Kesässä mukana Bottega Verde + SOL aurinkotuotepaketti arvonta!

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja matkablogi. Arvontapalkinto ja testattavat SOL aurinkotuotteet saatu blogiyhteistyönä.

Olen kosmetiikan(kin) suhteen melko vaativa ja hyvin pian purnukka katoaa kaapin perälle, jos koostumus, tuntu tai tuoksu ei miellytä. Omat suosikkituotteet ja -sarjat ovatkin löytyneet yrityksen ja erehdyksen kautta.

Onnekseni löysin vuosia sitten italialaisen luontaiskosmetiikkasarja Bottega Verden, jonka tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista eikä niitä testata eläinkokeilla. Tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde ja ne ovat lunastaneet paikkansa perheemme luottokosmetiikkana, niin arjessa kuin matkoilla.

Käyttäessäsi tuotteitamme voit sulkea silmäsi ja aistia Italian;

♥ Toscanan oliivipuut, lämpimän auringon ja meren tuoksun. ♥

Bottega Verde tarjoaa laadukkaita tuotteita koko perheelle ja omat suosikit löytyvät erityisesti ihonhoito- ja aurinkotuotteista. Bottega Verden kermaisen pehmeästi vaahtoavat suihkusaippua/kylpyvaahdot ovat ihanan täyteläisiä ja huomattavasti riittoisampia kuin markettituotteet. Niiden hoitavat kasviuutteet hellivät herkkää ja kuivuuteen taipuvaista ihoa ja tuotteiden tuoksut ovat syötävän herkullisia ja luonnollisia, kiitos luontaisten raaka-aineiden.

Tällä viikolla täydensin kosmetiikkavarastoja heinäkuista Italian matkaamme varten ja tilasin näitä ihania suihkusaippua/kylpyvaahtoja kolmea eri kesäistä tuoksua; laventelia, persikkaa ja kestosuosikkiani appelsiininkukkaa. Näitä otan aina matkaan mukaan pienemmissä täyttöpulloissa. Lisäksi ostin myös ihanan appelsiininkukan tuoksuisen vartalovoiteen, joka on suihkusaippuoiden tapaan täyteläinen ja hyvin riittoisa, jopa kuivaihoisen käytössä. Todellinen luottotuote tämäkin!

Riittoisien ja laadukkaiden tuotteiden hinnat ovat myös mielestäni kohdallaan: Appelsiininkukka vartalovoide 200 ml 15,99 €, Suihkusaippua/kylpyvaahdot 400 ml: laventeli 5,50 € ja persikka + appelsiininkukka 7,05 €

Kasvojen ihohoitoon löysin uutuustuotteen, Lifting Effect yövoiteen, joka on tuotekuvauksen mukaan syväkosteuttava, kiinteyttävä, ravitseva ja kohottava. Voide sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erityiskuivalle iholle.

Lifting Effect ravitseva yövoide palauttaa iholle kiinteyden, kosteuden ja kuulauden. Voiteen koostumus karitevoi, lotuksenkukka-uute, vehnänalkioöljy, maitohappo ja bioteknologinen hyaluronihappo. Täyteläinen voide soveltuu hyvin normaalille tai erityiskuivalle iholle. Vahvistaa ihoa mm. voimakkaiden lääkekuurien yhteydessä. Mm. diureetit ja vahvat A-vitamiinikuurit ohentavat ihoa ja tämä voide auttaa vahvistamaan sitä. Öisin iho on rentoutunut ja vastaanottaa paremmin tuotteen kosteuttavat ja ravitsevat vaikutukset kuin päivällä. Tuote korjaa nopeasti pintakuivan ihon ongelmia. Ei sisällä formaldehydi johdannaisia eikä väriaineita.

Olen käyttänyt tätä voidetta nyt kolmena iltana ja ensivaikutelma tästä on hyvä. Voide imeytyy todella hyvin, tuntuu miellyttävältä iholla ja pintakuivuuden tuomat pienet juonteet ovat  jo tiessään. Ja vielä bonuksena, kasvojen iho ei ole tämän voiteen jäljiltä rasvaisen kiiltelevä vaan pehmeä ja hyvin hoidetun näköinen.

