Suomen suurin matkablogiyhteisö
Hotellit & Huoneistot Italia Perhematkat

Laatulomaa Luganojärvellä, Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

03/08/2016

Ensimmäinen aamu Luganojärvellä, ikkunasta avautuu maalauksellinen järvimaisema auringon hälventäessä yön jälkeistä usvaa. Miten hyvin sitä nukkuukaan raikkaassa vuoristoilmassa eikä päivä voi olla huono, kun saa herätä tällaiseen näkymään.

Tästä on hyvä aloittaa kolmen päivän loma Parco San Marco Lifestyle Beach Resortissa.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

AAMIAINEN

Suuntaamme askeleet aamupalalle Ristorante & Bisto San Marcoon, jossa meidät otetaan yhtä lämpimästi vastaan, kuin vastaanotossa edellisenä iltana. Esittäydyttyämme meille kerrotaan mitä kaikkea aamupalalla onkaan tarjottavanaan ja mistä mitäkin löytyy. Täältä ei tarvitse nälkäisenä poistua!

Ja mikä parasta, Buongiorno-aamupalalla löytyy hyvin terveellisiä vaihtoehtoja.

Parco San Marco buongiorno breakfast-3

Photo Parco San Marco Lifestyle beach resort

Parco San Marco buogiorno breakfast-2

Photo Parco San Marco Lifestyle beach resort

Parco San Marco buongiorno breakfast-4

Photo Parco San Marco Lifestyle beach resort

Tarjolla on vastapuristettuja mehuja, ihania smoothieita ja jugurttijuomia, hedelmiä, hedelmäsalaattia ja aivan taivaallista pähkinäleipää. Leivän kaveriksi perinteiset tomaatit, kurkut, useat juustot sekä leikkeleet ja tottakai munakokkelit & pekonit, lisäksi pannukakkuja sekä toiveitteisi mukaan valmistettavat munakkaat. Munakkaan kylkeen vihannesten lisäksi vaikkapa pieniä mozzarella-pallukoita tai kapriksia ja anjovista. Näin niin kuin alkajaisiksi.

Appelsiinit tulevat Sisilian auringon alta, kuten hotellin oman pastan valmistukseen käytettävä vanhan ajan välimerellinen vilja, jota viljellään omalla tilalla lähellä Morgantinan kylää. Parco San Marcon käsityönä valmistetussa pastassa on  70 % vähemmän gluteiinia kuin teollisessa pastassa ja lisäksi sen ravintoarvot ovat paremmat. Tätä herkkua saamme maistaa illalla!

Parco San Marcon pasta valmistetaan semolina viljasta käsin perinteisin menetelmin Damigella tilalla Sisiliassa. Photo © Elämää ja Matkoja

Parco San Marcon pasta valmistetaan semolina viljasta käsin perinteisin menetelmin Damigella tilalla Sisiliassa. Photo © Elämää ja Matkoja

Aamiaisen voi nauttia joko sisätiloissa tai ulkona viihtyisällä terassilla. Täällä ei ole korvia halkovaa meteliä, ei edes tilan ollessa täynnä – tykkään. Tee ja kahvi tarjoillaan pöytiin ja valittavana on niin espressoa, cappuccinoa kuin caffe americanoa sekä lapsille kaakaota, sitä kunnolla maistuvaa. Asiakkaista pidetään hyvää huolta ja lämpimiä juomia käydään aika ajoin tarjoamassa lisää. Aamiaisen kruunaa vielä pieni makea herkkupala, kuten suklaa- tai pekaanipähkinäkakku – nam!

Aamiaiselta ei voi muuta kuin poistua tyytyväisenä tutkimaan, mitä kaikkea Parco San Marco Lifestyle Beach Resortilla onkaan tarjottavanaan. Maisemat ja maut ovat vakuuttaneet jo tässä vaiheessa hyvän henkilökohtaisen palvelun lisäksi.

Ristorante & bistro San Marcon terassilla viihtyy niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Tässä päivä siirtymässä iltaan. Photo © Elämää ja Matkoja

Ristorante & Bistro San Marcon terassilla viihtyy niin aamiaisella, lounaalla kuin illallisella. Photo © Elämää ja Matkoja

”The promoters and investors of this beautiful Resort are Eva and Hartmut Schwenn, who searched the whole of Tessin and Northern Italy until 1971 for the perfect piece of land where to make their dream come true: open a unique holiday site. They discovered and fell in love with the untouched land of Porlezza and found an free land of approx. 30’000 qm for their ambitious project.” read more

PARCO SAN MARCO resortin ALUE

Rinteeseen rakennettu 30 000 neliöinen alue on todella hyvin hoidettu ja upean vehreä. Kaikkialla kukkivat hortensiat ja aluetta koristavat useat Giovanni Masonin teokset.

