Suomen suurin matkablogiyhteisö
Arabiemiraatit Hotellit & Huoneistot Kaupunkilomat Perhematkat

Lämminhenkinen hyvän palvelun JA Ocean View, Dubai

28/12/2015

Majoituimme Dubaissa Jumeirah Beach Recidence 2:n alueella sijaitsevaan JA Ocean View hotelliin, jonka sijainti The Walk kävelykadun ja The Beach ranta-alueen tuntumassa on mitä parhain.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Neljän tähden JA Ocean view on yksi JA Resorts & Hotels -ketjun neljästä Dubain hotellista, joiden lisäksi heidän valikoimastaan on yksi hotelli Hajar-vuorilla tunnin ajomatkan päässä Dubaista sekä yksi Malediiveillä ja yksi Seychelleillä.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Palkittu hotelli

JA Ocean View avattiin vuonna 2012 ja jo seuraavana vuonna se saavutti ensimmäiset palkintonsa ’World travel awards winner 2013: Dubai’s leading new hotel’ sekä ’Agoda.com 2013: Gold Circle Award’.

Vuonna 2014 JA Ocean View sai TripAdvisorin’Travelers Choise’ palkinnon ja vuonna 2015 hotelli saavutti vuorostaan TripAdvisorin ’Certificate of Excellence 2015 WINNER’  tunnustuksen

Lisäksi hotelli on saanut mm. maininnat HolidayCheck Award ’Most Popular Hotels Worldwide’, TripAdvisor ‘Top 25 hotels for exceptional service’, ‘Top 25 Hotels in the UAE for romance’  ja ’Expedia Insider’s Select Award’.

Tätä kirjoitettaessa 1993 matkustajaa on arvioinut hotellin TripAdvisorissa ja näistä 66,3 % (1321) arvosanalla excellent ja 26,2 % (523) arvosanalla very good, jonka mukaan 92,5 %  asiakkaista on hyvin tyytyväisiä hotelliin.

Vastaavasti 98 % Expedian 723 arvosanan antaneesta asiakkaasta suosittelee hotellia ja heidän antamiensa arvosanojen keskiarvo on 4,6 asteikolla 1-5.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

PC041556

Photo © Elämää ja Matkoja

Hotellin sijainti

JA Ocean View sijaitsee The Walkilla, joka on yksi harvoja kävelyalueita Dubaissa ja sen varrella on useita kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. The Walkille mennään viihtymään, viettämään yhteistä aikaa ja käydäänpä siellä myös näyttäytymässä murahtelevien urheiluautojen kanssa.

Rannan puoleinen osuus, The Beach, on täysin autotonta aluetta ja se sopii erinomaisesti myös lasten kanssa matkaaville, sillä sieltä löytyy useita leikkialueita eri ikäisille lapsille. Kuntoilijoille on tarjolla oma joustavalla alustalla katettu juoksurata kuntoiluvälineineen ja The Beachilla voit viettää myös leffailtaa rannalla – eipä hassumpaa, vai mitä?

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Ranta jakaantuu yleiseen ja hotellien omiin rantaosuuksiin. JA Ocean view sijaitsee vain kivenheiton päässä rannalta ja hotellilta saa veloituksetta mukaansa rantakassin, jossa on suuri rantamatto sekä pyyhkeet.

Jos kaipaat aktiviteettejä uinnin ja auringonoton lisäksi on The Beachilla vuokrattavissa mm. vesiskoottereita ja fly boardeja.

25 kerroksinen JA Ocean View oikealla etualalla. Photo © Elämää ja Matkoja

25 kerroksinen JA Ocean View etualalla keskellä. Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Liikenneyhteydet

Lähin metroasema on viidentoista minuutin kävelymatkan päässä Marinassa sijaitseva Jumeirah Lake Towers. Neljän henkilön taksimatka illalla metroasemalta hotellille maksoi 13 AED (n. 3,50 eur).

Hotellin edustalla (sisäänkäynnistä muutama metri oikealle) on bussipysäkki, josta voi hypätä mm. Big Bus yhtiön hop on hop off bussiin. Taksin saa tarvittaessa heti hotellin edustalta.