Lifting Effect voiteen (50 ml) hintakin on varsin maltillinen, 33,99 €, ja laadulliselta tuntumaltaan tämä voisi hyvin kilpailla kalliimman hintaluokan yövoiteiden kanssa.

Bottega Verden aurinkotuotteet ovat olleet meillä koko perheen käytössä jo vuosien ajan ja sain yhteistyön merkeissä testattavaksemme Bottega Verden SOL sarjan kesän uutuus aurinkotuotteita.

Ihoni ruskettuu helposti enkä liiemmin pala, joten siksi menneinä vuosina tuli unohdettua aurinkovoiteiden käyttö kotimaan auringossa ja rantalomillakin iho sai ylleen liki olematonta suojakerrointa. Nykyään tietoa auringon haitoista on kuitenkin sen verran hyvin, ettei tulisi mieleenkään toimia enää samalla tavalla ja nykyään käytän aina suojakertoimia 30 – 50, vuodenajasta ja matkakohteesta riippuen. Suurkaupungeissa kasvovoiteessa on hyvä olla suojakertoimen lisäksi myös ns. saastesuoja.

Menneiden vuosien aurinkohölmöilyt ovat valitettavasti jättäneet jälkensä nelikymppiseen ihooni, mutta tulevaan voi onneksi vaikuttaa hyvillä tuotteilla. Sain nyt testiin vedenkestävän SPF30 SOL aurinkovoiteen vartalolle ja SOL Argan anti-age aurinkovoiteen kasvoille SPF30, 50 ml   ja tänään niitä ensikertaa testatessa tykästyin molempiin.

SOL Argan anti-age aurinkovoide kasvoille täytti tuotelupaukset ja imeytyi hyvin jättäen ihon pinnan kaupunkikelpoiseksi ilman rasvaista kiiltoa. Voiteessa on sekä UVA että UVB suoja ja mikä parasta, se ennaltaehkäisee myös maksaläiskien syntyä. 50 ml voiteen hinta 21,99 €.

Aikuiselle naiselle suunniteltu Arganöljyä ja E-vitamiinia sisältävä antiage kasvojen aurinkovoide. SPF30-voide levittyy ja imeytyy hyvin. Se on ihanan ohut ja hengittävä sekä miellyttävän tuoksuinen. UVA- ja UVB-suoja, lisäksi estää maksaläiskien syntyä. Vegaaninen.

Argan- ja hibiscusöljyä sisältävä SOL aurinkovoide vartalolle on vedenkestävä ja suojakerroin 30 riittää hyvin Italiassa. Tämäkin voide levittyy ja imeytyy hyvin ja ihon pinta tuntuu miellyttävältä, mikä ei ole vedenkestävien voiteiden kanssa itsestäänselvyys. Tätä voidetta voi hyvin käyttää kaupungillakin ilman vaatteiden tahraantumisen pelkoa! 200 ml voide tällä hetkellä tarjouksessa 19,99 €, normaalihinta 23,99 €.

Lasten ihon kunnollinen suojaaminen on erityisen tärkeää, sekä vaatteilla että fysikaalisella aurinkotuotteella. 8 ja 11 vuotiaat lapseni omaavat onneksi samanlaisen ihotyypin, joka ei pala herkästi ja hyvällä suojauksella he ovat välttyneet koko ikänsä auringossa palamiselta, vaikka ovat ulkona aamusta iltaan. Heille olen käyttänyt Bottega Verden  tuotteita pienestä saakka ja sarjan lasten aurinkotuotteet ovat nekin hyväksi todettuja. Viimeisimmillä matkoillamme lapsilla on ollut käytössä  SPF50+ -suojakertoimen SOL Lasten aurinkovoide, joka sopii hyvin myös herkkäihoiselle aikuiselle.

