Yleistä

Traveller’s Journal arvonnan voittaja

10/10/2016

Yhteistyössä Ajasto & Elämää ja Matkoja matkablogi

Aurinkoiset maanantaiterveiset täältä blogin ääreltä, ja tuhannet kiitokset aivan mahtavista vastauksista arvontakysymyksiin, niin täällä blogin kommenteissa kuin Facebookissa!

Traveller's journal Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Traveller’s Journalin ominaisuuksista ihastuttivat erityisesti I Was Here kartta, Tutkimusmatkailija -henkinen ulkoasu, runsas tila muistiinpanoille sekä päivämääräämättömänä soveltuvuus matkapäiväkirjaksi. Myös tietosivut & taulukot saivat kiitosta. Täydet pisteet Ajastolle näin loistavasta kalenteri-ideasta!

Teillä oli myös matkakuumetta nostattavia suunnitelmia siitä, missä kirjoitella matkapäiväkirjaa Traveller’s Journaliin, ja kohteena nousi useammalla osallistujalla esiin Karibia sekä viime vuosina suosiotaan nostanut Islanti.

Traveller's journal 7 Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi

Mutta pidemmittä puheitta itse asiaan eli arvontaan, joka suoritettiin perinteisenä lappuarvontana perheen pienten toimiessa onnettarena ja virallisena valvojana.

Kenen arpa kulhosta nousi ja minne päin kalenteri lähtee matkaan?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Traveller's journal 3 Photo © Elämää ja Matkoja matkablogi

ONNEA ANNA-MARI P. !

Anna-Mari P. osallistui arvontaan kahdella arvalla kommentoimalla sekä blogissa että Facebookissa, ja tänään kulhosta nousi hänen Facebookissa lunastettu arpansa, jossa hän kertoo Traveller’s Journalin lähtevän matkapäiväkirjaksi Islantiin.

Paljon Onnea Anna-Mari ja antoisaa matkaa saarelle, josta varmasti löytyy upeita kokemuksia Traveller’s Journaliin kirjattavaksi!

Lämmin Kiitos kaikille osallistujille – oli todella mukava lukea matkasuunnitelmianne sekä mielipiteitänne kalenterista sekä paljon kiitoksia Ajastolle yhteistyöstä tämän hienon uutuuskalenterin parissa!

Aurinkoista alkanutta syysviikkoa Teille kaikille!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Inka 11/10/2016 at 17:53

    Pystyykö näitä ostamaan jostain? Onko yhdelle viikolle varattu aina vain yksi aukeama? 🙂

  • Reply Outi 10/10/2016 at 17:50

    Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa viikkoa sinulle!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.