Hotellilla on oma maksuton kuljetus useisiin ostoskeskuksiin sekä arkisin JA Jebel Ali Beach -sisarhotelliin, jonka ranta ja allasalue ovat myös JA Ocean View asiakkaiden käytettävissä.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Huoneet

JA Ocean view hotellissa on 342 huonetta ja 5 huoneluokkaa. Kaarevaan muotoon rakennetun hotellin kaikista huoneista on merinäköala ja useista huoneista näkymä Palmusaarelle. Hotellin edustalla rakennetaan parhaillaan Dubai Eye-maailmanpyörää (yllätys, yllätys: maailman suurinta) ja se voi aiheuttaa meluhaittoja, meidän vierailumme aikana tästä ei ollut haittaa. Liikenteen ääniä kantautuu huoneeseen jonkin verran hyvästä äänieristyksestä huolimatta, mutta käytävältä ja muista huoneista ei tullut mitään häiritseviä ääniä.

Superior sea view, JA Ocean View. Photo © Elämää ja Matkoja

Superior sea view 2+2, JA Ocean View. Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Perheemme (2 aikuista ja 2 lasta) majoittui Superior Sea View huoneeseen (kerrokset 15-20), joka oli kooltaan 39 m2.

Huonevarustus on superior huoneiden vakio: LCD-televisio kansainvälisine kanavineen, kylpytakit ja -tossut, vedenkeitin kahvi- ja teevalikoimineen, veloitukseton mineraalivesi, maksullinen minibaari sekä silityslauta ja -rauta. Sanomalehtiä oli saatavilla pyydettäessä.

Hotellissa, niin yleisissä tiloissa kuin huoneissa, on hotelliasiakkaille maksuton wifi-yhteys, joka toimi moitteettomasti.

PC041532

Photo © Elämää ja Matkoja

PC041533

Minibaarin hinnat ovat verrattavissa suomalaisten hotellien hintatasoon. Photo © Elämää ja Matkoja

Huonepalvelu on käytettävissä 24 h puhelimen Just for You –napin painalluksella, jos vaikka haluat viinipullon huoneeseesi (esim. chileläinen punaviini 160 AED/n. 43,20 €) tai sopia laukkujen noutoajan huoneesta kotiinlähtiessä; saavuttaessahan laukut otettiin vastaan heti autosta noustessa ja toimitettiin huoneeseen.

Pienen parvekkeen kalusteina on kaksi tuolia ja pöytä ja meillä oli näkymä Palmusaarelle sekä The Walkille ja The Beachille.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Perustasoisessa kylpyhuoneessa on yhdistetty suihku-/kylpy, bidé sekä Elemis-kylpytuotteita ja hauskana lisänä JA:n oma sulkelteleva kylpyankka, joka oli lähtöpäivää edeltävänä iltana loikannut vuoteellemme kirjeen kera toivottamaan hyvää kotimatkaa.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

PC041531

”Happy JA Duck 2015 edition” designed by stewarding team member Mr. Mario Vega from the Philippines. Photo © Elämää ja Matkoja

Hieman pienempi vastaavan tyyppinen huone löytyy myös Club-luokasta (kerrokset 21-25), johon sisältyy pääsy 24. kerroksen Executive Loungeen, jonka etuna on rauhallisempi aamiaistila sekä pikkupurtavaa iltapäivällä ja illalla sekä tiettyjä alkoholittomia/alkoholi juomia. Hintaero hotellin varausjärjestelmässä superior sea view ja club sea view huoneiden välillä on n. 540 AED / n. 145,80 € / yö (2 aikuista + 2 alle 12-vuotiasta lasta).

JA Ocean View, executive lounge 24. kerroksessa. Photo © Elämää ja Matkoja

JA Ocean View, executive lounge 24. kerroksessa. Photo © Elämää ja Matkoja

Enemmän tilaa kaipaaville löytyy myös perhehuoneita (2 aikuista + 2 alle 12 v. lasta, n. 75 m2) tai junior sviitti (60-80 m2).