Parco San Marcon alueella on lukuisia Giovanni Masonin teoksia. Photo © Elämää ja Matkoja

Parco San Marcon alueella on lukuisia Giovanni Masonin teoksia. Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

 

Parco San Marco Lifestyle Beach Resort …simply unique

Just as unique as our hotel and area that surrounds it, the mountains and at the charming Lake Lugano, as unique should be your holiday. From arrival till departure, we will make it a unique experience, anticipate your desires and wishes to give you a memorable stay. What we do is not as important as WHO we do it for. If our guests are satisfied, we may be happy. Consequently work becomes an enjoyment which can transpire to our guests. 

Often, simple little things make the difference. Attention for details, unique style, cordiality, and passionate care. A pleasant conversation, personal interaction, being sensible and creative, enjoying working as hosts is important to us. 

An holiday in our Resort is as unique as our guests are!

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Koko resortin alueelta sekä 111 huoneistosta avautuvat kauniit näköalat järvelle.

Maisemista voi nauttia niin huoneiston parvekkeelta kuin riippumatossa makoillen tai Bellavista rentoutumisalueen aurinkovuoteilla.

Photo © Elämää ja Matkoja

Bellavista relax area Photo © Elämää ja Matkoja

Aivan resortin alueen yläosasta löytyy Buddha Pavillion,  josta avautuva maisema viimeistään rauhoittaa kiireisen mielen.

Kaikkialla on panostettu viihtyisyyteen, ei prameillen vaan laadukkaasti.

Buddha pavillion Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Buddha pavillionin maisemat ovat meditatiivisen rauhoittavat. Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Subtrooppisessa puutarhassa luonto on lähellä monella tavalla. Resortin alueelta löytyy monenlaisia kasveja perennoista koristepensaihin ja yrteistä hedelmäpuihin.

30 000 neliöisen resort-alueen lisäksi henkilökunta ylläpitää 200 000 neliöistä vuoristometsää. Asiakas voi halutessaan pyytää henkilökuntaa kertomaan lähemmin alueen luonnonkirjosta, jota myös WWF on tutkinut.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Kasvien lisäksi Parco San Marcon BeeHome tarjoaa kodin 15 mehiläiselle keväästä syksyyn, jonka jälkeen mehiläiset siirtyvät talvehtimaan Zürichiin.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Lasten iloksi löytyy lampi kaloineen ja kilpikonnineen sekä suloinen aasikolmikko nimeltään Coca, Cola ja Limone.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

LOMALLA LASTEN KANSSA

Lapset huomioitiin hienosti koko vierailun ajan ja jo hotelliin saavuttaessa heidät toivotettiin tervetulleiksi henkilökohtaisella tervehdyksellä sekä pienellä lahjalla. Lisäksi he saivat sisäänkirjaannuttaessa mukaansa aarrekartat, joihin keräilimme ensimmäisenä päivänä alueella olevista kylteistä kirjaimia. Tehtävän suoritettuaan, he saivat vastaanotosta vielä yllätyslahjan, joka sekin sisälsi mukavaa puuhaa kotiiniviemisiksi.

Parco San Marcossa toimii 3 lastenkerhoa: Miniclub 2-5 vuotiaille, Club Bim Bam Bino 6-10 vuotiaille sekä Teen Space 11-15 vuotiaille. Kerhot aloittavat toimintansa aamulla klo 9 ja aktiviteetit on suunniteltu kullekin ikäryhmälle sopiviksi. Meidän kaksikko ei kuitenkaan ehtinyt uimiselta ja muulta puuhalta kerhoilemaan kolmen päivän visiitillämme, viikossa olisi varmasti löytynyt aikaa tällekin hauskalle.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Fun Pool allasalue veti vauhtikaksikkoa puoleensa magneetin lailla ja tulipa siellä vietettyä tunti jos toinen. Fun Poolin alue ei ollut yhtä päivää lukuunottamatta erityisen meluisa, kuten useat lomakeskusten allasalueet.

