Matka 2019 & Caravan tapahtuma lähestyy – voita pääsylippu!

Liput tarjoaa Messukeskus / Matka 2019 matkamessut & Caravan tapahtuma

*** Osallistumisaika on päättynyt ***

Talven pimeimmät päivät ovat parasta aikaa haaveilla tulevista matkoista, etsiä uusia ideoita sekä suunnitella se omanlainen unelmien matka. Lisää inspiraatiota sen unelmien matkan suunnittelemiseen voit hakea myös vuoden odotetuimmasta matkailualan tapahtumasta, Matka 2019 messuilta, jotka lähestyvät jo hyvää vauhtia.

 

 

Matka 2019 messut ovat avoinna yleisölle tuttuun tapaan Helsingin Messukeskuksessa  18.1. – 20.1.2019 ja messuilla kohtaa vuosittain yli 50 000 matkakuumeista kuluttajaa ja liki 20 000 matkailualan ammattilaista. Matkamessuilla esittäytyy matkakohteita niin Suomesta kuin ulkomailta sekä matkanjärjestäjiä ja matkailualan palveluyrityksiä, yhteensä noin 1 000 yli 80 maasta. Kaikki näytteilleasettajat ja matkamessujen ohjelman löydät tästä.

Matkakohteiden ja palveluntarjoajien lisäksi Matka 2019 messuilla on tarjolla myös aina yhtä tärkeitä käytännön vinkkejä, tietoa eri kohteissa vaadittavista matkustusasiakirjoista sekä katsaus vastuullisempaan matkailuun. Matkamessuilta löydät myös runsaasti vinkkejä ja ideoita lasten kanssa matkailuun.

Nyt Sinulla on mahdollisuus voittaa blogin arvonnassa vapaalippu tähän Pohjois-Euroopan suurimpaan matkailualan tapahtumaan. Samalla pääsylipulla pääset sekä Matka 2019 matkamessuille että samanaikaisesti järjestettävään Caravan tapahtumaan, jossa esittäytyy mm. autojen vuokraustoimintaa sekä uudet matkailuajoneuvot ja -vaunut sekä tarvikkeet.

Tänä vuonna blogissa arvotaan yksi pääsylippu kahdelle (2) blogin lukijalle, jotka pääsevat nostattamaan matkakuumetta Matka 2019 ja Caravan tapahtumaan. Arvontaan voit osallistua sekä blogissa että Elämää ja Matkoja -blogin Facebook-sivulla, tai vaikkapa molemmissa, jolloin tuplaat voittomahdollisuutesi.

*** Osallistumisaika on päättynyt ***

Näin osallistut arvontaan:

 1. Osallistuminen blogissa (1 arpa)jätä kommentti tähän blogikirjoitukseen ja kerro minkälainen on unelmien matkasi tai miten huomioit vastuullisen matkailun matkaa suunnitellessasi? Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten eikä sitä tallenneta henkilörekisteriin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.
 2. Osallistuminen Facebookissa (1 arpa)jätä kommentti Facebookin arvontajulkaisuun ja kerro minkälainen on unelmien matkasi tai miten huomioit vastuullisen matkailun matkaa suunnitellessasi? Tykkäämällä Elämää ja Matkoja blogin Facebook-sivusta saat tiedon arvonnan voittajasta sekä uusimmat matkajutut luettavaksesi heti tuoreeltaan. Tervetuloa blogin matkaan myös Facebookissa! 
 3. Osallistuminen sekä blogissa että Facebookissa (2 arpaa): Tee molemmat edellämainitut eli jätä kommentti sekä blogikirjoitukseen että blogin Facebook arvontajulkaisuun. 

Kukin kilpailija voi osallistua enimmillään yhdellä (1) arvalla Facebookissa ja yhdellä (1) arvalla blogissa. Facebookissa osallistumisen tulee tapahtua omalla henkilökohtaisella Facebook-profiililla. Sääntöjen vastaisia osallistumisia ei huomioida arvonnassa.

Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 13.1.2019 klo 23.59 ja voittajat arvotaan tiistaina 15.1.2019.