Hintaero hotellin varausjärjestelmässä superior sea view ja perhehuoneen välillä on n. 1050 AED / n. 283,50 € / yö ja superior sea view ja sea view family room välillä 1250 AED / 337,50 € / yö.

Superior sea view huoneen hinta hotellin varausjärjestelmässä vastaavana ajankohtana vastaavin ehdoin 1640 AED / 442,80 € / aamiaisella, 2 aikuista ja 2 alle 12 v lasta ja huoneluokkaa korotettaessa em. lisäkulut. Hinta vaihtelee viikonpäivien, sesongin sekä varauskanavan mukaan.

Vihreä hotelli

JA Ocean View hotelli on Green Globe sertifioitu. Setifikaatin edellytyksenä on ympäristön huomioon ottava suunnitelma, jossa huolehditaan vesihuollosta, minimoidaan energiankulutus sekä kasvihuonepäästöt, valitaan mahdollisimman vähän luonnonvaroja kuluttavat materiaalit ja luodaan terveellinen sisäympäristö.

Asiakkaalle tämä näkyy ensimmäisenä hotellihuoneessa, jossa on kierrätysastia paperille sekä metallille. Hotelli kierrättää mahdollisimman suuren osan tuottamastaan jätteestä, kurkistahan ensimmäisen kuvan pikkuisia kuusia – niiden koristeet on muuten askarreltu kierrätysmateriaaleista.

We, at JA Ocean View Hotel are committed to providing “Heartfelt Hospitality” and “Casual Luxury” to our guests, in the best ecologically sound environment, where care has been taken to use sustainable products where and when possible.

Voit lukea lisää Green Globe sertifikaatista ja sen kriteereistä tästä.

Green globe

Hotellin palvelut

Hotellissa on kuntosali, TIGI kampaamo sekä Calm spa, jossa on tarjolla mm. kasvo- ja vartalohoitoja. Kasvohoitojen hinnat 335-610 AED / n. 90,45-164,70 €, vartalohoitojen hinnat 450-785 AED / n. 121,70-211,95 € ja hieronnat 170-480 AED / 45,90-129,60 €.

Aulassa toimivan Experience Deskin henkilökunta auttaa mielellään retkien yms. suunnittelussa ja sieltä voi ostaa esim. veneretkiä tai Hop on Hop off bussilippuja.

Kolmannen kerroksen kattotasanteella on infinity uima-allas (syvyys 120 sm) sekä lastenallas (syvyys 40 cm). Auringonpalvojalle sijainti ei ole paras mahdollinen, sillä allasalue on osan päivää melko varjoisa, pienten lasten kanssa se on sen sijaan positiivinen asia paahtavan auringon alla.

JA Ocean view pool

Photo JA Ocean view

Lapset hotellissa

JA Ocean View huomioi hyvin myös lapset ja heille on tarjolla toisessa kerroksessa leikkitilat niin sisällä kuin ulkona. CoolZone sisäleikkitila on avoinna klo 10-18, jossa Worldwide Kids Co  –koulutettu ohjaaja järjestää aktivitetteja 3-12 vuotiaille lapsille. Lapset voivat jäädä kerhoon ilman vanhempiaan, varaus tulee tehdä ennakkoon.

Kävimme vain vartin verran tutustumassa CoolZone kerhoon, joka vaikutti mukavalta ja ohjaaja pätevältä. Olimme kuitenkin sen verran paljon menossa, että emme sen enempää ehtineet kerhoa käyttämään.

Ulkoleikkitila on puoliksi varjoisa ja myös se on suunniteltu 3-12 vuotiaille lapsille. Vahtivuorossa olevalle vanhemmalle löytyy mukava oleskelualue.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Aamiais- ja puolihoitoravintola Le Rivage

Hotellissa on 3 baaria ja 4 ravintolaa. Buffeaamiainen tarjoillaan ensimmäisen kerroksen ranskalaistyyppisessä brasserie  Le Rivagessa, jossa voi käydä lisäksi lounaalla ja illallisella.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

PC060094

Photo © Elämää ja Matkoja

PC060095

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Le Rivagessa tarjoillaan myös puolihoitoasiakkaiden buffeillallinen, jota voin lämpimästi suositella – ruuat ovat todella tasokkaita ja herkullisia!

