Suomen suurin matkablogiyhteisö
Terveys & hyvinvointi Yleistä

Bottega Verden tuotepaketin voittaja on arvottu!

02/04/2017
Facebookpinterestinstagram

Yhteistyössä Bottega Verde & Elämää ja Matkoja matkablogi

Ihanaa sunnuntaita ja tuhannet kiitokset vastauksistanne Bottega Verden tuotepaketin arvontakysymykseen, johon vastauksia saapui todella runsaasti!

Tuotteiden luonnonmukaisuus, laatu ja hinta olivat suurimmalle osalle Teistä ne tärkeimmät tekijät kosmetiikkatuotteita valittaessa ja Bottega Verden tuotteissa nämä ominaisuudet yhdistyvät erinomaisesti!

Lisäksi eläinkokeettomuus, vegaanius ja soveltuvuus herkälle iholle mainittiin useammassa vastauksessa tärkeinä tekijöinä, unohtamatta tuoksua, kauniita pakkauksia sekä helppokäyttöisyyttä!

Bottega Verde matkasetti Photo © Elämää ja Matkoja

Bottega Verde luottaa luonnollisuuteen. Harmonia, tasapaino ja hyvinvointi ovat Bottega Verden jokaisessa tuotteessa. Yli 300 aktiiviraaka-ainetta, jotka ovat tarkan tutkimuksen ja testaamisen tulos todistavat tämän.

Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan luonnollista alkuperää olevaa kosmetiikkaa, jossa erityishuomion kohteena on tuotteen koko elinkaaren vaikutus sekä ihmiseen että luontoon.

Tuotteiden valmistuksessa suositaan luomulaatuisia raaka-aineita ja lisäksi raaka-aineiden tulee olla mahdollisimman vähän prosessoituja ja niiden alkuperä on pystyttävä jäljittämään. Raaka-aineita tai valmiita tuotteita ei saa testata eläimillä eikä uhanalaisia kasveja käytetä. Eläinperäisiä raaka-aineita ei saa käyttää, mikäli raaka-aineiden hankkiminen aiheuttaa eläimille haittaa.

Kaikkien tuotteiden tulee olla kuitenkin turvallisia käyttää, joten tuotteet testataan vapaaehtoisilla lääkärien valvomana dermatologisin/oftalmologisin testein.

Bottega Verden toiminta on vakaalla maailmanlaajuisella pohjalla ja yhtiö noudattaa ISO 16128-1-standardia ja tekee jatkuvasti kehitystyötä eri huippuyliopistojen ja omien laboratorioidensa kanssa. Bottega Verde pystyy takaamaan tuotteidensa laadun sekä niiden puhtauden, ne on myös aina testattu dermatologisesti/oftalmologisesti ja valmistettu eläinkokeettomasti, raaka-aineillekaan ei ole tehty eläinkokeita.

Kosmetiikkalainsäädännön mukaisesti luonnonkosmetiikkaa on niin ISO 16128-1-standardin mukaisesti valmistetut tuotteet kuin sertifikaatin omaavat.  (lähde: bottegaverde.fi)

Bottega Verde aurinkovoiteet Photo © Elämää ja Matkoja

Itse olen käyttänyt Bottega Verden tuotteita jo useita vuosia, ja ihastus näihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin alkoi tuoksuvista ja runsaista suihku/kylpygeeleistä sekä vartalovoiteista, jotka soveltuvat herkälle ja kuivalle iholleni todella hyvin. Varsinkin talvella käsi- ja jalkavoiteet ovat myös todella tarpeen, ja Bottega Verden tuotteet ovat olleet pelastus korppujaloilleni ja käsilleni. Halkeileville kantapäille suosittelen lämpimästi tehokasta Bottega Verden SOS-jalkavoidetta, joka toimii minulla paremmin, kuin ihotautilääkärin määräämä reseptivoide.

Bottega Verden aurinkotuotteet ja aloe vera -geeli kulkevat aina mukana perheemme matkassa, ja ne osoittivat jälleen toimivuutensa viimeisimmällä lomallamme paahtavan Lähi-Idän auringon alle, jonne saimme testattavaksemme aurinkovoiteet sekä kasvoille että vartalolle, näistä voit lukea lisää arvontapostauksesta.

Bottega Verde kehittää tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja helppoja käyttää. Käyttäessäsi tuotteitamme voit sulkea silmäsi ja aistia Italian; Toscanan oliivipuut, lämpimän auringon ja meren tuoksun.

Valitse moninaisista tuotteistamme sinulle mieluisimmat, nauti niiden hehkusta, hemmottele ja anna koko kehosi rentoutua arjen rutiineista. (lähde bottegaverde.fi)

Entä ketä arpaonni suosi tänään arvonnassa, joka suoritettiin perinteiseen tapaan numeroiduilla arpalipukkeilla, joiden numerot jaettiin vastausten saapumisjärjestyksessä.

Onnettarena toimi 6-vuotias pikkuprinsessamme, joka nosti kulhosta numerolla 22 varustetun arvan…

ONNEA MANNA!

Olet voittanut arvonnassa Bottega Verden 42 euron arvoisen tuotepaketin, joka sisältää suklaisen suihku/kylpygeelin ja vartalovoiteen hemmotteleviin kotikylpylähetkiin sekä käsien hoitoon laadukkaat Marokon Argan- ja Afrikan Karité -käsivoiteet, jotka huoltavat talven kuivattamat kädet hetkessä kesäkuntoon!

Tuhannesti Onnea Manna arvonnan voitosta, toivottavasti tuotteista on Sinulle paljon iloa!

Olen lähettänyt Sinulle postia antamaasi sähköpostiosoitteeseen!

Paljon kiitoksia kaikille arvontaan osallistuneille sekä Bottega Verdelle arvontapalkinnon lahjoituksesta sekä testattavista tuotteista viimeisimmälle matkallemme!

Bottega Verden tuotteisiin voit tutustua kätevästi heidän verkkokauppansa sivuilla tästä ja liittymällä blogin Facebook-seuraajiin tykkäämällä sivusta saat luettavaksesi uudet matkajutut ja arvonnat ensimmäisten joukossa!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Arvonta on toteutettu yhteistyössä Bottega Verden kanssa.

Tuotesuositukset perustuvat blogin kirjoittajan omiin hyviin kokemuksiin Bottega Verden tuotteista jo usean vuoden ajalta. 

 

 

 

 

Facebookpinterestinstagram

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Outi 02/04/2017 at 23:06

    Onnea arvonnan voittajalle ja kivaa huhtikuun alkua sinulle!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.