Pääsylipun arvo on 16 € ennakkoon ostettuna / 19 € ovelta tapahtuman aikana ostettuna. Arvottavat pääsyliput on sähköisessä muodossa ja ne toimitetaan voittajille sähköpostitse. Kukin pääsylippu oikeuttaa yhden henkilön yhteen kertakäyntiin Matka 2019 ja Caravan tapahtumassa.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisella viestillä, voittoarvasta riippuen joko blogikommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen tai Facebook-viestien kautta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseksi voiton toimittamista varten eikä näitä tietoja kerätä henkilörekisteriksi eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkistetaan sekä blogissa että Facebookissa. Palkinnot arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta. Onnea arvontaan!

Liput tarjoaa Messukeskus / Matka 2019 matkamessut & Caravan tapahtuma

Previous Post Next Post

You Might Also Like

86 Comments

 • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog maanantai, tammikuu 14, 2019 at 00:05

  *** Osallistumisaika on päättynyt. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille matkakuumetta nostattavista vastauksistanne. 🌍 ✈️ Pääsylippujen voittajat arvotaan tiistaina 15.1.2019. Onnea arvontaan! 🍀 ***

 • Reply Jenni sunnuntai, tammikuu 13, 2019 at 18:45

  Kreikkaan lasten kanssa

 • Reply Maija sunnuntai, tammikuu 13, 2019 at 14:19

  Karibianristeily olisi ihana kokea – Miamista 🙂

 • Reply Annukka sunnuntai, tammikuu 13, 2019 at 14:14

  New York ehdoton suosikkikohde. Vastuullisuus merkitsee minulle sellaisten palveluntarjoajien käyttöä, jotka huomioi ympäristön toiminnassaan.

 • Reply Kari Aa sunnuntai, tammikuu 13, 2019 at 14:12

  Unelmien matkan tekisin Galapagossaarille – ollut haave jo pitkään!

 • Reply Päivi sunnuntai, tammikuu 13, 2019 at 13:00

  Unelmien matka veisi oikeastaan minne vaan, uuteen ja ennenkokemattomaan paikkaan. Tällä hetkellä Romania kiinnostaa eniten. Luontokohteet on parasta.

 • Reply Sari lauantai, tammikuu 12, 2019 at 21:57

  Unelmien matka on pari kuukautta eteläisessä Italiassa.

 • Reply Roope Tammio lauantai, tammikuu 12, 2019 at 21:32

  Unelmien matka veisi New Yorkiin.

 • Reply Anne Hautamäki keskiviikko, tammikuu 9, 2019 at 21:17

  Unelmien matka: Haluaisin toteuttaa äitini ikuisen haaveen Pariisin reissusta. Yhdistäisin siihen oman unelmani päivästä Disneylandissa (olen ihan mieletön Mikki-fani). Samalle reissulle ottaisin myös teini-ikäisen poikani, koska hän on mukavaa matkaseuraa sekä poikaystäväni, toivoisin että hän kosisi minua jo yli 13 vuoden yhteiselon jälkeen Disbneylandissa ilotulitusten räiskeessä. Reissu olisi ensivuonna kun äiti täyttää 60, poikaystävä ja mä täytetään 40 ja poikani täyttää 18.

  Todellisuudessa varmaan menemme kesällä vanhalla asuntoautolla jonnekin leirintäalueelle todennäköisesti poikaystävän kanssa kaksin. Viime kesänä kerkesimme yhdelle reissulle: nukuimme siinä vanhassa pienessä asuntoautossa Tuurissa Keskisen kyläkaupan parkkipaikalla yhden yön. Mutta oli meillä sentään mun Mikki-lakanat 😀

 • Reply Kati tiistai, tammikuu 8, 2019 at 07:54

  Unelmien matka on parhaassa seurassa tehty matka, joka ei unohdu helpolla mielestä 💕 Tällä hetkellä kaipaan reissuistani eniten Afrikan mannerta, joten unelmien matka suuntautuisi tod. näk. Itä-Afrikan safarille 🌴

 • Reply Saara lauantai, tammikuu 5, 2019 at 08:37

  Unelmien matka suuntautuisi Galapagos saarille ihailemaan luontoa ja eläimiä.

 • Reply Liisa V. perjantai, tammikuu 4, 2019 at 22:21

  Rantaloma olisi niin ihana, ihan sama olisiko se sitten Välimeren tai valtameren rannalla, mutta lämpöön ja aurinkoa kaipaan kovasti.
  Suorat lennot, lomakohteessa paikallisten palveluiden tukeminen ja kestävä kehitys myös matkalla mielessä (veden käyttö yms.).

