Suomen suurin matkablogiyhteisö
Tapahtumat Yleistä

Matka 2017 messulippujen voittajat arvottu!

30/12/2016
Facebookpinterestinstagram

Yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2017 & Elämää ja Matkoja matkablogi

Uusi vuosi on aivan kynnyksellä eikä matkakuumetta nostattaviin Matka 2017 -messuihinkaan ole kuin kolme viikkoa! Mikäpä sen parempaa, kuin lähteä messuille hakemaan uusia ideoita tuleville matkoille, sillä jotenkin ihmeen hyvin sitä jaksaa puurtaa läpi harmaan arjen ja talven pimeyden, kun on matka mitä odottaa!

Eikä ole hassumpi tämä perjantaikaan, sillä sen lisäksi että viikonloppu ja uudenvuoden juhlat ovat jo ovella, saimme myös arpoa kaksi onnellista Matka 2017 -messulippujen voittajaa! Teitä osallistujia oli todella kiitettävä määrä ja oli matkakuumetta nostattavaa lukea Teidän tulevan vuoden matkahaaveistanne – kertakaikkisen upeita matkahaaveita ja suunnitelmia!

Arvonta suoritettiin tänään perinteisenä lippuarvontana numeroiduilla arpalipukkeilla, ja onnettarina toimivat innokkaat 6- ja 9-vuotiaat matkakaverini nostaen kumpikin yhden arpanumeron. Yksi lippupaketti arvottiin Facebookissa osallistuneiden kesken ja toinen täällä blogissa osallistuneiden kesken!

Kumpikin arvonnan voittaja saa omakseen kaksi vapaalippua Matka 2017 -messuille, jotka oikeuttavat yhteen kertakäyntiin Matka 2017 sekä saman aikaisilla Caravan -messuilla. Lippupaketin arvo on 36 €.

Matka17_banneri_verkkokauppa_960x343

Blogiarvonnassa kysyin myös suosikkianne arvontapostauksen kuvista, joista numero 4. Auringon kultaama iltahetki Arabiemiraateissa keräsi eniten ääniä.

Tämän kuvan voit käydä ostamassa omaksi tai ystävän iloksi Matkamessuilla järjestettävän Travel Bloggers Give Back hyväntekeväisyystempauksen valokuvanäyttelystä, jonka myyntituotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Plan Suomen avustusprojektiin tukemaan Laosin Bokeon läänin lasten koulutusta. Lue lisää tästä.

Tämän kuvan lisäksi mukana on yli 40 upeaa matkabloggaajien kuvaa hetkistä ja retkistä maailmalla ja kaikki kuvat tullaan esittelemään Travel Bloggers Give Back -sivulla, joten pysyhän kuulolla!

Voit valita mieleisesi meidän tempaukseen osallistuvien matkabloggaajien kuvista ja Epson tulostaa ne Matkamessuilla juuri Sinulle. Valittavanasi on kolme kokovaihtoehtoa: 10×15 cm, A4 ja A3. Tulostettavien kuvien lisäksi Epsonin näyttelykuviksi valmistamat 50×70 taulut myydään TBGB 2017 tapahtuman lopuksi.

Lisätietoja www.travelbloggersgiveback.com ja Pingviinimatkat TBGB2017

Travel Bloggers Give Back -tempauksen mahdollistavat Matka 2017 -messut, Rantapallo, Epson ja Matkapörssi. Varat toimitetaan avustuskohteeseen yhteistyössä Plan Suomen kanssa.

#TBGB2017 

4. Auringon kultaama hetki Arabiemiraateissa

4. Auringon kultaama hetki Arabiemiraateissa

ARVONNAN VOITTAJA BLOGISSA – ONNEA KAISA!

Blogissa kommentin jättäneiden kesken arpaonni suosi Kaisaa, joka oli myös äänestänyt kuvaa numero 4.

Paljon Onnea Kaisa ja antoisia Matka 2017 -messuja, joihin pääset tutustumaan matkakaverin kanssa!

1. Comojärven kauneutta

Toiseksi eniten ääniä keräsivät Comojärven kauniit maisemat

ARVONNAN VOITTAJA FACEBOOKISSA –
ONNEA ANNA-MARI J.!

Facebookissa kommentoineiden kesken arpaonni suosi Anna-Maria, jonka haavekohteet ovat Islannissa ja Italian Rivieralla.

Paljon Onnea Anna-Mari J. ja antoisia Matka 2017 -messuja, joihin pääset tutustumaan matkakaverin kanssa!

Molemmat Matka 2017 -arvonnan voittajat on tavoitettu viestillä ja liput ovat matkalla kohti Tamperetta ja Turkua!

 

Lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä liput lahjoittaneelle Messukeskukselle!

Ensi viikolla alkaa myös seuraava seikkailumme Arabiemiraateissa ja Omanissa – tuoreet kuulumiset matkanvarrelta päivittyvät blogin Facebook ja Instagram sivuille ja blogikirjoituksia matkan kokemuksista on luvassa tammikuun lopulla ja helmikuussa!

Matkarikasta ja onnellista uutta vuotta 2017 Sinulle ja läheisillesi!

 

Facebookpinterestinstagram

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Outi 30/12/2016 at 17:47

    Onnea arvonnan voittajille <3

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.