Postikortti Amalfin rannikolta & Sorrenton niemimaalta!

Ciao a tutti ja terveiset Amalfin rannikon & Sorrenton niemimaan upeista maisemista!

Oli aivan ihanaa palata tälle kuvankauniille seudulle ja kurvailla pieniä kiemurateitä kylästä kylään, pysähtyä ihailemaan henkeäsalpaavia maisemia ja katsella elämänmenoa piazzoilla. Maistella paikallisia herkkuja, nauttia auringon lämmöstä ja kiireettömyydestä.

Amalfin rannikko on paitsi uskomattoman upeita maisemia, myös aitoja kyliä ja pikkukaupunkeja. Se on parhaimmillaan pala palalta kiireettomasti nautittuna. Amalfin rannikkoa ei pidä suorittaa, se pitää kokea. Ainakin kerran elämässä.

Matkamme vei neljäksi päiväksi Amalfin rannikon kuvankauniisiin Unescon maailmanperintömaisemiin, josta matka jatkui vielä kolmeksi päiväksi Sorrenton niemimaan ja Caprin jylhille kallioille.

Matka oli täydellinen yhdistelmä maisemia, makuja ja upeita auringonlaskuja ♥ Italian La Dolce Vitaa parhaimmillaan.

Tästä kaikesta on tulossa monta juttua blogiin tulevien viikkojen aikana, niin rannikon kylistä kuin hotelleista, autoilusta ja hintatasosta sekä vinkkejä reissun suunnitteluun. Myös kysymykset sekä aihetoiveet Teiltä lukijoita ovat tervetulleita!

Voit lähettää kysymykset ja aihe-ehdotukset joko kommenttina tähän postaukseen, Facebook -viestinä tai sähköpostitse [email protected]

Pysyhän kuulolla, sillä pian alkaa blogin matka postikorttimaisemiin ja mikset klikkaisi mukaan matkaan myös seuraamalla blogin Facebook-sivua, josta saat tiedon tuoreista jutuista heti ensimmäisten joukossa!

Buon viaggio!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi torstai, heinäkuu 26, 2018 at 20:12

    Niin kaunista! Ei voi muuta kuin ihailla aina tuon veden väriä <3
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  • Leave a Reply