Yleistä

Matka 2019 pääsylippujen voittajat on arvottu!

15/01/2019

Tuhannet kiitokset matkakuumetta nostattavista vastauksistanne Matka 2019 & Caravan tapahtuman pääsylippuarvontaan! Oli aivan ihanaa lukea Unelmienne Matkoista, niin blogin kuin Facebook-sivun arvontajulkaisuista, joista löytyi jälleen uusia ideoita omiinkin tuleviin matkoihin.

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Unelmienne matkoilla olisi aurinkoa, lämpöä ja valkeita hiekkarantoja. Unelmienne matkat toisivat elämyksiä, hyvää ruokaa ja juomaa. Unelmienne matkat kuljettaisivat Teidät kauniiseen luontoon ja kaupunkien sykkeeseen. Unelmienne matkalla olisi La Dolce Vitaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moni teistä jakoi pitkäaikaisen haaveeni matkata Malediiveille, samoin kuin palon aina niin ihanaan Italiaan. Haaveilitte matkoista Euroopan laidalta toiselle, sydämellisestä Kreikasta Islannin ainutlaatuisiin maisemiin. Kaukomaiden haaveiden matkakohteet kuljettaisivat Australiaan, Balille ja Etelä-Amerikkaan. Kiertomatkat veisivät risteilemään Karibialle tai road tripille Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Suurkaupungin sykkeen haluaisitte kokea New Yorkissa ja upeat luontoelämykset Galápagossaarilla tai Afrikassa safarilla.

Mikä tärkeintä, haluaisitte kokea sen Unelmien Matkan ihan parhaassa matkaseurassa, perheen ja ystävien kanssa.

 

ARVONTA

Pääsyliput arvottiin tänään 15.1.2019 perinteisenä arpalipukearvontana, jossa kullekin osallistujalle poimittiin satunnainen numeroitu arpa. Osallistujan nimi / nimimerkki, osallistumispäivä ja osallistumiskanava (blogi tai Facebook-sivu) kirjattiin arvontakirjanpitoon kyseisen arpalipukkeen numerolle ja arpalipuke siirrettiin kulhoon odottamaan arvontaa. Osallistumisten sääntöjen mukaisuus tarkistettiin vielä ennen arvontaa (max. yksi osallistuminen blogissa ja yksi Facebookissa henkilökohtaisella profiililla) ja ns. tuplat tai muut sääntöjen vastaiset arvat poistettiin. Arvonnan onnettarina toimivat alakouluikäiset reissukaverini, joista kumpikin nosti yhden arpalipukkeen, jolla voittaa pääsylipun Matka 2019 & Caravan tapahtumaan.

Tänään arpaonni suosi kahta blogissa arvontaan osallistunutta, joiden unelmien matkat kuljettaisivat Madeiralle sekä kohteeseen, joka tarjoaisi luontoa, rantaa ja kaupungin sykettä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Onnea Tuula L. ja Tea – olette voittaneet pääsylipun Matka 2019 matkamessuille ja Caravan tapahtumaan!

Voittamallanne pääsylipulla pääsette Matka 2019 messuille nostattamaan matkakuumetta ja hakemaan uusia matkaideoita. Samalla pääsylipulla voitte vierailla myös samanaikaisesti järjestettävässä Caravan tapahtumassa, jossa esittäytyy mm. autojen vuokraustoimintaa sekä uudet matkailuajoneuvot ja -vaunut sekä tarvikkeet. Pääsyliput toimitetaan viimeistään keskiviikkona 16.1.2019 osallistumisessa ilmoittamaanne sähköpostiin.

Messukeskuksen lahjoittaman pääsylipun arvo on 16 € ennakkoon ostettuna / 19 € ovelta tapahtuman aikana ostettuna. Pääsylippu oikeuttaa yhden henkilön yhteen kertakäyntiin Matka 2019 ja Caravan tapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.1.-20.1.2019. Paljon onnea voittajille ja lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä liput lahjoittaneelle Messukeskukselle!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Outi 16/01/2019 at 23:29

  Onnea arvonnan voittajille ja ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 16/01/2019 at 23:58

   Kiitos Outi, yksi arvonnan ilahtunut voittaja onkin jo tavoitettu!

   Ihanaa loppuviikkoa Sinullekin! ❄️🌸

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.