Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Matka 2018 messuliput on arvottu!

02/01/2018

Yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2018 & Elämää ja Matkoja matkablogi

Hyvää uutta vuotta Teille kaikille ja lämmin kiitos hurjasta määrästä matkakuumetta nostattavia vastauksia Matka 2018 messulippujen arvontakisaan!

Teillä oli aivan mahtavia matkahaaveita todella monenlaisiin elämyksiin kattaen koko maapallon Euroopasta Antarktikselle ja Etelä-Amerikkaan. Vastauksistanne löytyi monta omallakin haavelistalla olevaa kohdetta sekä uusia ideoita tulevan varalle – kiitos kaikille hienoista vastauksistanne!

 

 

Arvonta suoritettiin tänään 2.1.2018 perinteisenä lippuarvontana, jossa kuhunkin arpalipukkeeseen oli kirjattu osallistujan nimi sekä osallistumiskanava (blogi / Facebook) ja osallistumispäivämäärä oikean voittajan varmistamiseksi madollisten samojen nimimerkkien varalta. Arvonnan onnettarena ja toisena virallisena valvojana toimivat innokkaat 7- ja 10-vuotiaat matkakaverini.

 

Onnea KATI R.

Arpaonni suosi tänään Sinua ja pääset nostattamaan matkakuumetta Matka & Caravan 2018 messuille yhdessä ystäväsi kanssa. Toivottavasti Matkamessut tuovat vinkkejä ja ideoita haaveiden matkakohteeseesi New Yorkiin ja että tämä matka toteutuu vuonna 2018!

Kati osallistui arvontaan blogin Facebook -sivulla ja hän pääsee matkakaverin kanssa nostattamaan matkakuumetta Matka + Caravan 2018 messuille, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.1.-21.1.2018. Vapaaliput oikeuttavat kahden aikuisen yhteen kertakäyntiin messuilla ja lippupaketin arvo on 38 €.

Onnelliselle voittajalle on lähetetty viestiä ja liput toimitetaan ensimmäistä kertaa kätevästi sähköisessä muodossa.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille – oli todella matkakuumetta nostattavaa lukea upeista matkahaaveistanne, jotka toivottavasti toteutuvat vuonna 2018!

Kiitos liput lahjoittaneelle Messukeskukselle.

Matkarikasta ja onnellista uutta vuotta 2018 Teille kaikille ja tavataan jälleen uusien matkakokemuksien ja arvontojen myötä!

yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2018 *

Kuvat: Pixabay

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi 02/01/2018 at 19:37

    Onnea arvonnan voittajalle ja aivan ihanaa uutta vuotta sinulle!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.