JA Ocean view hotellin baareista ja ravintoloista voit lukea lisää tästä.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

PC060097

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Tapahtumat hotellissa

JA Ocean view hotellissa järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja viimeiselle illallemme sattui mukavasti hotellin joulunavajaiset.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Lämminhenkisessä ja vapaamuotoisessa ohjelmassa oli hotellin tonttuväen laulamia joululauluja, glögiä ja saapuipa myös itse joulupukki paikalle sytyttämään hotellin jouluvalaistuksen sekä jakamaan lapsille karkkilahjoja.

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Näihin jouluisiin tunnelmiin oli mukava päättää onnistunut matka ja kokonaisuutena meille jäi erittäin hyvä kuva JA Ocean view hotellista.

Voin lämpimästi suositella tätä hyvän palvelun hotellia!

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Huoneita on varattavissa hotellin omasta varausjärjestelmästä sekä useiden hotellisivustojen kuten parisrio.com, hotels.com, booking.com ja ebookers.fi kautta.

Talvikaudella 2015-2016 JA Ocean view on myös mm. Aurinkomatkojen, Finnmatkojen sekä Tjäreborgin valmismatkavalikoimassa.

Artikkelin hinnat muunnettu euroihin Forexin päivän kurssin 1 EUR = 0,27 AED mukaan.

Liityhän mukaan matkaan blogin Facebook ja Instagram sivujen seuraajaksi, jolloin saat tuoreimmat kirjoitukset ja matkakuulumiset luettavaksesi ensimmäisten joukossa!

 

 

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Linda 83 17/08/2017 at 22:36

  Heips ! Oli kiva lukea postaus. Suunnitteilla ensimmäinen reissu miehen kanssa Dubaihin. Ja miettinyt jo pääni puhki mihin alueelle olisi paras majoittua. Tykätään kivasta allasalueesta. Mutta pääsisi käveleen lähistöllä. Olisi parveke missä voisi myös istuskella. Tämä hotelli kuulostaa muuten täydelliseltä mutta allasalue :/ tykätään maata auringossa aamupäivisi/päivisin. Ranta on lähellä..kävittekö kertaakaan muiden hotellien altailla ? Kun moni maininnut ettei aurinko paista kuin 15-17 aikaan altaalle :/ kuitenkaa hotelli ei edullisemmasta päästä niin mietein nyt..

  • Reply Elämää ja Matkoja matkablogi - travel blog 18/08/2017 at 10:22

   Hei Linda, kiitos kysymyksestäsi ja kiva kuulla, että pidit kirjoituksesta. ? JA Ocean View on todella mukava hotelli ja sijainti kävelykadun ja rannan tuntumassa aivan ihanteellinen. Allasalue on tosiaan melko pieni ja osan päivää varjossa, joten aurinkoisen allaspäivän viettoon se ei ole paras vaihtoehto, vaikkakin se on viihtyisä. Sama tilanne näyttää olevan useimmilla muilla alueen hotelleilla, sillä ympäröivät korkeat rakennukset varjostavat aina jossain vaiheessa päivää ja altaat eivät ole erityisen suuria, koska ne sijoitetaan rakennusten kerroksiin maatason sijaan kalliin rantamaan hinnan vuoksi.

   Me vietimme matkan alkuosan pohjoisemmassa emiraatissa Ras al Khaimahissa Hilton RAK hotellissa, jossa on oman rannan lisäksi todella viihtyisä allasalue ja siellä päivät vierähtivät enimmäkseen altaalla ja Dubaissa vuorostaan olimme liikkeellä päivisin, jolloin pieni allasalue ei haitannut sillä kävimme siellä lähinnä pikaisella pulahduksella rannan lisäksi. Muiden hotellien allssalueilla emme Dubaissa käyneet, mutta yksi vaihtoehto voisi olla esim. aurinkoisen päivän vietto Wild Wadi vesipuistossa, jos hotelli on muuten mieluinen. Lisäksi JA Ocean View tarjoaa kuljetuksen Jebel Alin kaupunginosassa sijaitsevan sisarhotellin, JA Jebel Ali Beach Hotel, rannalle.

