Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleistä

Vielä ehdit mukaan Nivea-arvontaan!

14/12/2015

Yhteistyössä Nivea & Elämää ja Matkoja matkablogi 

Talven pimeinä hetkinä ajatukset karkaavat etelän aurinkoon ja matkan odottaminen tai siitä haaveilu piristää ihmeesti arjen harmautta.

The Beach & Palmusaari Photo © Elämää ja Matkoja

The Beach & Palmusaari Photo © Elämää ja Matkoja

Onko Sinulla jo aurinkoloma varattuna tai joululahja hakusessa matkustavaiselle ystävälle?

Nyt Sinulla on mahdollisuus voittaa koko perheen aurinkolomalle sopiva aurinkovoidesetti omaksi tai ystäväsi iloksi, käyhän osallistumassa arvontaan blogin Facebook-sivulla!

Ehdit vielä mukaan arvontaan sillä osallistumisaikaa on tiistaihin 15.12.2015 klo 24.00 saakka!

The Beach, Dubai Jumeirah residence, Photo © Elämää ja Matkoja

The Beach, Dubai Jumeirah residence, Photo © Elämää ja Matkoja

NIVEA-ARVONTA FACEBOOKISSA

Talvikalpea iho kaipaa kunnon aurinkosuojausta ja saimme yhteistyön kautta Nivea-tuotteita mukaan Arabiemiirikuntien matkalle testattavaksi, jotka toimivat erittäin hyvin.

Lasten hajusteettomassa aurinkovoiteessa on suojakerroin 50+ ja erittäin vedenkestävänä se pysyy hyvin iholla. Tästä voiteesta näkee useammankin tunnin vedessä oleilun jälkeen sen, miten vesi edelleen helmeilee iholla. Tällä voiteella me aikuisetkin suojasimme alkupäivinä herkimmin palavat alueet, kuten olkapäät ja dekolteen.

Oliivi-ihoisena en pala kovin herkästi, jolloin keväällä markkinoille tullut SUN Protect & Bronze tan activating protecting oil suojakertoimella 30 on sopiva aurinkoa hyvin sietävälle tai jo hieman ruskettuneelle iholle. Tuote on vedenkestävä ja se imeytyy hyvin jättäen vain kevyesti öljyisen pinnan.

SUN protect & Bronze tan activating protecting oilin sisältämän pro melanin -uutteen luvataan antavan kauniin ja kestävän rusketuksen aktivoimalla ihon luonnollista rusketusprosessia.

Loppulomaa varten saimme käyttöömme toisen tämän vuoden uutuuden NIVEA SUN protect & refresh sun lotion voiteen suojakertoimella 20. Voiteen aktiivisena ainesosana on mentoli, joka viilentää ja virkistää ihoa.

Voide imeytyi todella hyvin jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Tätä tuotetta voi hyvin käyttää myös kaupungille lähtiessä, koska iho ei kiiltele eikä voide tahmaa vaatteita ja tuoksu on miellyttävä.

Aurinkoinen päivä on mukava päättää lämpimään suihkuun ja voiteluun kestävän rusketuksen takaavalla aloe veraa ja avokadoöljyä sisältävällä after sun moisture voiteella, joka kosteuttaa 24 tuntia säilyttäen ihon kimmoisuuden.

NYT MYÖS SINULLA ON MAHDOLLISUUS VOITTAA SAMANLAINEN SETTI TALVEN AURINKOLOMALLE!

Arvontaan voit osallistua blogin Facebook -sivulla tykkäämällä sivusta sekä kommentoimalla arvontapostausta kertomalla, mitä suojakerrointa käytät aurinkolomalla?

Osallistumisaikaa Sinulla on 15.12.2015 klo 24.00 saakka ja voittaja arvotaan 16.12.2015!

Voittopaketti postitetaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

Onnea arvontaan!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emilia 14/12/2015 at 22:17

    Käytän suojakerrointa 15-25, riippuen kohdemaasta.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.