 • Reply Jarkko Mikkonen perjantai, tammikuu 4, 2019 at 12:04

  Unelma matkalla saan uusia elämyksiä, ystäviä ja nautin hyvästä ruoasta ja viinistä. En kasaa liika nähtävyyssuunnitelmia. Haluan myös nauttia elämästä matkalla. Yleensä suuntaan vähän harvinaisempaa kohteeseen. Viimeksi vähän pidemmällä matkalla olin syksyllä Pugliassa, Albaniassa ja Kosovossa.
  Lennät pitkät matkat, mutta paikanpäällä suosin joukkoliikennettä; kaupunkiliikennettä, junia, laivoja ja busseja. Niitä tulikin käytettyä kaikkia tuolla matkalla. Asun myös pienissä paikallisten omistamissa hotelleissa tai kotimajoituksissa. En halua, että rahat menevät monikansallisten hotelliketjujen kassaan.

 • Reply Paula perjantai, tammikuu 4, 2019 at 10:49

  Unelmien matka Afrikan eteläosiin! Ja ehdottomasti yrittäisin selvittää vastuulliset toimijat esim. Safareille ja sukeltamiseen etukäteen.

 • Reply Tea torstai, tammikuu 3, 2019 at 19:18

  Unelmien matka on lähellä sekä luontoa, rantaa, että kaupungin sykettä

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog torstai, tammikuu 17, 2019 at 20:38

   Onnea Tea vielä tätäkin kautta! Oikein antoisaa päivää matkamessuilla, sieltä löytyy varmasti paljon uusia ihania ideoita tuleviin matkoihin, kenties se unelmien lomakin! 🙂

 • Reply Henna keskiviikko, tammikuu 2, 2019 at 15:42

  Unelmien matka olisi seikkailu pakettiautolla Euroopan pienkaupungeissa!

 • Reply Sampo Kärki tiistai, tammikuu 1, 2019 at 22:12

  No minä lähtisin Kroatiaan katsomaan Dubrovnikin vanhaa kaupunkia.

 • Reply Veli-Matti Virtanen tiistai, tammikuu 1, 2019 at 21:19

  Matka miellyttävään matkakohteeseen moneen maahan mukavan matkaseuran messissä.

 • Reply Tony tiistai, tammikuu 1, 2019 at 17:33

  Aina suorat lennot

 • Reply Iitu tiistai, tammikuu 1, 2019 at 15:34

  Unelmien matka suuntautuisi Amalfin rannikolle 🙂

 • Reply Jonna tiistai, tammikuu 1, 2019 at 12:43

  Malediiveille suuntautuisi minun unelmien matkani

 • Reply Rebekka maanantai, joulukuu 31, 2018 at 17:45

  Unelmien matka veisi indonesiaan ja sieltä polynesin saarille.
  Vastuullisen matkailun huomioin normaalisti suosinalla mahdollisimman suoria lentoja ja mahdollisuuksien mukaan korvaamalla lyhyitä lentoja esim. junamatkoilla. Pyrin suosimaan paikallisia yrityksiä, esimerkiksi majoituksessa.

 • Reply Tuula Lehtimäki maanantai, joulukuu 31, 2018 at 13:49

  Unelmieni matka olisi Madeira, siellä kävelisin mahdollisimman paljon.

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog torstai, tammikuu 17, 2019 at 20:35

   Onnea Tuula! Olet voittanut pääsylipun Matka 2019 matkamessuille & Caravan tapahtumaan. Olen lähettänyt lipun osallistumisessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen (gmail), toivottavasti tämä on tavoittanut Sinut. Antoisaa päivää matkamessuilla!

 • Reply Heidi aarra lauantai, joulukuu 29, 2018 at 20:38

  Unelmamatka on luultavasti juuri se eli unelma. Se ei koskaan toteudu, jotta siitä voi aina vaan unelmoida.

 • Reply KV lauantai, joulukuu 29, 2018 at 18:58

  Yhdysvaltojen halki. 🙂

 • Reply Leena Nousiainen lauantai, joulukuu 29, 2018 at 17:56

  Islanti/NewYork

 • Reply Roope Tammio lauantai, joulukuu 29, 2018 at 15:19

  Autolla halki USA:n.