   Me pidimme JA Ocean Viewistä paljon kokonaisuutena, ja voisin mennä sinne uudelleenkin. Mielestäni upeimmat allasalueet Dubaissa löytyvät hieman etäämmältä Palmusaarelta, joten kannattaa kurkistaa myös vaihtoehtoja siellä. Tässä vielä linkki melko tuoreeseen kirjoitukseen ”The 15 Best Places with a Swimming Pool in Dubai”
   https://foursquare.com/top-places/dubai/best-places-swimming-pool

   Toivottavasti tästä oli apua pohdintoihin ja vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin! Mukavaa matkan suunnittelua Teille, Dubai on kokemisen arvoinen! ?

 • Reply valokaapeli 03/01/2016 at 00:38

  Mä mietin ihan tosi kauan, että mikä tossa otsikossa on vialla ennenkuin tajusin, että siinä olikin vain hotellin nimi. 😀 Kivan näköinen hotelli!
  Me vietimme joulukuun alussa yhden iltapäivän ja illan The Walkilla ja ainakin itselleni se oli ehkä jopa vähän pettymyskin.

  • Reply Elämää ja Matkoja 03/01/2016 at 00:47

   Tosiaan, JA siinä nimen alussa on enemmän kuin hämäävä, kun otsikko on kokonaan suuraakkosin. ?

   Taidettiin olla samoihin aikoihin siellä, olitteko mukana kansallispäivän juhlissa?
   Me tykkäsimme The Walkin ja The Beachin alueesta ja siellä oli todella helppo olla lasten kanssa.

   Tosin Ferrareita näkyi vähemmän kuin odotettiin. 🙂

   Kiitos Simo kommentista ja mahtavaa reissuvuotta 2016 Teille!

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net 02/01/2016 at 22:48

  Meilläpä on juurikin suunnitteilla matka Dubain suuntaan, joten tämä tuli ihan tarpeeseen. Mitkä alueet on tuolla mielestäsi hyviä, mistä kannattaa katsoa yöpymistä ylipäänsä?

  • Reply Elämää ja Matkoja 03/01/2016 at 00:17

   Sehän kuulostaa hyvältä suunitelmalta, meillä on myös seuraava reissu sinne työn alla! 🙂

   Oikeastaan minne tahansa kaupungissa lähtee, ovat siirtymät sen verran pitkiä, että täytyy kulkea joko metrolla tai taksilla. Metropysäkin läheisyys siis plussaa, mutta taksihinnatkaan eivät päätä huimaa ja useamman hlön porukalla se on jopa edullisempaa kuin metrolla. Siinä mielessä missä tahansa majoituttaessa on aina pitkä matka johonkin nähtävyyksistä.

   Suora metrolinja kulkee lentokentältä IBN Battutaan saakka ja ratikka Jumeirah Beach Recidence – Palmusaaret väliä.

   The Walkin alue / Jumeirah Beach Recidence 2 on paras vaihtoehto, jos haluaa liikkua lähiympäristössä kävellen ja samoin sen ranta/kävelykatualue on viihtyisä niin päivällä kuin illalla. Rannan tuntumassa on lapsille leikkialueita, rannalla aamujoogaa ja illalla leffoja jne ja ravintoloita/kauppoja/kahviloita on sopivasti. Henk.koht.tykkäsin tästä alueesta eniten eläväisen kävelykadun ja rannan läheisyyden tuomien ulkoilumahdollisuuksien vuoksi eikä alueella ole enää suuria rakennustyömaita käynnissä Dubai Eye-maailmanpyörää lukuunottamatta.

