Suomen suurin matkablogiyhteisö
Tapahtumat Yleistä

Travel Bloggers Give Back Matkamessuilla + lippuarvonta

25/12/2016

Tammikuun 2016 Matkamessuilla järjestettiin ensimmäistä kertaa matkabloggaajien hyväntekeväisyystempaus Travel Bloggers Give Back (TBGB), joka saa nyt jatkoa tulevilla tammikuun Matka 2017 messuilla!

Edellisillä matkamessuilla kerättiin Travel Blogger Give Back matkakirppiksellä varoja Nepalin kastittomille lapsille yhteistyössä Autolla Nepaliin -tempauksen kanssa, ja tuloja kertyi noin kaksi tuhatta, joiden avulla saatiin rakennettua kymmenes koulu näille kastittomille Nepalin lapsille.

Tulevilla Matka 2017 messuilla matkabloggaajat kokoavat jälleen voimansa ja tempauksen organisoinnista vastaavat koko idean äiti Milla / Pingviinimatkat sekä Inka / Archie Gone LebanonSanna / Siveltimellä, Elina / Vaihda vapaalle, Maarit Helena ja Heini / Tarinoiden taival blogeista. TBGB taustatiimi teki jälleen hyvää työtä valitessaan Travel Bloggers Give Back 2017 avutuskohdetta maailman lukuisista vaihtoehdoista, ja tälläkin kertaa hyväntekeväisyystempauksen avulla päädyttiin tukemaan lasten koulutusta.

Lapsissa on tulevaisuus ja kaikkialla maailmassa koulutus ja lukutaito eivät ole niin itsestäänselviä kuin esimerkiksi meillä täällä Suomessa. Meille on itsestäänselvää, että jokainen osaa lukea ja peruskouluun pääsee niin pojat kuin tytöt, taustasta ja varallisuudesta riippumatta. Se on hieno oikeus, jota me saamme arvostaa joka päivä.

Travel Bloggers Give Back 2017 tempauksella halutaankin tukea Plan Suomen projektin kautta Laosin Bokeon läänin lasten koulutusta. Köyhän Laosin väestöstä lähes puolet kuuluu etnisiin vähemmistöryhmiin, jotka ovat huomattavasti huonommassa asemassa kuin valtaväestö. Suuri osa heistä asuu vaikeakulkuisessa vuoristossa ja saatavilla olevaa opetusta on vähän tai se on heikkotasoista. Tämän lisäksi paitsi etninen tausta myös sukupuoli heikentää mahdollisuutta koulutukseen. Tyttöjä syrjitään, koska heitä pidetään vähempiarvoisempina kuin poikia, ja vain puolet vähemmistöihin kuuluvista tytöistä aloittaa koulunkäynnin.

Plan Suomi on avustanut Bokeon läänin lasten koulutusta useiden vuosien ajan ja tavoitteena on syrjimätön ja turvallinen oppimisympäristö, jossa lapsilla on mahdollisuus koulutukseen sukupuolesta ja etnisestä taustasta riippumatta. Tätä työtä haluamme tukea Travel Bloggers Give Back 2017 hyväntekeväisyystempauksella, jonka varat lahjoitetaan lyhentämättöminä Laosin Bokeon läänin lasten koulutuksen hyväksi yhteistyössä Plan Suomen kanssa.

Lisätietoja www.travelbloggersgiveback.com ja Pingviinimatkat TBGB2017

mitä Travel Bloggers Give Back 2017 hyväntekeväisyystempaus pitää sisällään ja miten Sinä voit siihen osallistua?

Tuleva hyväntekeväisyystempaus järjestetään tuttuun tapaan Matka 2017 messuilla Helsingin Messukeskuksessa, jossa tapaat matkabloggaajia Travel Bloggers Give Back tempauksen merkeissä 21.1.-22.1.2017.

Tällä kertaa on luvassa valokuvanäyttely meidän matkabloggaajien hetkistä ja retkistä maailmalla, ja tapahtumassa voit ostaa näitä upeita kuvia myös omaksi tai ystävän iloksi. Ja mikä parasta – ostamalla kuvan osallistut tämänvuotiseen avustuskeräykseen, jonka varat lahjoitetaan lyhentämättömänä Plan Suomen avustusprojektiin tukemaan Laosin Bokeon läänin lasten koulutusta.

Voit valita mieleisesi meidän tempaukseen osallistuvien matkabloggaajien kuvista ja Epson tulostaa ne Matkamessuilla juuri Sinulle. Valittavanasi on kolme kokovaihtoehtoa: 10×15 cm, A4 ja A3. Tulostettavien kuvien lisäksi Epsonin näyttelykuviksi valmistamat 50×70 taulut myydään TBGB 2017 tapahtuman lopuksi.

Eikä tässä vielä kaikki – jokainen ostettu kuva toimii myös arpalippuna, jonka palkintona on Matkapörssin matkalahjakortti! Kaikki hyväntekeväisyystempauksessa mukana olevat kuvat tullaan esittelemään Travel Bloggers Give Back -sivulla, joten pysyhän kuulolla!

En epärönyt hetkeäkään, kun meille matkabloggaajille tarjoutui jälleen mahdollisuus osallistua tähän hyväntekeväisyystempaukseen ja niinpä Elämää ja Matkoja -blogi on mukana Travel Bloggers Give Back 2017 tempauksessa kuvan kera.

Tähän liittyykin Matkamessujen lippuarvota postauksen kysymys, mikä kuvista on mieleinen ja tällä hetkellä eniten ääniä on saanut kuva numero 4 Auringon kultaamasta iltahetkestä Arabiemiraateissa ja hyvin siinä kintereillä on kuva numero 3 Tuhannen ja yhden yön taikaa Ras al Khaimahissa.

Käyhän osallistumassa Matkamessujen lippujen arvontaan (tästä) ja kerro minkä kuvista haluaisit omaksi tai ystävän iloksi käydä Travel Bloggers Give Back 2017 hyväntekeväisyystempauksesta ostamassa!

Lippuarvonnan osallistumisaika päättyy keskiviikkona 28.12.2016 klo 23:00, lisätietoja oheisen linkin kautta.

Travel Bloggers Give Back -tempauksen mahdollistavat Matka 2017 -messut, Rantapallo, Epson ja Matkapörssi. Varat toimitetaan avustuskohteeseen yhteistyössä Plan Suomen kanssa.

#TBGB2017 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.