 • Reply Aino lauantai, joulukuu 29, 2018 at 13:34

  Unelmieni loma olisi tällä hetkellä rantaloma koko perheen kera Välimerellä 🙂

 • Reply Sirkkuli lauantai, joulukuu 29, 2018 at 10:50

  Kreikan saaret 🙂

 • Reply Susanna lauantai, joulukuu 29, 2018 at 10:24

  Unelmien matkani on sellainen, että saan paljon uusia kivoja kokemuksia ja näen uusia maisemia. Hyvä ruoka on myös olennainen osa matkanautintoa. Kahdella arvalla mukana.

 • Reply empula lauantai, joulukuu 29, 2018 at 09:52

  Just nyt menisin junalla Lappiin. Kestävää ja samalla antoisaa.

 • Reply JuhaJ lauantai, joulukuu 29, 2018 at 00:04

  Austraaliaan

  • Reply Jarmo Toivanen tiistai, tammikuu 1, 2019 at 18:22

   Karibian risteily tietysti😎

 • Reply OutiH lauantai, joulukuu 29, 2018 at 00:00

  Alaskaan mielisin. Ympäristöystävällisiin hotelleihin varaisin majoittumisen.

 • Reply Nina perjantai, joulukuu 28, 2018 at 22:46

  Unelmamatkani olisi jonnekin kauas valkoisille hiekkarannoille.

 • Reply Raija perjantai, joulukuu 28, 2018 at 19:15

  Vietnam! Kohteessa kävelisin paljon.

 • Reply Salla perjantai, joulukuu 28, 2018 at 19:13

  Unelmien matkakohde olisi Malediivit. Kohteessa kävelisin paljon.

 • Reply Nea perjantai, joulukuu 28, 2018 at 18:51

  Unelmien matka olisi, jossain paratiisisaarella, kuten malediiveillä.

 • Reply Jenni perjantai, joulukuu 28, 2018 at 17:41

  Islanti

 • Reply Maisa perjantai, joulukuu 28, 2018 at 16:39

  Irlannin kiertomatka

 • Reply Peppi perjantai, joulukuu 28, 2018 at 12:08

  Unelmien matkakohde on Karibian saaret, näistä erityisesti St. Martin tai St. Lucia.

 • Reply Anneli perjantai, joulukuu 28, 2018 at 11:03

  Juuri nyt matkustaisin jonnekin rauhalliseen paikkaan, jossa voisin kävellä paljain varpain rannalla. Bali, Thaimaa.

 • Reply Maami perjantai, joulukuu 28, 2018 at 10:24

  Unelmieni matka on vuokrata talo Pohjois-Italiasta mieheni, lasteni, mieheni sisarusten ja heidän perheiden ja mieheni vanhempien kanssa eli yhteensä 12 henkilöä olis mukana.

 • Reply Marita Leppänen perjantai, joulukuu 28, 2018 at 10:09

  Unelmien matkani olisi Malediiveille tai Afrikkaan.

 • Reply AiriInkeri Lappalainen perjantai, joulukuu 28, 2018 at 10:07

  Unelmien matka olisi Arktiseen ilmastoon joko Etelä-Navalle tai Pohjois-Navalle. Grönlanti tai Islantikin käy. 🙂

 • Reply Merkku torstai, joulukuu 27, 2018 at 23:42

  Unelmien matka olisi Australiaan perheeni kanssa 🙂

 • Reply Kiira torstai, joulukuu 27, 2018 at 20:05

  Kolmatta vuotta unelmoin, josko 2019 olisi vihdoin se vuosi kun pääsen toteuttamaan unelmani. Katsomaan NHL-suosikkijoukkueeni pelejä paikan päälle Nashvilleen ja hyvin luultavasti myös tapaamaan ainakin joukkueen suomalaispelaajia (ja mahdollisesti muitakin pelaajia sekä joukkueen johtoa) sekä tapaamaan FB:ssä tutustumiini ihaniin nashvilleläisiin! <3

 • Reply Laura torstai, joulukuu 27, 2018 at 18:50

  Unelmamatka olisi kahdestaan miehen kanssa jonnekin vain aikuisille tarkoitettuun hotelliin.

 • Reply Maija torstai, joulukuu 27, 2018 at 15:50

  Vastuullisessa matkailussa huolehdin mm. siitä ettei kukaan seurueesta osallistu tai tue eläimiin kohdistuvaa riistoa osallistumalla esimerkiksi norsuratsastukselle tai ottamalla itsestään valokuvien söpöjen, mutta huumattujen eläintenpoikasten kanssa.