   Jumeirah Beach Recidence 1:ssä Burj al Arab ’purje’hotellin vieressä oli meneillään isot rakennustyöt, ihan sen välittömään läheisyyteen en menisi nyt Madinatia lukuunottamatta. Tällä alueella on Jumeirahin moskeija sekä Jumeirah Beach yleinen ranta, jota rakennustyöt ovat ilmeisesti jonkin verran haitanneet.

   Palmusaarella on kivoja hotelleja ja ranta-alueita, mutta sinne majoittuneet tuttavat suosittelivat myös ennemmin The Walk/Jumeirah aluetta palvelutarjonnan vuoksi.

   Marinan-lahti on kiva iltavalaistuksessa ja ravintolatarjontaa on hyvin. Marinasta hiekkarantaa kaipaava suuntaa The Walkille/The Beachille.

   Deira ja Bur Dubai ovat edullisinta seutua ja niissä on vanhimmat soukit ja rakennukset. Kerran poistuin kotoa -blogissa oli kokemuksia siltä alueelta. Al Barshassa on myös edullisempia hotelleja ja Mall of Emirates lähellä, mutta alueella paljon rakennustoimintaa.

   Toivottavasti tästä oli jotain apua pohdintoihin ja vastaan mielelläni muihinkin kysymyksiin!

   Hyvää reissuvuotta 2016 Teille Bo Kaspersin biisin siivittämänä! 🙂

 • Reply Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi 02/01/2016 at 17:00

  Kiitos kattavasta postauksesta ja hotelliarviosta! Tiedetään siis minne suunnataan, jos joskus satutaan eksymään Dubaihin 🙂 Ei tosin ole suunnitelmissa, kun jostain syystä ei meitä kumpaakaan Arabiemiraatit kiinnosta. Mutta never say never! Mukavaa uutta reissuvuotta teidän perheelle!

  • Reply Elämää ja Matkoja 02/01/2016 at 17:57

   Kiitos Rimma! Toivottavasti jokunen Dubain matkaa ja JA Ocean View hotellia harkitseva saa poimittua postauksesta itseä kiinnostavat asiat hotellivaihtoehtoja puntaroidessa, niitä kun kaupungissa riittää.

   Ja tosiaan; never say never, eihän sitä koskaan tiedä, minne tie vielä vie! 🙂
   Antoisaa matkavuotta myös Teille!

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi 01/01/2016 at 15:01

  hyvältä näytti hotellin ruokatarjonta kyllä – Dubai kohteena ei vain kiinnosta lainkaan…

  • Reply Elämää ja Matkoja 01/01/2016 at 16:16

   Ruuat olivat todella hyviä ja valinnanvaraa sopivasti!

   Dubai ja Arabiemiraatit jakavat mielipiteitä, yllättävän voimakkaastikin, mutta niinhän se on, että toinen tykää äidistä ja toinen tyttärestä. 🙂 Onneksi maailmassa on niin paljon nähtävää, että jokainen löytää oman mansikkapaikkansa.

   Kiitos Erja kommentistasi ja hyvää uutta vuotta!

 • Reply Terhi / Muru Mou 01/01/2016 at 05:14

  Vau, olipas kattava tietopaketti hotellista! Tämän perusteella on monen varmasti helppo tehdä päätös, onko hotelli omaan makuun. Joskus mietin, että kuinka järkevää on kirjoittaa hotelliarvosteluja ulkomaan hotelleista, sillä hotelleja on pilvin pimein ja monet valitsevat hotellin hinnan ja etenkin tarjousten perusteella (arvostelut Suomen hotelleista vielä ymmärrän). Mutta tässä tapauksessa arvostelun kirjoittamisessa oli todellakin järkeä, kun hotelli on Suomen kolmen suurimman matkanjärjestäjän valikoimissa! 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 01/01/2016 at 16:10

   Meillä tahtoo olla vähän toisin päin, että kotimaan hotelleista ei tule niin paljon haettua ennakkotietoa ja monesti tulee valittua joku ketjuhotelli sen mukaan minkälaisella reissulla ollaan.
   Pidemmälle matkalle lähdettäessä tuleekin sitten tutkittua enemmän hotellivaihtoehtoja ja haen paljon tietoa myös muiden kokemuksista. Harvemmin tulee varattua vain hinnan perusteella, meille sijainti & hotellin taso ovat ensimmäiset kriteerit ja sitten metsästetään halutulle vaihtoehdolle sopivaa hintaa. Työtä se teettää, mutta se kannattaa! 🙂

   Se on muuten totta, että valmismatkojen hotelleista haetaan paljon tietoa ja erityisesti blogin Blue Village hotellipostauksia luetaan päivittäin.