Fun pool alueen käyttö sekä lastenkerhot kuuluvat Parco San Marcon asiakkaiden majoitushintaan ja alempana sijaitsevien edullisempien Residenza Lago di Lugano huoneistojen asukkaat voivat käyttää näitä lisämaksullisella freetime passilla.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Tällä 1500 m² kokoisella allasalueella on liukumäelliset altaat, niin isommille kuin pienemmille. Altaat eivät ole lämmitettyjä, mutta niissä tarkeni hyvin heinäkuun alussa ilman lämpötilan vaihdellessa aamun vajaasta 20 asteesta myöhäisen iltapäivän reiluun 30 asteeseen.

Alemmalla tasanteella on syvempi (n. 120 cm) allas sekä poreallas ja aurinkovuoteet. Pienempien lasten allas (60 cm) sijaitsee ylätasanteella ja sen ympärillä on penkit sekä vieressä allasbaari pikkupurtavineen ja jäätelöineen.

Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Allasalueiden lisäksi Parco San Marcolla on oma 3000 neliöinen ranta-alue, josta löytyy monenlaista toimintaa uimataitoisille lapsille, kuten snorklausta, iltasukellusta ja merenneitouintia pyrstöpukuineen!

Järven pohja on kivinen, joten uimakengät ovat tarpeen. Vesi oli heinäkuun alussa melko viileää, jopa meille Pohjolan kylmiin merivesiin tottuneille. Iltaisin on hyvä tilaisuus mennä bongaamaan kivien alta esiin ryömiviä rapuja ja katkarapuja, joista rannan mukava henkilökunta kertoi mielellään!

SPAn sisäaltaaseem löytyy aikoja niin perheille kuin aikuisille rauhoitettuja hetkiä. Photo Parco San Marco Lifestyle Beach resort

SPAn sisäaltaaseen löytyy aikoja niin perheille kuin aikuisille rauhoitettuja hetkiä. Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Parco San Marcon SPAssa on lisäksi sisäallas, joka on osin rauhoitettu vain aikuisille. Perheajat löytyvät tästä.

Uima-altaiden ja lastenkerhojen lisäksi lapsille tarjolla on vielä leikkipaikka sekä köysirata, joka oli uimisen ohella todellakin meidän kaksikon mieleen.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

ILLALLINEN

Päivä Parco San Marcon aktiviteettien jälkeen oli hyvä päättää maistuvaan illalliseen Restaurant & Bistro San Marcossa, joka sopii hyvin perheille.

Ristorante & Bistro San Marcon katetulla terassilla viihtyy koko perhe. Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Ristorante & Bistro San Marcon katetulla terassilla viihtyy koko perhe. Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Lapsille on tarjolla oma buffe, josta perheen pienimmät löysivät runsaasti mieleisiä italialaisia herkkuja niin alkupaloiksi kuin pää- ja jälkiruuaksi. Äitinä myhäilin tyytyväisenä, kun nakit-eineslihapullat-ranskikset loistivat poissaolollaan ja tarjolla oli kunnollista ruokaa. Pääruuaksi oli valittavissa salaattien ja lämpimien kasvisten lisäksi niin kala-, kana- kuin lihavaihtoehdot.

Aikuisten ruokaillessa pitkän kaavan mukaan, oli lapsille varattu värikynät ja väritettävät ruokailualustat – kivasti ajateltu!

Photo © Elämää ja Matkoja

Päivän illallismenun sekä lasten alkupalat haettiin buffesta. Halutessaan voi tilata antipastin myös listalta. Photo © Elämää ja Matkoja

Lasten buffen jälkiruuissa oli valinnan varaa. Photo © Elämää ja Matkoja

Lasten buffen jälkiruokia. Photo © Elämää ja Matkoja

Aikuisille on tarjolla kattava menu viinilistoineen sekä päivittäin vaihtuva illallismenu ja halutessaan näitä voi yhdistellä.

Tässä Parco San Marcon tarjoama päivällinen, jonka valitsilmme päivän illallismenusta. Konstailematon italialainen ateria vei todellakin kielen mennessään!

Alkupalat buffesta. Photo © Elämää ja Matkoja

Alkupalat buffesta. Photo © Elämää ja Matkoja

Primi piatti oli illan menussa Parco San Marcon omaa, perinteisin menetelmin valmistettua pastaa valinnaisella kastikkeella, jonka kokki valmisti yksilöllisesti kullekin asiakkaalle. Valitsin omani pesto-kastikkeella.