Tulevalle matkallemme saimme testiin uutuustuotteen, SOL Lasten aurinkosuihke SPF50+, joka sisältää kosteuttavia ja hoitavia ainesosia Aloe Veraa ja mantelimaitoa. Voide on kätevässä suihkepullossa, jossa on hyvin huomioitu myös tahraton kuljetus, kun suihkepainikkeen saa lukittua. Voiteessa on mieto tuoksu ja ensitestissä se imeytyi todella nopeasti. Vedenkestävyys voiteessa tuntuu olevan hyvä ja ihon pinta jää hieman nahkeaksi. Koostumuksen luvataan kestävän hiekan tarttumista iholle, joka on iso plussa rantapäivinä! Tämä ominaisuus tulee pian testattua Amalfin pienissä rantapoukamissa.

Aurinkoinen päivä on ihanaa päättää lämpimään suihkuun tai kylpyyn ja voiteluun hyvän tuoksuisella, ihoa rauhoittavalla ja kosteuttavalla after sun voiteella. Sain nyt Bottega Verdeltä mukaan matkaan herkullisen tuoksuisen SOL Tropical Kookos-Lime after sun -voiteen vartalolle sekä kesän uutuustuotteen Aloe Vera SOL aftersun -kasvonaamion, josta tulee ensitestin perusteella uusi luottotuote. Tykästyin molempiin todella, niin tuoksun kuin tuntuman perusteella!

SOL Tropical Kookos-Lime after sun -voide on nopeasti imeytyvä ja tehokas voide. Ihanan herkullinen kookos-limen tuoksu vie sinut trooppisiin tunnelmiin. Toimii hyvin myös tavallisena vartalovoiteena. Hiero puhtaalle, kuivalle iholle, kunnes imeytynyt. 200 ml 16,99 €.

Aloe Vera SOL aftersun -kasvonaamio – käytä auringonoton jälkeen tehokosteuttavana ja tasapainottavana kasvovoiteena tai super kosteuttavana ja rauhoittavana sos-naamiona. Korkea 20% Aloe Vera pitoisuus, kaurasokeri sekä allantoiini takaavat ihollesi heleyttä, terveyttä ja pitkäaikaista kosteutusta. Kermainen geelikoostumus on helppo ja siisti levittää. Ilman alkoholia, parabeeneja ja formaldehydi vapauttajia. Vegaaninen. 50 ml 13,99 €.

** Osallistumisaika on päättynyt 29.6.2018 klo 23:59 **

ARVONTA – VOITA MATKAKOKOINEN BOTTEGA VERDE SOL AURINKOTUOTEPAKETTI/-TRAVELKIT

Mikä parasta, Bottega Verde halusi ilahduttaa myös Teitä blogin lukijoita ja tarjoaa blogissa arvottavaksi yhden matkakokoisen SOL aurinkotuotepaketin kesän aurinkoisiin hetkiin. Nämä matkakokoiset laadukkaat aurinkotuotteet kulkevat kätevästi lennolla käsimatkatavaroissa tai kesäretkellä käsilaukussa / repussa.

Arvontaan voit osallistua sekä blogissa että Elämää ja Matkoja -blogin Facebook-sivulla, tai vaikkapa molemmissa, jolloin tuplaat mahdollisuutesi voittaa tämän Bottega Verde SOL aurinkotuotepaketin.

SOL aurinkotuotepaketti/-travelkit sisältää toilettilaukkuun pakatut matkakokoiset tuotteet: Argan anti-age SPF30 aurinkovoiteen kasvoille 20 ml, vedenkestävän SPF15 aurinkovoiteen vartalolle 30 ml  sekä kosteuttavan kamomillaa sisältävän after sun -voiteen 50 ml. SOL Aurinkotuotepaketin arvo 19,90 €. Lisäksi mukana pienet shampoo, hoitoaine sekä suihkusaippua -näytteet.