   Kiitos Terhi kommentistasi ja hyvää uutta vuotta & Malesian-matkan jatkoa!

 • Reply Huli/Meanwhile in Longfield.. 31/12/2015 at 21:14

  Leffailta rannalla on parasta! Pääsimme kokemaan leffaillan tähtitaivaan alla Balilla viime syksynä, se oli ihanaa. Isot plussat ilmaisista leffailloista hotellille. 🙂

  Matkarikasta uutta vuotta 2016!

  • Reply Elämää ja Matkoja 01/01/2016 at 15:33

   Leffailta Balilaisella rannalla – ei lainkaan hassumpaa! Isot plussat sen tarjoavalle hotellille. 🙂

   Kiitos Huli kommentistasi ja matkarikasta vuotta 2016 myös Sinulle!

 • Reply Tiia/ReiseReise 31/12/2015 at 16:53

  Tosi kivan näköinen tuo hotellihuone, vaikken yleensä keltaisesta välitä, mutta aika raikkaan näköinen. Mutta voi jee, tuo aamupala on kyllä jumalainen, nam.

  • Reply Elämää ja Matkoja 01/01/2016 at 15:31

   Turkoosi kokolattiamatto ei tulisi mieleenkään kotia sisustettaessa, samoin keltaisen ja turkoosin yhdistelmä. On aina hauska huomata, miten eri tavalla värit toimivat lämpimässä valossa vs. pohjolan kylmä valo.
   Hotellin aamiainen ja päivällinen olivat kyllä niin nam! 🙂

   Kiitos Tiia kommentistasi ja hyvää uutta vuotta!

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija 31/12/2015 at 15:15

  Onpas aikamoinen hotelli! Mahtaisinko edes osata olla tuollaisessa hotellissa kun olen niin tottunut majoittumaan hostelleissa 😛
  Maukkaan näköiset ruokatarjoilut on kyllä, ihan tulee vesi kielelle! Dubaista on ollut viimeaikoina tosi paljon juttuja, ja mua on jo jonkin aikaa kiinnostanut lähteä käymään siellä 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 31/12/2015 at 15:51

   Hotelli oli rento ilman turhaa ’pönötystä’ ja nuo ruuat, voi nam! Pikkusen on tökkinyt palata arkeen ja hellan ääreen… 🙂

   Dubaista on tosiaan on ollut paljon juttua viime aikoina blogeissa, niin puolesta kuin vastaan.
   Me tykästyimme Arabiemiraatteihin ja Dubaihin niin, että seuraava reissu on jo suunnitelmissa. Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos innostut suunnittelemaan reissua niihin maisemiin!

   Kiitos Tanja kommentistasi ja Hyvää uutta vuotta!

 • Reply Karoliina / From Karoliina 30/12/2015 at 17:12

  Kivan oloinen hotelli – itsellä suunnitelmissa Dubai tässä vuoden alkupuolella, ja tämä vaikuttaisi vallan varteenotettavalta majoituspaikalta 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 30/12/2015 at 17:55

   Kiitos Karoliina! Suosittelen lämpimästi tätä hotellia ja The Walkin aluetta, sinne suuntaamme myös seuraavalla Dubain matkallamme.
   Aivan mahtavaa, että Teillä on tämä kokemus lähiaikoina tiedossa! Mukavaa matkan odotusta ja hyvää uutta vuotta!

