Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Mirri Creative tuotepaketin voittaja on arvottu!

29/05/2017

Yhteistyössä Mirri Creative & Elämää ja Matkoja matkablogi

Keväistä maanantaita kaikille ja lämmin kiitos Mirri Creativen Facebook-arvontaan osallistuneille!

Mirri Creative halusi lahjoittaa yhdelle Teistä lukijoista hienon tuotepaketin, johon sisältyy uutuustuote Pieni Kimchikirja, joka aloittaa Mirri Creativen somien ruokakirjojen sarjan, sekä lisäksi vielä 4 vapaavalintaista tuotetta valikoiman laadukkaista väritys- ja satukirjoista, paketin arvo on noin 30-35 €.

Aloitimme uuden viikon arpomalla tämän ihanan tuotepaketin ja arvonta suoritettiin perinteisenä lappuarvontana, jonka arpanumerot jaettiin vastausten saapumisten mukaisessa numerojärjestyksessä.

Onnettarena toimi tällä kertaa 9-vuotias matkakaverini ja kulhosta nousi arpanumero 11!

ONNEA EMILIA H. – OLET VOITTANUT ARVONNASSA MIRRI CREATIVEN IHANAN TUOTEPAKETIN, johon olit valinnut Pienen Kimchikirjan lisäksi satukirjat Lepakkopoika ja Pieni prinsessasatu sekä värityskirjat Random things from Finland ja Good hair day!

Olen laittanut Sinulle viestiä Facebookin kautta palkinnon toimittamista varten, jonka Mirri Creative postittaa Sinulle.

Paljon Onnea voittajalle ja lämmin kiitos arvontaan osallistuneille sekä Mirri Creativelle, joka halusi lahjoittaa tuotepaketin arvottavaksi!

Mirri Creative on suomalainen pienkustantamo, joka julkaisee pieniä matkakokoisia pokkareita lapsille ja aikuisille. Kotimaisten huippu-kuvittajien ja kirjailijoiden kirjavalikoimassa on satu- ja värityskirjoja sekä keväästä 2017 alkaen myös keittokirjoja. Värityskirjat sopivat myös aikuisille tai lasten kanssa yhdessä tekemiseen. Näppärän kokoiset, laadukkaat ja kohtuuhintaiset pikkukirjat kulkevat helposti mukana matkassa. www.mirricreative.com

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi 29/05/2017 at 18:32

    Onnea arvonnan voittajalle ja oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.