Näin hyvää pastaa en ole syönyt aikoihin, ja se on paljon sanottu se!

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Best pasta i've had in a long time - Grazie mille! Photo © Elämää ja Matkoja

Best pasta i’ve had in a long time – Grazie mille! Photo © Elämää ja Matkoja

Alkupalojen ja pastan jälkeen olisin ollut jo varsin tyytyväinen, mutta luvassa oli lisää herkkua – secondi piatti eli pääruuaksi munakoisoa, joka sekin osoittautui varsin herkulliseksi!

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Tässä vaiheessa oli kupu jo enemmän kuin hyvin ravittuna ja meille tarjottiin extrana jälkiruokaa odotellessa raikkaat ananassorbetit. Tämän jälkeen vielä loistavan aterian kruunuksi marjoja mascarpone-vaahdolla – voi että, miten sitä voikaan olla tyytyväinen!

Dinner 7 Ristorante San Marco Elämää ja Matkoja matkablogi travel blog

Photo © Elämää ja Matkoja

Dinner 8 Ristorante San Marco Elämää ja Matkoja matkablogi travel blog

Photo © Elämää ja Matkoja

Ensimmäinen päivä oli kaikin puolin erittäin onnistunut, ja mikä parasta, tätä oli luvassa vielä kaksi päivää lisää!

Täällä ihmisen on hyvä olla!

AIKUISEEN MAKUUN

Parco San Marco Lifestyle Beach Resort on ihanteellinen myös kahdenkeskiseen lomailuun ja vain aikuisille varattuja alueita löytyy niin uima-altaalta, SPAsta kuin ravintolasta sekä oma lounge San Marco takkoineen.

Relax pool aikuiseen makuun Photo © Elämää ja Matkoja

Relax pool aikuiseen makuun Photo © Elämää ja Matkoja

Relax pool on yli 16-vuotiaiden käytössä ja SPA sisäaltaineen on varattu tiettyinä aikoina vain aikuisten käyttöön. SPAsta on saatavilla mm. kauneushoitoja ja hierontoja, joista lisätietoja tästä.

San Marco SPA Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

San Marco SPA Photo Parco San Marco Lifestyle Beach Resort

Kahdenkeskistä illallista voi nauttia Ristorante & Bistro San Marcon lisäksi Michelin oppaassakin mainitussa La Terrazza ravintolassa, jonne yli 16-vuotiaat ovat tervetulleita.

La Terrazza Parco San Marco Lifestyle Beach Resort Photo © Elämää ja Matkoja

La Terrazza Photo © Elämää ja Matkoja

La Terrazza Photo Parco San Marco Lifestyle Beach resort

La Terrazza Photo Parco San Marco Lifestyle Beach resort

Hyvinvointilomalla voi mm. lainata polkupyöriä tai vaikkapa golfata yhteistyökentällä Menaggio & Cadenabbia golf clubilla, jossa myös Mr. Clooney, George näin tuttujen kesken, käy Comojärven lomallaan pelailemassa.

JOTAIN EXTRAA juhlaan

Parco San Marco resortin alueen voi vuokrata omia juhlia varten hintaan 18 000 € / vuorokausi tai viettää juhlaa esim. La Terrazza ravintolassa, jossa juhlittiin häitä vierailumme aikana.

Juhlan kunniaksi voi myös lentää paikan päälle vesitasolla, hinta 700 € kahdelta.

Resortissa on eri tasoisia huoneita, joihin voi tutustua tästä. Näistä uniikeimmat löytyvät resortin yläosasta aivan omassa rauhassaan sijaitsevasta vanhasta kunnostetusta Villa Olivosta.

Classic one-bedroom suite with lake view huoneistostamme kerroinkin viime viikolla, josta voit lukea tästä.

Villa Olivo Photo © Elämää ja Matkoja

Villa Olivo Photo © Elämää ja Matkoja

Voin suositella täydestä sydämestä Parco San Marco Lifestyle Beach Resortia, niin laatua arvostaville perheille kuin kahdenkeskistä lomaa, juhlaa tai merkkipäivää viettäville!

Hyvän palvelun Parco San Marco Lifestyle Beach Resort on palkittu useilla eri maininnoilla, alla niistä viimeisimpiä ja täyden listauksen voit lukea tästä.

