Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Vielä ehdit osallistua SOL aurinkotuotepaketin arvontaan!

27/06/2018

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja matkablogi. Arvontapalkinto ja testattavat SOL aurinkotuotteet saatu blogiyhteistyönä.

Aika menee lentämällä ja kesäkuun viimeisiä päiviä viedään! Samalla lähestyy paitsi loma, myös Bottega Verden matkakokoisen SOL aurinkotuotepaketin arvonta, johon on tullut aivan mahtava määrä osallistumisia sekä blogissa että Facebookissa – kiitos jokaiselle!

Arvottava SOL aurinkotuotepaketti/-travelkit (1 kpl) sisältää toilettilaukkuun pakatut matkakokoiset tuotteet: Argan anti-age SPF30 aurinkovoide kasvoille 20 ml, vedenkestävä SPF15 aurinkovoide vartalolle 30 ml  sekä kosteuttava kamomillaa sisältävä after sun -voide 50 ml. SOL Aurinkotuotepaketin arvo 19,90 €. Lisäksi mukana pienet shampoo, hoitoaine sekä suihkusaippua -näytteet.

** Osallistumisaika on päättynyt 29.6.2018 klo 23:59 **

Mutta ei hätää, jos et ole vielä ehtinyt osallistumaan näiden ihanien tuotteiden arvontaan, sillä vielä on pari päivää aikaa!

Osallistumisaika arvontaan päättyy perjantaina 29.6.2018 klo 23.59 ja voit osallistua kisaan sekä blogin arvontajulkaisussa (tästä) että blogin Facebook sivulla (tästä).

Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät sekä blogin että blogin Facebook sivun arvontajulkaisuista oheisten linkkien kautta.

Ihanaa kesäkuun loppua ja Onnea arvontaan!

Bottega Verde oli aluksi pieni yrttikauppa, joka perustettiin vuonna 1972 Toscanan kauniisiin maisemiin Pienzan kylään, joka tunnetaan myös Unescon maailmanperintökohteena. Tuotteiden kysyntä kasvoi vuosi vuodelta ja sen myötä vuonna 1986 avattiin ensimmäinen Bottega Verde kosmetiikkakauppa, jossa myytiin vain ja ainoastaan heidän itse valmistamiaan tuotteita. 

Tästä alkoi matka Italian suosituimmaksi kosmetiikkamerkiksi!

lähde: Bottega Verde

Lämmin kiitos yhteistyöstä Bottega Verdelle, joka lahjoitti blogiarvonnan palkinnon SOL Aurinkotuotepaketin ja antoi blogin testattavaksi SOL aurinkotuotteita.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 30/06/2018 at 00:08

  ** Osallistumisaika on päättynyt 29.6.2018 klo 23:59 **

  Tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Oli mukavaa lukea missä ottaisitte nämä Bottega Verden matkakokoiset aurinkotuotteet käyttöön.

  Voittaja arvotaan lauantaina 30.6.2018.

  Onnea arvontaan ja aurinkoista viikonloppua kaikille! ☀️

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.