Hotellit & Huoneistot

GLO Tempur Double – GLO Hotel Sello, Espoo

29/05/2019

Vietimme toissa viikonlopun Espoossa, jossa järjestettiin Suomen ruotsinkielisten koulujen lukuvuoden odotetuin koulu-urheilutapahtuma Stafettkarnevalen (viestikarnevaalit), jossa koulujen joukkueet kisaavat kaksipäiväisessä tapahtumassa niin viestijuoksun kuin huutosakkien paremmuudesta. Koulu-urheilutapahtuman idean toi Suomeen Carl-Olaf Homén osallistuttuaan Philadelphia Penn Relays viestijuoksuun Delawaren yliopiston joukkueessa vuonna 1960. Ensimmäinen Stafettkarnevalen järjestettiin jo tätä seuraavana vuonna 1961 ja siihen osallistui 606 koululaista. Nykyään Stafettkarnevalen on yksi Euroopan suurimpia koulu-urheilutapahtumia, jossa kilpailee vuosittain toukokuun puolivälissä noin 8000 koululaista /opiskelijaa alakouluikäisistä lukiolaisiin. Suomenkielisille kouluille vastaava tapahtuma on Kouluviestikarnevaali.

Tänä vuonna Stafettkarnevaleniin osallistui myös vanhempi lapsemme, joten lähdimme tietenkin paikan päälle katsomaan tätä huikean jännittävää kilpailua. Varasin meille hotellin vain muutamaa päivää ennen kisoja ja onneksemme kisapaikan lähellä sijaitsevassa GLO Hotel Sellossa oli vielä vapaana meille sopiva huone. Hoidin varaukseen liittyvät asiat sähköpostitse ja yhteydenpito hotellin kanssa oli sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä ja varauksemme hoitui hienosti kaikin puolin. Ystävällinen oli myös vastaanotto GLO Hotel Selloon tultaessa ja hotelliin oli todella mukava saapua pitkän päivän ja junamatkan jälkeen. Sisäänkirjaantuminen hoitui sekin mallikkaasti ja myös lapsi huomioitiin hienosti omalla tervetulolahjalla, saippuakuplat on aina pop!

GLO Tempur Double

Saimme käyttöömme uudistetun GLO Tempur Double -huoneen, joka on huoneen nimen mukaisesti varustettu laadukkaalla Tempur-vuoteella. Uudistetun huoneen pinnoissa on käytetty maanläheisiä värejä ja muutoin rauhalliseen värimaailmaan tuo säväyksen päätyseinän runsaana hehkuva maalaus. Kodikasta tunnelmaa tuovat suuri matto sekä lämminsävyiset puupinnat. Kekseliäänä yksityikohtana huoneessa on liimapuusta valmistetut jämerät yöpöydät. Vaatteille ja matkatavaroille on riittävästi säilytystilaa sisäänkäynnin vaatekomerossa, jossa on käytetty verhoa kaapinovien sijaan, jolloin eteistilan käyttömukavuus on parempi.

GLO Tempur Double huoneessa myös kylpyhuone on uudistettu ja tässä on nähtävissä samaa väritystä ja tyylisuuntaa kuin muissa Kämp Collection hotellien kylpyhuoneissa, kuten esim. Havenissa ja Fabianissa, joista olen kirjoittanut aiemmin (linkit ohessa). Oli kiva huomata, että myös vesikalusteissa on panostettu laatuun ja kylpyhuoneen lattian klinkkerit olivat fiksusti karheapintaiset, joka vähentää liukastumisriskiä. Pisteet myös kunnolliselle sadesuihkulle!

GLO Tempur Double huoneen varustukseen kuuluu maksuton wifi, vedenkeitin ja kahvi/teevalikoima, tallelokero, silityslauta ja -rauta, Tivoli audiojärjestelmä, taulutelevisio, hiustenkuivaaja, kylpytuotteet sekä supermukavat GLO kylpytossut jokaiselle majoittujalle.