Näin osallistut arvontaan:

 1. Osallistuminen blogissa (1 arpa)jätä kommentti tähän blogikirjoitukseen, vaikkapa minne ottaisit mukaan nämä matkakokoiset SOL aurinkotuotteet? Kommentin yhteydessä vaadittavaa sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenottoon voiton toimittamista varten eikä sitä tallenneta henkilörekisteriin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.
 2. Osallistuminen Facebookissa (1 arpa): jätä kommentti Facebookin arvontajulkaisuun, vaikkapa minne ottaisit mukaan nämä matkakokoiset SOL aurinkotuotteet?  Tykkäämällä Elämää ja Matkoja blogin Facebook-sivusta saat tiedon arvonnan voittajasta sekä uusimmat matkajutut luettavaksesi heti tuoreeltaan. Tervetuloa blogin matkaan myös Facebookissa! 
 3. Osallistuminen sekä blogissa että Facebookissa (2 arpaa): Tee molemmat edellämainitut eli jätä kommentti sekä blogikirjoitukseen että blogin Facebook arvontajulkaisuun. 

Kukin kilpailija voi osallistua enimmillään yhdellä (1) arvalla Facebookissa ja yhdellä (1) arvalla blogissa. Facebookissa osallistumisen tulee tapahtua omalla henkilökohtaisella Facebook-profiililla. Sääntöjen vastaisia osallistumisia ei huomioida arvonnassa.

Osallistumisaika päättyy perjantaina 29.6.2018 klo 23.59 ja voittaja arvotaan lauantaina 30.6.2018.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisella viestillä, voittoarvasta riippuen joko blogikommenttiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen tai Facebook-viestien kautta. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan tavoittamiseksi voiton toimittamista varten eikä näitä tietoja kerätä henkilörekisteriksi eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkistetaan sekä blogissa että Facebookissa. Palkinto arvotaan uudelleen, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä.

Ihanaa kesäkuun jatkoa ja Onnea arvontaan!

Bottega Verde oli aluksi pieni yrttikauppa, joka perustettiin vuonna 1972 Toscanan kauniisiin maisemiin Pienzan kylään, joka tunnetaan myös Unescon maailmanperintökohteena. Tuotteiden kysyntä kasvoi vuosi vuodelta ja sen myötä vuonna 1986 avattiin ensimmäinen Bottega Verde kosmetiikkakauppa, jossa myytiin vain ja ainoastaan heidän itse valmistamiaan tuotteita. 

Tästä alkoi matka Italian suosituimmaksi kosmetiikkamerkiksi!

kursivoidut lainaukset: Bottega Verde

Lämmin kiitos yhteistyöstä Bottega Verdelle, joka lahjoitti blogiarvonnan palkinnon SOL Aurinkotuotepaketin ja antoi blogin testattavaksi SOL aurinkotuotteita.

Muut kirjoituksen tuotteet omia ostoksia ja tuotesuositukset tulevat vuosien positiivisten Bottega Verde kokemusten pohjalta. Suosittelen lämpimästi tätä italialaista luonnonkosmetiikkasarjaa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

64 Comments

 • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog lauantai, kesäkuu 30, 2018 at 00:05

  ** Osallistumisaika on päättynyt 29.6.2018 klo 23:59 **

  Tuhannet kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Oli mukavaa lukea missä ottaisitte nämä Bottega Verden matkakokoiset aurinkotuotteet käyttöön.

  Voittaja arvotaan lauantaina 30.6.2018.

  Onnea arvontaan ja aurinkoista viikonloppua kaikille! ☀️

 • Reply piitu perjantai, kesäkuu 29, 2018 at 21:47

  Mökille mukaan!

 • Reply Matilde perjantai, kesäkuu 29, 2018 at 13:12

  Kyllähän ne rannalle lähtisivät mukaan! Yhdellä arvalla osallistun täällä blogissa.

 • Reply HeidiH perjantai, kesäkuu 29, 2018 at 13:08

  Lähirannalle sekä Meksikon reissulle miehen kotimaahan, jossa aurinkotuotteet tulevat varmasti käyttöön.

 • Reply Hiisukas torstai, kesäkuu 28, 2018 at 22:00

  Koska juuri nyt ei ole tiedossa ulkomaanmatkaa, kokeilisin näitä kotioloissa.

 • Reply minttu47 torstai, kesäkuu 28, 2018 at 21:23

  Lähirannalle ottaisin mukaan.

 • Reply Lumikukka80 keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 15:44

  Toiseen kotiin Ranskaan lähtisivät mukaan ?

