Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Rantapallon ja blogin sivut huollossa

29/11/2018

Osa Teistä on varmastikin jo huomannut, että blogin sivut ovat tänään hieman erinäköiset kuin tavallista. Syynä tähän on Rantapallon sivuilla tehtävä palvelinsiirto, jonka parissa tekniikkatiimi on työskennellyt eilisillasta lähtien, myös yön tunteina.

Isoin siirtotyö on nyt tehty, mutta blogien ulkoasun palauttaminen tuttuihin asetuksiin on vielä työn alla ja tekniikkatiimi käy nämä asetukset läpi blogi blogilta. Tämän työn ajan blogin sivut ovat siis ns. perusasetuksissa ja ulkoasu poikkeaa tutusta. Valikot eivät myöskään ole tällä hetkellä tavalliseen tapaan käytettävissä.

Pahoittelut näistä väliaikaisista käyttöhäiriöistä ja toivottavasti jaksatte odottaa työn valmistumista, jonka jälkeen käytettävissänne on https-suojatut aiempaa nopeammat sivut!

Kiitos kärsivällisyydestänne ja kuulemisiin jälleen viikonloppuna, jolloin käydään Messinassa!

EDIT 2.12.2018: Sivujen päivitystyö on nyt valmistunut ja ulkoasu palautunut ennalleen. Kuvien lataamisen kanssa on kuitenkin yhä ongelmaa, joten Messinaan päästään matkaamaan näillä näkymin vasta ensi viikolla. Mukavaa sunnuntaita ja alkanutta joulukuuta!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi 30/11/2018 at 19:48

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.