TA2016ENG

AIC logoAFC quadro rosso

eccellenze italiane

HolidayCheck2016

Premio2015 hoteloftheyear Irlanda

Winner 2015 Logo black

Prix Villegiature Awards 2015

ecoleader eng 1

Many thanks to the entire staff of the Parco San Marco Lifestyle Beach Resort – You made our stay perfect! Grazie mille, Highly recommended!

kursivoidut lainaukset / citation Parco San Marco

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Liza in London 15/08/2016 at 01:23

  Mitä, voiko tällainen paikka oikeasti löytyä Euroopasta? Näyttää aivan joltain upealta trooppiselta resortilta riippumattoineen! 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 15/08/2016 at 11:37

   Kyllä vain – tämä helmi löytyy yllättävän läheltä! Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.. ei kun paratiisiin… 😀

   Kiitos Liza kommentistasi ja mukavaa alkanutta viikkoa!

 • Reply Tanja / Tanjan matkassa 14/08/2016 at 22:28

  Upean näköinen paikka ja jos ikinä suuntaan tuonne alueelle lomailemaan niin pidän tän mielessä. Mulla kun ei ole lapsia, niin mielellään vietän lomiani paikassa mikä on edes osaksi lapsivapaata aluetta. Ei sillä ettenkö lapsista pitäisi, mutta välillä on ihan kiva syödä ilman että viereisessä pöydässä mellastaa lapsukaisia 😀 Tästä syystä myös suosin risteilyissä sellaisia aluksia, millä käy hyvin vähän lapsia ..

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 15/08/2016 at 00:22

   Täysin ymmärrettävää, että ilman lapsia lomaillessa haluaa nauttia hiljaisuudesta ja omasta rauhasta! On se meinaan todellista luksusta perheellisellekin. 😀

   Parco San Marcossa on hyvin huomioitu tämäkin, ja omaa rauhaa löytyy mukavasti. Asiakaskunta oli myös sellaista, että lapset osasivat käyttäytyä hyvin ravintolassa. Ainahan asia ei tosiaan näin ole, ja mikä koomisinta, meidän kaksikko 6 ja 9 v on usein todennut ’mitä tuo lapsi oikein huutaa/juoksee? 🙂

   Suosittelen lämpimästi Parco San Marcoa, aivan ihana paikka lomailuun!

   Kiitos Tanja kommentistasi ja hyvää alkavaa viikkoa!

 • Reply Kohteena maailma / Rami 14/08/2016 at 14:04

  Tällainen paikka tarjoaa kyllä lomailuun upeat puitteet! Itse en näin hyvissä majapaikoissa pääsääntöisesti yövy, mutta olisihan tuolla mukava maisemia ihastella ja altaissa loikoilla.

 • Reply Hanneli /duunireissaaja 14/08/2016 at 09:54

  Tosi kivan oloinen paikka. Laitoin nimen jo muistiin tulevia retkiä silmälläpitäen.

 • Reply Outi 13/08/2016 at 17:45

  No nyt on luksusta! Kyllähän tuolla viihtyisi. Juuri tuollaiseen paikkaan lähtisin hermolomalle, jos sellaiseen olisi tarvetta:)

 • Reply Lotta | Watia.fi 13/08/2016 at 12:14

  Paviljonki vaikuttaa ihanan rauhalliselta. Upeeta maisemaa. Mukavalta resortilta vaikuttaa muutenkin. Oliko rauhallista vai paljon väkeä?

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 13/08/2016 at 12:55

   Alue on sen verran suuri, että missään vaiheessa ei tullut ruuhkan tuntua, vaikka valtaosa huoneistoista oli käytössä. Ainoastaan lasten allasalueella oli enemmän ääntä, mutta vilkkaimpana päivänäkään se ei ollut lähelläkään joidenkin hotellien melutasoa. Muutoin melua tai hälinää ei alueella ollut ja omaa rauhaa oli helppo löytää.

   Olimme aamiaisella ruuhkaisimpaan aikaan, mutta kaikki toimi moitteettomasti.
   Henkilökuntaa oli riittävästi ja heillä oli aina aikaa asiakkaalle.

   Parco San Marcoa voi kyllä suositella täydestä sydämestä, koska kaikki on hyvin hoidettua, toimivaa, henkikökunta erinomaista ja he selkeästi viihtyvät työssään!
   Ja ne maisemat! ?

   Kiitos Lotta kommentistasi ja mukavaa viikonloppua! ?