GLO Hotel Sello lasten kanssa

GLO Tempur Double huoneeseen voi majoittua kahden aikuisen lisäksi 1 – 2 lasta. Kahden lapsen kanssa majoittuessa on käytössä yksi lisävuode ja toinen vuode pedataan huoneen divaanisohvaan. Alla olevassa kuvassa huone on varusteltuna kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, koska viestijuoksukilpailuun osallistunut lapsemme liittyi mukaan matkaan vasta kilpailujen jälkeen, jolloin hänelle sijattiin lisävuode divaanisohvaan. Molemmat lisävuoteet saivat kiitosta alakouluikäisiltä lapsiltamme ja vaikka ylimääräistä tilaa ei lisävuoteen kanssa ollut ylettömästi, ei perheen kulku 23 neliön kokoisessa huoneessa ollut kuitenkaan hankalaa lisävuoteen ja divaanin sijoittuessa huoneen ikkunapäätyyn. Huone sopii siis mainiosti myös perheelle!

GLO Hotel Sellossa on ajateltu lasten viihtyvyyttä myös hauskalla lisäpalvelulla, sillä huoneeseen voi tilata perheen pienimmille värikkään leikkiteltan hintaan 20 euroa vuorokaudelta sekä yllätysvalikoiman leluja. Lisäksi hotellin ravintolassa on leikkipaikka pienille.

GLO Hotel Sello lemmikin kanssa

Tällä kertaa mukana matkassa oli myös perheen nuorimmainen, yorkshirenterrieri Bella, joka oli yhtälailla tervetullut majoittumaan GLO Hotel Selloon. Lemmikkihuoneita on hotellin kahdessa kerroksessa ja lisämaksu lemmikin majoittumisesta on 15 euroa vuorokaudelta.

Koiraystävä huomioitiin hotellissa hienosti omalla huonetervehdyksellä, jossa oli maistuva herkku, tervetulokirje lenkkipaikkavinkkeineen sekä aina tarpeellinen biopussi karvakamun lenkkeilyn tuotoksille. Koiraystävälle oli huoneessa huomaavaisesti myös oma pyyhe, joten tätä ei tarvitse välttämättä mukaan matkaan erikseen ottaa. Suosittelemme siis lämpimästi GLO Hotel Selloa myös lemmikin kanssa matkustaville!

GLO Hotel Sello – Sijainti

GLO Hotel Sellon sijainti oli meidän matkaa ajatellen aivan priima, sillä viestijuoksun kilpailupaikalle Leppävaaran stadionille on hotellista matkaa vain 1,5 kilometriä ja sen kävelee 15 – 20 minuutissa. Leppävaaran stadionin vieressä sijaitsee lapsille mieleinen maksuton Angry Birds ulkoilmaleikkipuisto, jossa on mm. kiipeilytelineitä ja skeittiramppeja. Leikkipuiston ja stadionin vieressä sijaitsee myös Leppävaaran uimahalli maauimaloineen, jossa oli todella kiva käydä aurinkoisen kisapäivän päätteeksi. Maauimala on avoinna toukokuusta syyskuuhun eikä sen hinta päätä huimaa, esimerkiksi 2 aikuisen ja 2 lapsen (7-17v.) perhelippu maksaa 14€. Leppävaaran urheilupuistoon on vaivatonta kävellä kevyenliikenteen väylää pitkin pienten lasten ja rattaidenkin kanssa.

GLO Hotel Selloon on helppo saapua julkisilla liikennevälineillä, sillä asemalle on kävelymatkaa vain muutama minuutti. Espoon Leppävaaraan on hyvät yhteydet Helsingin keskustasta ja muualta maasta junalla saavuttaessa vaihto paikallisjunaan sujuu näppärästi Pasilassa, josta on matkaa Leppävaaraan vain kymmenisen minuuttia. Omalla autolla saapuvat hotelliasiakkaat voivat pysäköidä maksutta viereisen Kauppakeskus Sellon pysäköintihalliin. Sijainti kauppakeskus Sellon vieressä on ihanteellinen myös ostoksilla käyntiä ajatellen ja eikä ruokailukaan teetä ongelmaa, sillä hotellin lähistöllä on useita kahviloita ja ravintoloita hotellin oman ravintolan GLO Grill Kitchenin lisäksi.

