Eckerö Line & Rantapallo -arvonnan voittajat on arvottu!

Mukavaa alkanutta viikkoa ja tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille -kiteytitte todella hienosti asiat, jotka ovat risteilyllä parasta!

Hyvä ruoka, juoma ja herkut, kiireetön yhdessäolo ystävien ja perheen kanssa sekä irtiotto arjesta merellisissä maisemissa olivat ne asiat, jotka saavat Teidät lähtemään risteilylle. Risteilylle mennään viihtymään, tekemään ostoksia ja tapaamaan uusia ihmisiä. Risteilyllä halutaan nauttia upeista auringonlaskuista, elämyksistä ja  hemmotteluhetkistä, omasta ajasta ja pitkistä unista. Risteilyllä kännykän katoava signaali on vain plussaa ja antaa aikaa niille ihan oikeille ihmisille. Risteilyllä parasta on seikkailun tuntu, hetki jolloin irtaudutaan laiturista ja tärkeintä on itse matka, ei päämäärä.

”Risteilyllä pitää haistella suolaista merta, sotkea hiukset tuulessa ja syödä liikaa jäätelöä. <3  – Siiri- ”

ARVONTA

Arvonta suoritettiin perinteisenä arpalipukearvontana, jossa kullekin osallistujalle poimittiin satunnainen numeroitu arpa. Osallistujan nimi / nimimerkki, osallistumispäivä ja osallistumiskanava (blogi tai Facebook-sivu) kirjattiin arvontakirjanpitoon kyseisen arpalipukkeen numerolle ja arpalipuke siirrettiin laatikkoon odottamaan arvontaa. Osallistumisten sääntöjen mukaisuus tarkistettiin vielä ennen arvontaa (max. yksi osallistuminen blogissa ja yksi Facebookissa henkilökohtaisella profiililla) ja ns. tuplat tai muut sääntöjen vastaiset arvat poistettiin.

Arpoja kertyi ennätysmäärä ja tänään tiistaina pääsimmme sitten itse asiaan eli arvontaan. Onnettarina toimivat alakouluikäiset reissukaverini ja arvontaa seurasi innokkaana myös tuleva reissukoira, Bella 6 kk, joka olisi mielellään poiminut useammankin voittoarvan kulhosta.  Virallinen valvoja seurasi kuitenkin silmä tarkkana arvonnan sääntöjen mukaisuutta.

Ensimmäisenä nostettiin Eckerö Linen risteilylahjakortin voittava arpa ja seuraavaksi kolme Rantapallon kangaskassin voittavaa arpaa. Voittoarvat nousivat kulhosta seuraavassa järjestyksessä:

  • Eckerö Linen risteilylahjakortin voitti Suvi, joka oli osallistunut blogissa (arpanumero 139)
  • Rantapallon kangaskassin voitti Nina J. joka oli osallistunut Facebookissa (arpanumero 185)
  • Rantapallon kangaskassin voitti Marjatta H. joka oli osallistunut Facebookissa (arpanumero 150)
  • Rantapallon kangaskassin voitti Siiri, joka oli osallistunut blogissa (arpanumero 313)

Paljon Onnea kaikille voittajille!

Olen lähettänyt Teille viestiä palkinnon toimittamiseen liittyen, voittoarvasta riippuen joko blogiosallistumisessa antamaanne sähköpostiosoitteeseen tai Facebook-viestinä (tarkista myös muut-kansio).

Palkinto/palkinnot arvotaan uudelleen mikäli voittajaa / voittajia ei tavoiteta 7.11.2018 mennessä.

Tuhannet kiitokset kaikille Teille arvontaan osallistuneille sekä arvontapalkinnot lahjoittaneille Eckerö Linelle ja Rantapallolle!

xo – Mia –

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi keskiviikko, lokakuu 31, 2018 at 18:10

    Oikein paljon onnea voittajille ja ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

  • Leave a Reply