 • Reply Jonna / Lempipaikkojani 12/08/2016 at 13:04

  Ei lainkan hullumman oloinen paikka. Pohjois-Italia on ollut välillä meillä matkahaaveissa ja tämä voisi olla ihan varteenotettava majoitusvaihtoehto. Etenkin, kun lapsillekin löytyy noin hyivn puuhaa.

  • Reply Jonna / Lempipaikkojani 12/08/2016 at 13:07

   Hups, pääsi ajatusvirhe tuohon, sekoitin mielessäni Como-järveen 😀 Mutta joo, eipä Luganokaan olisi oikeasti yhtään hullumpi paikka. Nuo kaikki pohjois-Italian, Sveistsin ja Ranskan vuoristoalueet tuolla ovat aivan henkeäsalpaavan upeita paikkoja!

   • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 12/08/2016 at 15:06

    No, eipä tästäkään ole kuin reilut kymmenen kilometriä Comojärvelle ja samat kymmenisen toiseen suuntaan Sveitsin puolelle, että ei kauas heittänyt! 😀 Comojärven majoituksestamme on muuten tulossa juttua ihan lähipäivinä, joten vinkkiä luvassa myös niihin maisemiin!

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 12/08/2016 at 13:11

   Parco San Marco on aivan huippupaikka lasten(kin) kanssa lomailuun!

   Meidän juniorikaksikko on useamman kerran kysynyt, että koska mennään uudelleen ja kyllä sinne meidän aikuistenkin mielestä pitää vielä uudemman kerran mennä! 😀

   Suosittelen lämpimästi!

   Kiitos Jonna kommentistasi ja mukavaa viikonloppua! ?

 • Reply Helinä 10/08/2016 at 07:37

  Resort-sana kalskahtaa aina vähän ikävävääntää sävyyn omaan korvaan, mutta tuolla viihtyisin kyllä epäilemättä!

  • Reply Elämää ja Matkoja 10/08/2016 at 09:38

   Resort sana on toki vierasperäinen, mutta tässä tapauksessa osa Parco San Marcon virallista nimeä, jolloin se on mielestäni käytössä luontevin ja merkitykseltään myös yleisesti tunnettu ?

   Suosittelen lämpimästi Parco San Marco Lifestyle Beach Resortia hyvätasoiseen lomaan Luganojärvellä!

   Kiitos Helinä kommentistasi ja aurinkoista viikkoa!

 • Reply Veera 09/08/2016 at 15:54

  Aika kaunis paikka kyllä!

  • Reply Elämää ja Matkoja 09/08/2016 at 16:10

   Kiitos Veera, Luganojärvellä ja Parco San Marcossa on kyllä maisemat kohdillaan! ?

   Aurinkoista viikkoa Sinulle!

 • Reply Jenna / With huge passion for life 09/08/2016 at 14:07

  Wau! Onpa laadukkaan näköinen paikka. Joogailu noissa maisemissa maistuisi 🙂 Tuolla oli varmasti kiva viettää lupsakkaa ja huoletonta lomaa.

  • Reply Elämää ja Matkoja 09/08/2016 at 14:33

   Parcossa on jooga-maisemat jo olo kohdillaan! 🙂 Tykkäsimme siitä tosissamme, ihan priima paikka lepolomaan!

   Kiitos Jenna kommentistasi ja mukavaa alkanutta viikkoa!

 • Reply Laura / Laura's Iitinerary 09/08/2016 at 13:11

  Kuulostaapa monipuoliselta resortilta! Lapset, pariskunnat, kaikki huomioitu.
  Ja tuo ruoka… nam! Jo pelkästään aamupalan kuvaus sai veden herahtamaan kielelle 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 09/08/2016 at 13:50

   Parco San Marco oli kyllä löytö, ei epäröity hetkeäkään muuttaa alkuperäistä reittisuunnitelmaa – onneksi! 🙂
   Resortissa kaikki on hyvin huomioitu & moitteettomasti hoidettu ja henkilökunta aivan huippua – suosittelen lämpimästi, jos joskus lähdet niihin maisemiin!

   Kiitos Laura kommentistasi ja aurinkoista tiistaita!

 • Reply IKILOMALLA 09/08/2016 at 06:41

  Vallan kaunis paikka! Viihtyisin tälläisessä paikassa helposti vaikka kuinka pitkään. ?

  Mielestäni on hienoa, että osa paikoista on vain aikuisille tai yli 16 vuotiaille. Takuulla rauhallinen ja rentouttava lomaresortti.

