Blogihaasteet Yleinen

10 matkakuvaa vuosien varrelta

30/04/2018

Matkablogeissa on kiertänyt jo hyvän aikaa 10 matkakuvaa haaste, joka on Enemmän kuin äiti -blogin Jennan ideoima, ja tästä suositusta haasteesta on itse asiassa jo kolme eri kierrosta pyörähtänyt. Nyt kun matkakuvahaasteen Vol 1 on jälleen aktivoitunut blogeissa, ajattelin minäkin vihdoin tarttua tähän kivaan juttuideaan.

Tässä vapun kevennykseksi kymmenen matkakuvaa vuosien varrelta!

Kuva lentokoneen siivestä

Tämä siipikuva on poikani ottama kännykkäräpsy ja yksi suosikeistani, koska se palauttaa mieleen jännityksen kutkuttavan tunteen, kun olimme laskeutumassa ensimmäistä kertaa Arabiemiraatteihin ja kaikki oli uutta ja erilaista. Sittemmin Arabiemiraateista on kertynyt paljon juttua blogiin, niin fiilistelyä kuin käytännön asiaa, ja kaikki nämä kirjoitukset löytyvät tästä.

Paras vahingossa onnistunut otos

Näitä vahinko-otoksia löytyy kamerastani säännöllisesti, milloin mitäkin vinoa horisonttia, mutta mahtuu joukkoon joskus jopa helmiäkin, kuten tämä otos Korsikalta Porto Vecchion vanhasta kaupungista. Korsikan reissultamme löytyy useampi kirjoitus tästä.

Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle

Tämä maagisen kaunis auringonlasku Omanissa on unohtumaton hyvänmielen tuoja.  Joskus ne matkan parhaat hetket löytyvät yllättävän yksinkertaisista asioista. Matkajutut Omanista löytyvät tästä.

Luontokuva

Norsuja Sardiniassa? Kyllä vain, pienen tien varressa Castelsardon liepeillä katselee maailman menoa Roccia dell’Elefante, luonnon muovaama kivinen elefantti. Blogissa useampi kirjoitus Sardiniasta, jotka löytyvät tästä.

Kuva yläilmoista

Kaltaiselleni korkeanpaikankammoiselle yläilmat eivät ole aina ihan kiva juttu eikä ole vain yksi ja kaksi kertaa, kun olen kauhusta kankeana liki hapettomassa tilassa katsellut maisemia. Upeat näkymät saavat kuitenkin kerrasta toiseen hankkitumaan korkeanpaikankammoisen siedätyshoitoon, milloin hotellin 62. kerrokseen, milloin Sveitsin Alpeille, josta tämä kuva on.

Sveitsistä blogiin on ehtinyt juttua ihastuttavasta Luganosta, josta voit lukea tästä.

Postikorttimaisema

Italiasta löytyy toinen toistaan kauniinpia postikorttimaisemia, siksi maasta niin paljon pidänkin. Tämä matkakuva on viehättävästä Varennasta, joista voit lukea lisää tästä.

Kuva matkaseurasta

Valtaosan reissuistaimme teemme kahden aikuisen ja kahden lapsen voimin – mitäs sitä hyvää matkatiimiä vaihtamaan! Tässä ihailemme maisemia Comojärvellä, josta löytyy useampi kirjoitus tästä.

Fiilistelykuva palmun alla

Päivän paahde on muuttunut illan sametinpehmeäksi lämmöksi. Auringonlasku punaa taivaan, ei ole kiirettä mihinkään. Tämä on täydellinen hetki fiilistellä palmun alla. ♥ Tämä hetki on Ras al Khaimahista, josta voit lukea tästä.

Hyvää huomenta -kuva

Aamunkajastuksessa pilvien yllä on vaan sitä jotain ja tämän näyn vuoksi aikainen aamuherätys ei olekaan enää hassumpi juttu.

Lempikaupunkini

On vain yksi ainoa Pariisi ♥ Aivan täydellinen kaupunki fiilistelyyn.

 

Ohjeet haasteeseen osallistumiseen:

1.  Haasteeseen saa tarttua kuka vaan, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Enemmän kuin äiti -blogin 

2. Voit halutessasi haastaa muita bloggaajia osallistumaan.

3. Haasteeseen saa tarttua aivan vapaasti, inspiraation iskiessä ei tarvitse odotella, että joku sinut haastaisi!

4. Liitä nämä ohjeet vielä omaankin haastepostaukseesi, että ne pysyy mukana matkan varrella.

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Outi 01/05/2018 at 17:03

  Aivan mahtavia kuvia. Monta huokausta pääsi näitä katsellessa <3
  Mukavaa vappupäivää sinulle!

 • Reply Piyya 30/04/2018 at 22:29

  Upeita kuvia ja muistoja sinulla. Tämä 9i tosiaan hauska juttu tehdä ja tulipahan selattua omia arkistoja aika lailla. Omani tein eilen?

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 30/04/2018 at 23:00

   Kiitos Piyya! Näitä haasteita on mukava tehdä välillä, tiedä vaikka intaantuisi tekemään vielä vol2 ja vol3 osatkin! 🙂 Kivan haasteidean Jenna oli keksinyt, pitääpä käydä kurkkaamassa myös sinun 10 matkakuvaa!

   Hauskaa vappua! ? ?

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.