 • Reply kimmo leppäniemi torstai, joulukuu 27, 2018 at 14:43

  Unelmien matkani suuntaa kohti kenian safareita ja Mombasan valkoisia hiekkarantoja kohden..

 • Reply Elisa torstai, joulukuu 27, 2018 at 14:25

  Unelmieni matka suuntautuisi Uuteen Seelantiin ja Astraaliaan, hiilijalanjälkeäni pyrkisin hillitsemään reppureissaamalla mahdollisimman paljon junalla ja botskilla välttäen ylimääräisiä välilentoja 🙂

 • Reply SirpaH torstai, joulukuu 27, 2018 at 13:37

  Unelmien matka olisi päästä Azoreille <3

 • Reply Kaisa Joki torstai, joulukuu 27, 2018 at 13:32

  Unelmieni matka olisi päästä Steve Irwinin eläintarhaan ( Australia Zoo), koska olen ”eläinhullu”.

 • Reply Tiina torstai, joulukuu 27, 2018 at 11:36

  Santorini, auringonlasku 👍

 • Reply risto nahkola torstai, joulukuu 27, 2018 at 11:20

  Pariisiin junalla Tukholmasta

 • Reply Ninde torstai, joulukuu 27, 2018 at 10:46

  Tällä hetkellä unelmoin eniten New Yorkin matkasta, ja ehdottomasti talviaikaan, että voisi luistella Rockefeller Centerissä ja keskuspuistossa. Harrastin lapsena taitoluistelua, ja tämä unelma on jäänyt elämään.

 • Reply Marjo torstai, joulukuu 27, 2018 at 10:30

  Matkustaminen on aina niin ihanaa, että ihan kaikki matkat on aina unelmamatkoja. Lähellä Virossa riittää nähtävää loputtomiin, joten välttämättä ei tarvitse lähteä sen kauemmas.

 • Reply Hanna Koivisto torstai, joulukuu 27, 2018 at 10:26

  Unelmien kaukomatka veisi Malediiveille tai Seyshelleille, valkean hiekkaisille rannoille rentoutumaan ja pulikoimaan kristallinkirkkaissa vesissä ❤️ Euroopassa haluaisimme käydä etelä-Ranskassa kiertomatkalla

 • Reply Hellevi Alamäki torstai, joulukuu 27, 2018 at 09:40

  Thaimaa!

 • Reply Leena torstai, joulukuu 27, 2018 at 09:23

  Ei ole varsinaisesti yhtä unelmien matkaa vaan jokainen matkani on unelma jo sinällään, koska on aina ihana päästä matkalle vaikka vain Tallinnan risteilylle.

 • Reply Viola torstai, joulukuu 27, 2018 at 09:10

  Unelmien matka olisi saarihyppely Kreikassa puolison kanssa.

 • Reply Sanni torstai, joulukuu 27, 2018 at 08:47

  Unelmien matka olisi reissata jenkeissä ilman aikataulua ja kiirettä matkailuautolla. Pikkuhiljaa unelmaa on jo raapaistu road tripeillä californiassa mutta pidempi reissu olisi aivan unelmaa!

 • Reply Mika Lund torstai, joulukuu 27, 2018 at 08:24

  Olisiko hiilijalanjälki pienempi jos matkustaisi junalla. Ajatuksena olisi matkustaa Tukholmasta eurooppaan junalla ilman tiukkoja aikatauluja kun ollaan kohta kaksi eläkeläistä .

 • Reply Jussi K torstai, joulukuu 27, 2018 at 07:58

  Hei!
  Unelmieni matka on tarpeeksi pitkä. Haen lämpöä, aurinkoa, aktiviteetteja, kasvisruokaa, kulttuuria, rentoa olemista.
  Myös matkustaminen ekologisuus on tärkeä pointti.

  Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

 • Reply Heli torstai, joulukuu 27, 2018 at 07:39

  Jos kerran eläissään matkaisi lentokoneella =)

 • Reply Elmu torstai, joulukuu 27, 2018 at 07:34

  Unelmieni matkakohteessa on valoa ja lämmin, mieluusti kohtuullisen lentomatkan päässä. Vastuullisin olen ruokailuissa: ei missään nimessä all inclusive, vaan paikalliset yrittäjät. Kevääksi olen bookannut jo Amsterdamin eli yksi unelmien toteutuminen on lähellä.