 • Reply Tiia keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 15:35

  Olen tässä matkoja selaillut, joten tulevalle reissulle olisivat käteviä ja kuulostavat kokeilemisen arvoiselta! 🙂

 • Reply Jajai keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 14:43

  Ihan vaikka kotipihalle 🙂

 • Reply Maijai keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 14:41

  Matkailen Suomessa, nämä olisivat loistotuotteet rinkkaan!

 • Reply Leena keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 12:17

  Elokuussa lähdössä ystävän luo Benalmadenaan, sinne siis nämä mukaan! 🙂

 • Reply Päivi keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 12:06

  Lomareissulle Pärnuun 🙂

 • Reply Annna keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 11:54

  Kesälomareissuille ja omalla pihallakin pääsisi käyttöön ?

 • Reply Marika.T keskiviikko, kesäkuu 27, 2018 at 10:12

  Rodoksen reissulle 🙂

 • Reply Tuulis tiistai, kesäkuu 26, 2018 at 20:23

  Venereissulle ja mökille olisi tarpeen ?

 • Reply Juulia maanantai, kesäkuu 25, 2018 at 16:20

  Tuotteet lähtisivät Brasilian auringon alle mukaan!

 • Reply Maria sunnuntai, kesäkuu 24, 2018 at 20:21

  mökille =)

 • Reply Elise H. sunnuntai, kesäkuu 24, 2018 at 01:54

  Tuotteet lähtisivät mukaan Tukholman reissulleni 🙂

 • Reply ansu lauantai, kesäkuu 23, 2018 at 23:07

  Rannalle!

 • Reply Sannamarianna lauantai, kesäkuu 23, 2018 at 22:34

  Kuljettaisin näitä mukana käsilaukussa ympäri Suomen. Isoja pulloja ei viiti raahata lyhyillä reissuilla tai kaupungilla.

 • Reply JennaO lauantai, kesäkuu 23, 2018 at 17:47

  Olemme lähdössä pian mökkeilemään ja siellä nämä olisi näppärät. Mielelläni ottaisin nämä mukaan myös viikonloppulomalle Krakovaan!

 • Reply JuhaJ lauantai, kesäkuu 23, 2018 at 02:11

  Italiaan

 • Reply liinail perjantai, kesäkuu 22, 2018 at 08:36

  Meidän tulevalle Espanjan reissulle 🙂

 • Reply tiiu keskiviikko, kesäkuu 20, 2018 at 21:46

  Ottaisin mukaan rannalle.

 • Reply Halejo keskiviikko, kesäkuu 20, 2018 at 19:00

  Kaikille kesän matkoille ottaisin mukaan, lyhyille mökkireissuillekin. Aurinkovoiteet ovat tosiaan tarpeen herkälle iholleni, mutta en ole vielä löytänyt sellaista tuotetta, joka ei tuntuisi kasvoilla häiritsevältä…. Ehkäpä nuo voisivat olla juuri sopivia. 🙂

 • Reply SoileKoo keskiviikko, kesäkuu 20, 2018 at 08:18

  Olen lähdössä juurikin Italian Toscanaan, täsmätuote siis 😉

 • Reply Piipa Attila keskiviikko, kesäkuu 20, 2018 at 00:24

  Rannalle

 • Reply Nina tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 23:44

  Lomareissulle mukaan =). Kahdella arvalla mukaan arvontaan!

 • Reply Mirca Seppänen tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 20:38

  Lomareissulle! 2 arvalla mukana!

 • Reply Jelna tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 17:36

  Retkeilyreissulle 🙂

 • Reply Erika tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 14:14

  Nyt kesän ajan testailisin Suomen suvessa ja sitten alkusyksystä ottaisin mukaan etelän reissulle!

 • Reply Johannanna tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 13:02

  Heinäkuun Barcelonan reissulle lähtisi mukaan 🙂

 • Reply anna s. tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 12:51

  Portugalin reissulle 🙂

 • Reply Henna73 tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 12:16

  Hiekkasärkille mukaan

 • Reply Sanna Äikää tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 07:39

  Pääsisivät veneilemään Saimaalle ☀

 • Reply Tarja tiistai, kesäkuu 19, 2018 at 06:45

  Kesälomareissulle.

