Suomen suurin matkablogiyhteisö
Tapahtumat

#tempaudu Matkamessujen maailmaan sekä arvonnan voittaja

14/01/2016

Yhteistyössä Messukeskus / Matka & Caravan 2016 & Elämää ja Matkoja matkablogi 

Matkamessut lähestyvät hyvää vauhtia ja ensimmäinen #tempaudu Check in Kampin kauppakeskuksessa tiistaina aloitti jo monen virittäytymisen matkamessujen tunnelmaan.

Tämän vuoden matkamessujen teemamaa on suomalaisten kestosuosikki Espanja, joka tuo useimmille mieleen aurinkoiset lomat Kanariansaarilla, Aurinkorannikolla tai Mallorcalla.

Näiden klassikoiden lisäksi matkamessuilla on mahdollisuus löytää uusia helmiä Espanjasta niin auringon, rannan, luonnon, kaupunkielämän, herkullisen ruuan ja viinin tai kulttuurin merkeissä.

sea-569635_1920

Cádizin rantoja ei ole vielä suuret turistimassat vallanneet.

Miltä kuulostaisi rantaloma Atlantin äärellä Andaluciassa? Suuntaa silloin vaikkapa Cádiziin, jossa on useita luonnonrantoja, joita suuret turistimassat eivät ole vielä vallanneet. Cádiz on yksi Euroopan vanhimpia kaupunkeja ja se tunnetaan upeiden rantojensa lisäksi myös yhtenä flamencon kotikaupungeista.

dancers-995039_1920

Flamencon palo on koettava ainakin kerran

Tai miltä kuulostaisi kaupunkiloma 655 metrin kokeudella Espanjan pääkaupungissa Madridissa, joka on innoittanut monia kulttuurihenkilöitä.

Madridissa voit kuljeskella Pedro Almodóvarin elokuvien maisemissa tai maistella tämän Espanjan ruokakulttuurin sulatusuuniksikin kutsutun kaupungin antimia. Katsele ihmisvilinää Plaza Mayorin aukiolla tai suuntaa kahdentuhannen hehtaarin Casa de Campo viheralueelle.

Madrid ei ole vielä jokaiselle tuttu ja minulla on vahva tunne, että se tulee nousemaan uudeksi kaupunkikohdesuosikiksi!

Ainakin minua tämä kaupunki kutsuu vahvasti luokseen….

buildings-399592_1920

Madrid tarjoaa monipuolista kaupunkilomaa!

Tänä vuonna kulttuuri on erityisen vahvasti esillä Espanjan pohjoisrannikolla sijaitsevassa San Sebastianissa, joka valittiin vuoden 2016 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi kuuden ehdolla olleen espanjalaisen kaupungin joukosta. Toisena vuoden 2016 Euroopan kulttuuripääkaupunkina toimii Wroclaw Puolassa.

San Sebastian on tunnettu myös vuosittaisista elokuvafestivaaleistaan sekä erinomaisesta ruokakulttuuristaan, löytyyhän kaupungista lukuisia Michelin tähditettyjä ravintoloita. Espanjassa kun ollaan, tarjoaa San Sebastian myös rantaelämää ja kaunista vehreää luontoa.

San Sebastian tarjoaa rantoja, kulttuuria ja kulinarismia.

San Sebastian tarjoaa rantoja, kulttuuria ja kulinarismia.

Tänä vuonna suomalaisista maisemista uudella teema-alueella esittäytyy saaristo, jossa pääset tammikuun pakkasia pakoon kesäisiin juhannustunnelmiin.

Kaltaiselleni rannikon kasvatille meri ja saaristo on henki ja elämä ja suosittelen lämpimästi tutustumista aitoon saaristolaistunnelmaan ja sen tarjontaan. Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan viettääkseen sen parhaan lomapäivän, käyhän katsomassa tunnelmia ihan parhaasta syyslomapäivästä kotikaupunkini rannoilla tästä.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Matkamessuilla pääset tutustumaan kaiken kaikkiaan jopa 80 maan / alueen tarjontaan – aivan loistava tilaisuus inspiroitua ja tehdä uusia matkasuunnitelmia!

tempaud_banneri-232

Matkamessuilla voit voittaa myös huikeita matkapalkintoja #tempaudu toiseen maailmaan kisassa. Käyhän tutustumassa matkapalkintoihin ja hakemassa oma boarding pass tästä linkistä.

Voit myös ostaa ennakkoon lipun Matka & Caravan 2016 messuille verkkokaupasta, jolloin säästyt jonottamiselta. Kun ostat lipun verkkokaupasta viimeistään 21.1.2016 saat sen etuhintaan. Klikkaa itsesi lippukauppaan tästä.

BLOGIN FACEBOOK ARVONNAN VOITTAJA

Blogin Facebook-sivujen 2 messulipun arvonnan onnellinen voittaja arvottiin myös tänään ja voittaja on

Juha-Matti M. Helsingistä!

Paljon onnea voittajalle ja lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille sekä liput lahjoittaneelle Messukeskukselle! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti

 

MATKA 2016 messuilta löydät seuraavien maiden /alueiden edustajat 

Alankomaat
Alankomaiden Antillit
Anguilla
Argentiina
Aruba
Australia
Bahamasaaret
Bhutan
Brasilia
Bulgaria
Costa Rica
Dominikaaninen tasavalta
Ecuador
Egypti
Espanja
Etelä-Afrikka
Etelä-Korea
Etiopia
Färsaaret
Indonesia
Intia
Islanti
Iso-Britannia
Israel
Italia
Itävalta
Jamaika
Japani
Jordania
Kenia
Kiina
Kirgisia
Korean kansantasavalta
Kreikka
Kroatia
Kuuba
Kypros
Latvia
Liettua
Madagaskar
Malediivit
Malesia
Malta
Marokko
Mauritius
Meksiko
Namibia
Nepal
Nicaragua
Norja
Portugali
Puola
Ranska
Romania
Ruotsi
Saksa
Seychellit
Slovakia
Slovenia
Sri Lanka
Suomi
Sveitsi
Tansania
Tanska
Thaimaa
Tšekki
Tunisia
Turkki
Uganda
Ukraina
Unkari
Uusi-Seelanti
Uzbekistan
Valko-Venäjä
Venäjä
Vietnam
Viro
Yhdysvallat

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Outi 14/01/2016 at 19:44

    Onnea voittajalle!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.