GLO Hotel Sello – Aamiainen

Aamiainen nautitaan GLO Grill Kitchenissä ja tarjolla on perinteinen buffetkattaus, josta kokoaa hyvän aamiaisen koko perheelle. Aamiaistarjottaviin kuuluu mm. puuroa ja marjoja, munakokkelia ja pekonia, granolaa ja muroja, leipää, leikkeleitä, kalaa, juustoa, maustamatonta jugurttia, hedelmää, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä sekä pikkumakeaa kahvin ja teen seuraksi.

Pekonin krapsakkuus oli hieman vesittynyt säilytyskuvun alla, mutta kiitokset annamme siitä, että automaatin mehu on Rynkebytä ja erityiskiitokset menevät maistuvalle tuoreelle leivälle, hyvälle kahville, itsetehdylle granolalle sekä hyvälaatuisille kuivatuille hedelmille ja pähkinöille.

GLO Hotel Sello – Hinta

Matkaan lähtömme vahvistui sen verran lähellä majoituksen ajankohtaa, ettei hintavertailulle jäänyt tällä kertaa aikaa. Kukkarosta löytyy kuitenkin GLO Hotellien Discovery kanta-asiakaskortti, jolla saimme alennusta päivänhinnasta. Kahden aikuisen ja kahden lapsen huonehinnaksi tuli Discovery-jäsenelle 179,1o euroa vuorokaudelta, joka maksetaan hotellissa ja varaus on peruutus-/ muutoskelpoinen 1 vuorokausi ennen majoituksen alkua saakka. Hyvissä ajoin varaamalla ja tarjouskampanjoista huoneen saa myös edullisemmin.

Uudistetut GLO Tempur Double huoneet eivät ole vielä varattavissa netin varausjärjestelmän kautta, joten jos haluat tälläiseen majoittua vaikkapa jo kesälomalla, ota yhteys suoraan hotelliin tai GLO hotellien myyntipalveluun.

Tähän hotelliin majoitun itsekin mieluusti uudemman kerran; niin mukavuuden, hyvän asiakaspalvelun kuin kätevän sijainnin vuoksi – täältä kun kulkee näppärästi ja nopeasti niin Helsingin keskustaan kuin Pasilaan ja lähistöllä on mukavaa tekemistä lapsiperheille!

GLO HOTEL SELLO
 • Leppävaarankatu 1, 02600 Espoo
 • Vastaanotto puh. 010 3444 200 ja email [email protected]

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maija 21/08/2019 at 15:25

  Onpas todella mukavan näköinen hotelli ja nimenomaan kiva, koska meillä on myös himassa käytössä tempur-sängyt niin ei ainakaan nukkumisen kanssa olisi ongelmia. Olemmekin juuri tulossa Espooseen tapaamaan sukulaisia ja tarvitsemme hotellimajoituksen, niin tämähän kuulostaa mukavalta vaihtoehdolta. Kätevä sijainti myös, kun näköjään tulee siihen Leppävaaran lähettyville.

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 21/08/2019 at 16:06

   GLO Sellon sijainti on kyllä aivan priima niin omalla autolla kuin junalla / bussilla saavuttaessa ja myös palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä.

   Kotona kun on tottunut hyvälaatuiseen patjaan, niin sitä asettaa korkeat odotukset ja vaatimukset myös hotellien vuoteille. Hienoa, että GLO Sellosta löytyy nykyään myös Tempur-huoneita laadukasta patjaa arvostaville! Meillä on kotona Jensen-vuoteet, joten rima patjan suhteen on melko korkealla. 🙂

   Tykkäsimme tästä hotellista kaikin puolin, käykää ilman muuta testaamassa GLO Hotel Sello Espoon matkallanne! 👍

 • Reply Outi 29/05/2019 at 21:40

  Olipa kiva lukea oman kotikaupungin hotellista. Sellossa tulee käytyä ostoksilla, mutta hotellissa en ole vieraillut.
  Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle <3

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 29/05/2019 at 22:01

   Sello on kivan oloinen kauppakeskus ja tämän hotellin sijainti siinä vieressä ihan priima! Uskon, että tullaan majoittumaan GLO Hotel Sellossa useamminkin. 👍

   Ihanaa viikon jatkoa Sinullekin Outi 💛

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.