 • Reply Kiira / Lifelong Adventure 30/12/2015 at 09:09

  Toisaalta kiva määrä nippelitietoa, jota itse kyllä arvostan, mutta ehkä hieman liikaa mainospuhetta. Itse pidän rennolla ranteella kirjoitetuista arvostelupostauksista, mutta sitten taas toisaalta tässä on kattava paketti infoa hotellista, joka vaikuttaa hyvältä. 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 30/12/2015 at 16:03

   Hotelli täytti odotukset eikä liiemmin pahaa sanottavaa löytynyt. Blogissa löytyy myös kirjoituksia kokemuksista, jossa asiat eivät menneet aivan kuin Strömsössä. 🙂
   Tämä majoituskokemus tulee siis puhtaasti omista positiivisista kokemuksista, blogiyhteistyöstä mainitsen aina kirjoituksen alussa, mutta silloinkin mielipiteet ovat täysin omia.

   Itse haen blogeista kokemuspohjaista tietoa ja siksi kirjoitan myös sen linjan mukaan. Tästä onkin tullut positiivisia yhteydenottoja lukijoilta, jotka ovat löytäneet hakemansa tiedon blogista.

   Kiitos Kiira kommentistasi ja hyvää uutta vuotta!

 • Reply Kohteena maailma 30/12/2015 at 00:18

  Tämän postauksen perusteella hotelli voisi sijaintinsa ja palvelujen puolesta olla meidän perheelle sopiva hotelli Dubaihin. Kaiken kaikkiaan hyvä arvio hotellista ja sen erinomaisuudesta!

  Se mikä itselle jäi hieman epäselväksi postauksessa oli käyttämänne huoneen hinta, mutta kävin katsastamassa hotellin omilta sivuilta mitä se minäkin öinä maksaa. Nämähän on aina makuasioita, mutta itse tykkään siitä, että hinnat on myös paikallisen valuutan kanssa ilmoitettu euroina päivän kurssilla. Ainakin harvinaisemmissa valuutoissa saa lukija paremman käsityksen, mikä on hintataso ilman päässälaskua lukemisen lomassa.

  • Reply Elämää ja Matkoja 30/12/2015 at 15:30

   Kiitos vinkistä! 🙂 Lisäsin hinnat euroissa myös kirjoituksen loppuosan hintoihin (tämä oli epähuomiossa jäänyt pois) sekä huonetyyppien vertailussa pohjana käytetyn vastaavan superior sea view -huoneen hinnan.

   The Walkin alue on todella viihtyisä ja siitä mukava, että alueella voi liikkua kävellen ja ranta & kaikki tarvittavat palvelut ovat aivan vieressä. Suosittelen lämpimästi The Walkin aluetta sekä tätä hotellia myös lapsiperheen matkoille!

   Kiitos Rami kommentistasi ja Hyvää Uutta Vuotta 2016!

 • Reply Kirsi 29/12/2015 at 16:30

  Olemme juuri nyt tässä hotellissa ja olemme olleet tosi tyytyväisiä lomaamme täällä Dubaissa. Kaikki on vastannut odotuksia.

  • Reply Elämää ja Matkoja 29/12/2015 at 16:53

   Kiitos Kirsi! Voi miten hienoa kuulla myös muiden suomalaisten kokemuksia hotellista ja että olette viihtyneet!
   Olimme myös hyvin tyytyväisiä hotelliin, ollapa sen herkullisen buffen äärellä nyt. 🙂

   Paljon terveisiä sinne Dubain suuntaan sekä oikein ihanaa loman jatkoa ja hyvää uutta vuotta 2016!

 • Reply Teppo/Tämä matka 29/12/2015 at 14:52

  Onhan tullu leimoja hotellille. Tuo hotellin Casual luxury on hyvä termi kuvaamaan Dubain tarjontaa. Hyvältä näytti buffet.

  • Reply Elämää ja Matkoja 29/12/2015 at 14:59

   Kiitos Teppo! JA Ocean View on tosiaan ehtinyt keräämään matkailualan mainintoja, itsekin huomasin nämä vasta varauksen tehtyäni. Majoituskokemuksen jälkeen voi vain todeta, että ihan ansaitusti ovat nämä saaneet. Tuon buffan antimia jäi todella kaipaamaan!

   Hyvää uutta vuotta!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.