  Titta

  • Reply Elämää ja Matkoja 09/08/2016 at 11:19

   Parcossa on hyvin huomioitu niin perheet kuin pariskunnat, ja vanhemmillakin on mahdollisuus rauhalliseen illalliseen La Terrazzassa, kun lapset ovat lastenkerhon illallisella.?

   Parco San Marco on aivan ihanteellinen leppoisaan lomaan, kolme päivää meni ihan liian nopeasti.

   Kiitos Titta kommentistasi ja mukavaa alkanutta viikkoa sinne Ikiloman maisemiin!

 • Reply Suvi /Travel is My Passion 08/08/2016 at 14:40

  On kyllä ihanan näköinen paikka. Heti tekisi mieli matkustaa Luganoon!

  • Reply Elämää ja Matkoja 08/08/2016 at 15:09

   Ei kun suunnittelemaan seuraavaa reissua Luganojärven maisemiin, suosittelen lämpimästi!

   Kiitos Suvi kommentistasi ja hyvää alkanutta viikkoa!

 • Reply Teija / Lähdetään taas 08/08/2016 at 14:39

  Wau! Onpa hienon näköinen paikka! Tuolla varmasti viihtyisi pidempäänkin. Kelpaisi 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 08/08/2016 at 15:07

   Parcossa voisi tosiaan hyvin viipyä pidempäänkin, kolme päivää meni aivan liian nopeasti! 🙂

   Kiitos Teija kommentistasi ja mukavaa maanantaita!

 • Reply Heli 08/08/2016 at 13:05

  Wau, upeat puitteet rentoutumiseen!

  • Reply Elämää ja Matkoja 08/08/2016 at 13:35

   Parco San Marcoa ei voi muuta kuin suositella!

   Kiitos Heli kommentistasi ja mukavaa maanantaita!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 08/08/2016 at 09:37

  Todella laadukkaan oloinen paikka! Toisaalta mitä voi tuolla sijainnilla odottaakaan. Ruoatkin näyttivät todella laadukkailta, vaikka perinteisesti olen ennakkoluuloinen hotellien ruokaa kohtaan. Ja kyllähän lukuisat palkinnot jo yksistään puhuvat omaa kieltään.

  • Reply Elämää ja Matkoja 08/08/2016 at 10:13

   Kiitos Meri! Parco San Marco on aivan ihanteellinen laadukkaaseen lomailuun ja ruuankaan suhteen ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Ravintoloiden ruuat ovat priimatasoa eikä puhettakaan ’massaruokinnasta’.
   Kaikin puolin napakymppi Resort – suosittelen lämpimästi!

   Aurinkoista alkanutta viikkoa Sinulle! ?

 • Reply miraorvokki 04/08/2016 at 12:03

  Aivan mahtavan oloinen ja näköinen paikka! Varmasti kelpaisi viettää lomaansa tuolla 🙂 Ai että!

  • Reply Elämää ja Matkoja 04/08/2016 at 13:35

   Parco San Marco on kyllä varsinainen helmi! Ei oltu alun alkaen edes menossa Luganojärvelle, mutta majoituksia selatessa palasin uudelleen ja uudelleen resortin sivuille ja niin ne reittisuunnitelmat vaan muuttuivat.

   Kokonaisuus oli jo esittelyissä niin houkutteleva, että odotukset olivat korkealla, eikä Parco San Marco pettänyt odotuksia – päinvastoin!
   Siellä ihmiset tekevät työtä suurella sydämellä ja kaikesta pidetään hyvää huolta, niin asiakkaista kuin alueesta.

   Kannattaa ilman muuta pitää mielessä tämä paikka, jos suunnittelet reissua Pohjoisen Italian järville!

   Kiitos Mira kommentistasi ja aurinkoista loppuviikkoa Sinulle!

   • Reply miraorvokki 14/08/2016 at 11:07

    Italian pohjoisosat ja nuo järvet ovat kyllä kiinnostuksen kohteena, toivottavasti pääsisin pian sinne reissaamaan 🙂 Tämä pitää todellakin laittaa korvan taakse!

    • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 14/08/2016 at 12:23

     Kannattaa ilman muuta lähteä Italiaan ja pohjoisen järville! Siellä, niin kuin koko maassa, on aivan mahtavan upeat maisemat ja paljon nähtävää.

     Parco San Marcoa suosittelen lämpimästi! ?

     Kiitos kommentistasi ja leppoisaa sunnuntaita!

  Leave a Reply