 • Reply Miira maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 23:50

  Lomareissulle aurinkoon, kuinkas muuten!

 • Reply Merja Joenperä maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 23:21

  Kroatiaan ottaisin mukaan!

 • Reply Kirsti Rämö maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 23:02

  Kreetalle

 • Reply Anna maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 19:35

  ottaisin mukaan kesälomareissulle 🙂

 • Reply sikkuralla maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 18:00

  Ihan kotipihalle tai mökille.

 • Reply MarjaKoo maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 18:00

  Syksymmällä Kreikkaan!

 • Reply Ellen maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 15:37

  Veneretkelle mukaan!

 • Reply Tuisku maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 15:33

  Ihan tulisi käytettyä kotosalla ulkoillessa yms.

 • Reply Mirva maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 09:03

  Ihana arvonta! 🙂 Näille olisi käyttöä varsinkin matkaillessa, mutta arkikäytössäkin olisivat kyllä hyödyksi – satun kuulumaan siihen ihmisryhmään, joka ei uskalla lähteä edes lyhyelle lenkille ilman suojakertoimia…

 • Reply Sirkku maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 08:06

  Mukaan Kyproksen aurinkoon!

 • Reply Piyya maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 07:37

  Seuraavalle aurinkolomalle syyskuussa. Serkkumatka tiedossa, paikka vielä auki mutta aurinkoa siellä tulee takuuvarmasti olemaan ???

 • Reply Suwi maanantai, kesäkuu 18, 2018 at 00:20

  Ihan savoon lomalle ottaisin mukaan 🙂

 • Reply Sarkku sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 21:27

  Tänä kesänä aurinko hellii joten tarpeeseen tulisivat ?

 • Reply Salli sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 21:13

  Kyllä mökille tulisi käyttöön.

 • Reply Katta sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 20:50

  Veneelle laukkuun mukaan.

 • Reply Mymmeli sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 19:59

  Ooh, yksi helposti palava täällä hei ! Kulkisivat mukana niin suomessa kuin pidemmälläkin reissussa mukana.

 • Reply Hippu sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 18:15

  No toivorikkaana ajattelen, että kohdekin sitten löytyisi!

 • Reply Kati sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 17:09

  Mukkaan arvontaan! Osallistuin myös facessa..uimarannalle mukaan nyt ainaskin..

 • Reply Hissu sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 14:06

  matkoja on tulossa ,ihanaa olis saada tuotteet testattavaksi vaikkapa Portugaliin.

 • Reply Tupu sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 12:12

  Mökille ottaisin mukaan! 🙂

 • Reply Henna Holappa sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 12:01

  Kreetalle on matka elokuussa jo varattuna.

 • Reply Xeveliina sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 11:17

  Nämä ihanuudet pääsisivät käyttöön ihan kotikulmilla ja vähän myöhemmin kesällä mökillä, mikäli aurinko vielä suvaitsee paistaa silloin! 🙂

 • Reply OutiH sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 11:14

  Italian matkalle. Kookoksen tuoksu rasvoissa on ihana.

 • Reply kesäheinä sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 10:27

  Lähtisi ensimmäiseksi nuo aurinkorasvat varmastikin kokeiluun Suomen suvessa!

  Italian matka kuulostaa ihanalle! Ennakkoon jo siis ihanaa matkaa!

 • Reply Tanja sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 09:05

  Mökille:)

 • Reply Hannnnna sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 08:41

  Mökille ottaisin mukaan. 🙂

 • Reply Suvik sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 08:40

  Nämä pääsisivät mukanani takaisin kotikulmilleen 🙂
  Olen menossa elokuussa Veronaan pariksi viikoksi ja sinnehän minä nämä tietysti ottaisin.

 • Reply klaara sunnuntai, kesäkuu 17, 2018 at 08:38

  Espanjan matkalle ottaisin nämä mukaani.

 • Leave a Reply