 • Reply Matti Myllyniemi torstai, joulukuu 27, 2018 at 07:28

  matka veisi kaukomaille lämpimään

 • Reply Helgi Kosemaa keskiviikko, joulukuu 26, 2018 at 23:57

  Matka Pariisi..

 • Reply Miralda keskiviikko, joulukuu 26, 2018 at 21:12

  Unelmien matka kohdistuisi Espanjaan, esim. Málagaan tai Granadaan. Ottaisin ympäristötekijät huomioon matkalla suosimalla kävelyä ja julkista liikennettä, söisin ekologisesti ja paikallisia tuotteita suosien, valitsisin ympäristöystävällisen hotellin ym.

 • Reply Tepa keskiviikko, joulukuu 26, 2018 at 20:59

  Unelmien matka vie Portugali Algarveen, ehdottomasti. Rannalla kävelyä, patikointia ja uimista.

 • Reply Suvi keskiviikko, joulukuu 26, 2018 at 18:15

  Unelmien matka olisi Roomaan, Lontooseen tai Pariisiin!

 • Reply MarjaKoo keskiviikko, joulukuu 26, 2018 at 16:13

  Unelmamatka voisi olla kuukauden matka Kreikkaan, osa ajasta saarilla ja osa mantereella. Juuri se, että voisi kerrankin viipyä pitempään ja tutustua paikalliseen elämään. Ympäristötekijöitä mahdollisuuksien mukaan, ehkä eniten juuri hotellin käytännöt ratkaisevat

 • Reply Mikko keskiviikko, joulukuu 26, 2018 at 13:42

  Reppureissu Valko-Venäjälle. Sinne pääse bussilla, joten päästöt vähäisiä.

 • Reply Mymmeli keskiviikko, joulukuu 26, 2018 at 10:01

  Oi, matkamessuille olisikin tarkoitus lähteä myös tänäkin vuonna inspiroitumaan.
  Unelmien matka veisi maapallon ympäri.

 • Reply Ansku tiistai, joulukuu 25, 2018 at 23:00

  Tällä hetkellä unelmamatkani suuntautuisi Kanadaan ja Pohjois-Amerikkaan. Siellä road trip ja useita hienoja kohteita. 😊

 • Reply Heikki tiistai, joulukuu 25, 2018 at 21:28

  Unelma loma koostuu auringosta, palmuista ja levosta.

 • Reply Markus B tiistai, joulukuu 25, 2018 at 21:23

  Unelmien matka on milä vain matka jonka pääsen tekemään kaksin vaimon kanssa ja viettämään yhteistä laatuaikaa <3

 • Reply Outi tiistai, joulukuu 25, 2018 at 20:49

  En osallistu arvontaan, mutta halusin tulla toivottamaan sinulle aivan ihanaa joulunaikaa <3

 • Reply meicä tiistai, joulukuu 25, 2018 at 20:39

  Volgan risteily olis tosi kiva juttu :-))))

 • Reply Hanna Kooooo tiistai, joulukuu 25, 2018 at 20:28

  Malediiveille haluaisin vielä joskus päästä. Kohteessa ainakin liikun aina kävellen, vaikka lentomatkustaminenhan se ympäristöä kuormittaa. .

 • Reply Minna tiistai, joulukuu 25, 2018 at 20:17

  Unelmamatka olisi päästä kiertomatkalle Kanadaan tutustumaan upeaan luontoon 🙂

 • Reply Katja Ryöppy tiistai, joulukuu 25, 2018 at 19:20

  Unelmien matka olisi tällä hetkellä Pariisi,ja siellä monet paikat joissa en ole käynyt,koska en ole vielä käynyt Ranskassa❤Valitsen hotellin joka tukee kestävää kehitystä,käytän kohteessa julkisia,kuten kotonakin,suosin paikallisia tuotteita…

 • Reply Tuija tiistai, joulukuu 25, 2018 at 18:37

  Santorinille, missä patikoisin ja meditoisin ystävien kanssa

 • Reply Maarit tiistai, joulukuu 25, 2018 at 18:28

  Unelmien matka vie Malediiveille 💓
  Lennoilla maksan päästökompensaatiota, valitsen hotellin jossa ympäristötekijät huomioidaan toiminnassa ja käytän paikallisten tuottamia palveluja.

 • Leave a Reply