ihana palaute, jossa annoitte kiitosta mm. blogin selkeydestä, kuvista ja tavasta kuvata kohteita. Blogi on saanut olla apunanne myös käytännön vinkkien osalta ja tuonut kipinän matkustaa uuteen kohteeseen sekä tarjonnut nojatuolimatkoja kohteisiin, jonne itse ei ole (vielä) tullut lähdettyä. Lämmin kiitos kaikesta antamastanne palautteesta, arvostan sitä suuresti! 💛

ARVONTA

Pääsyliput arvottiin tänään 14.1.2020 perinteisenä arpalipukearvontana, jossa kukin osallistuja sai osallistuessaan satunnaisen numeron arvontaan. Osallistujan nimi / nimimerkki, osallistumispäivä ja osallistumiskanava (blogi tai Facebook-sivu) kirjattiin arvontakirjanpitoon kyseisen arpalipukkeen numerolle ja arpalipuke siirrettiin odottamaan arvontaa. Osallistumisten sääntöjen mukaisuus tarkistettiin vielä ennen arvontaa (max. yksi osallistuminen blogissa ja yksi Facebookissa henkilökohtaisella profiililla) ja ns. tuplat tai muut sääntöjen vastaiset arvat poistettiin. Arvonnan onnettarina toimivat tuttuun tapaan kouluikäiset reissukaverini, jotka poimivat voitokkaat arpanumerot.

Tänään arpaonni suosi kahta blogissa ja yhtä Facebookissa arvontaan osallistunutta arpanumeroilla 66, 92 ja 144.

Onnea Tiuhti, Jukka S. ja Heli L. – olette voittaneet pääsylipun Matka 2020 matkamessuille!

Voittamallanne pääsylipulla pääsette nostattamaan matkakuumetta ja hakemaan uusia matkaideoita niin Matka 2020 messutapahtumaan kuin samaan aikaan järjestettäviin Tasty Travel, Koti Ulkomailla, Maata pitkin ja Caravan messuille. Kukin pääsylippu oikeuttaa yhden (1) aikuisen yhteen (1) kertakäyntiin Matka 2020 tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17.1. – 19.1.2020.

Voittajiin otetaan yhteyttä vielä henkilökohtaisella viestillä. Sähköisessä muodossa olevat pääsyliput toimitetaan voittajille sähköpostitse viimeistään torstaina 16.1.2020. Palkinnot arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden kuluessa. Messukeskuksen lahjoittaman pääsylipun arvo on 17 € ennakkoon ajalla 3.1. – 16.1.2020 ostettuna (16 € ennakkoon 2.1.2020 mennessä ostettuna) tai 19 € tapahtuman aikana ja ovelta ostettuna. Tarkemmat lippuhinnat löytyvät tapahtuman sivuilta tästä.

Paljon onnea voittajille ja lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä liput lahjoittaneelle Messukeskukselle!

Antoisia Matkamessuja kaikille Teille, jotka pääsette tulemaan paikalle ja ihanaa viikkoa ihan jokaiselle blogin lukijalle!

xo – Mia – 

P.S. Itse en ole vielä kertonut vuoden matkasuunnitelmistamme tarkemmin, koska asioiden työstäminen on vielä kesken. Mutta postauksen kuvat antavat vihjeen tulevasta… Arvaatko, minne tie tänä vuonna kenties vie? 🙂 Pysyhän kuulolla, niin kuulet lisää kun sen aika on!

 

Kirjoituksen kuvitti Pixabay

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.