Yleistä

Väriä syksyyn värittämällä – Blogiarvonta

09/10/2015

Yhteistyössä Mirri Creative & Elämää ja Matkoja matkablogi 

Vuoden aikana aikuisten värityskirjat ovat kasvattaneet hurjasti suosiotaan ja tuttavilta toisensa perään olen kuullut hurahduksesta värittämiseen.

Värittämisen suosiosta kertonee jotain se, että kesä-heinäkuussa Suomen kymmenen myydyimmän tietokirjan joukossa oli 8 värityskirjaa! Mikähän lienee tilanne joulumyynnin päästyä vauhtiin?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Värittämistä pidetään hyvänä rentoutuksena työstressin vastapainoksi, sillä yksitoikkoinen tekeminen ja luova työskentely värien kanssa vapauttaa kognitiivisia resursseja. Jopa Työterveyslaitos on julkaissut kesäkuussa oman värityskirjansa.

Näin joitakin aikoja sitten mukavasti laukkuun sopivan A6 kokoisen Mirri Creativen värityskirjan ja päätin ensi kertaa hankkia itselleni ihka oman värityskirjan. Ja tottahan se on, värityskirjan kanssa puuhastellessa ajatukset rauhoittuvat ja stressi kaikkoaa.

Laukkuun kätevästi sopiva värityskirja ja peruspaketti puuvärejä tai tusseja kulkee kevyesti matkallakin mukana ja toimii hyvänä ajanvietteenä pitkällä lennolla, juna- tai bussimatkalla. Seuraavaan reissuun lähdettäessä tyttäreni ei taida olla ainut, joka kuluttaa lentomatkalla aikaansa värittämisen parissa, sillä hankin meille tytöille samanlaiset värityskirjat!

PA090860

Mirri Creativen paketissa tuli arvottavaksi myös Teidän lukijoiden iloksi kaksi Do-Be-Do-Be Book värityskirjaa; kaikenikäisille sopiva Good Hair Day sekä englanninkielinen Random Things from Finland,  joka esittelee Suomea väritettävässä muodossa. Mukana myös pullaohje, juhannustaikaa ja muuta tärkeää faktatietoa kotimaastamme. Random things from Finland -värityskirja sopii hyvin myös ulkomaantuliaiseksi!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt Sinulla on mahdollisuus voittaa nämä kaksi A6 kokoista värityskirjaa omaksi iloksesi tai lahjaksi.

Voit osallistua arvontaan seuraavasti:

 • kommentoimalla tätä postausta esim. oletko jo kokeillut värittämistä ja kumpi kirjoista on kiinnostavampi TAI
 • tykkäämällä Facebook-sivusta ja jättämällä vastaavan kommentin arvontapostaukseen
 • Tuplaat voittomahdollisuutesi tekemällä molemmat (blogi kommentointi + Facebook-sivusta tykkäys&kommentointi) – hihkaise silloin kommenttikentässä ”mukana kahdella arvalla”

Osallistumisaikaa Sinulla on keskiviikkoon 21.10.2015 puoleenyöhön saakka ja värityskirjapaketti arvotaan torstaina 22.10.2015. Voittaja julkistetaan sekä blogissa, että Facebook sivulla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Nyt on hyvä tilaisuus aloittaa tämä suuren suosion saavuttanut harrastus ja jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, voit tilata värityskirjat Mirri Creativen verkkokaupasta (klik).

Mirri Creative kustantaa suomalaisten kuvittajien tekemiä laadukkaita näppärän kokoisia pokkareita lapsille ja aikuisille! Satuja, tarinoita, kuvitusta ja värityskirjoja, niistä on Mirri Creative tehty!

Onnea arvontaan!

Osallistumisaika on nyt päättynyt ja voittaja arvotaan torstaina 22.10.2015! Kiitos kaikille osallistujille ja Onnea arvontaan!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Blogiarvonta yhteistyössä Mirri Creativen kanssa.

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Sasa 15/10/2015 at 06:22

  Suomi aiheinen värityskirja tuntuisi kivalta. Antaisin sen lahjaksi. Lapsien kans väritelly vaan lasten värityskirjoilla.

  • Reply Elämää ja Matkoja 15/10/2015 at 11:44

   Samoin, minunkin tulee väriteltyä lasten kanssa heidän värityskirjojaan. Nyt oli mukava saada ihan oma ajankuluksi matkalla.
   Suomi-aiheinen värityskirja on hyvä lahjaidea, Onnea arvontaan!

 • Reply Jenni / Globe Called Home 15/10/2015 at 01:38

  En ole kokeillut värittämistä, mutta tuon Suomi-aiheisen kirjan voisin hyvin antaa lahjaksi jollekulle amerikkalaiselle kaverilleni! Minä sain jo Turku-aiheisen väristyskirjan mukaan vietäväksi itselleni tältä Suomen visiitiltä. 😀

  • Reply Elämää ja Matkoja 15/10/2015 at 11:41

   Turku-aiheinen värityskirja olikin hieno idea! 🙂
   Tykästyin myös tähän Suomi-aiheiseen, jonka voi näppärästi lähettää myös postitse lahjaksi.
   Onnea arvontaan!

 • Reply murmeli 15/10/2015 at 00:52

  En ole ostanut värityskirjaa, mutta olen huomannut että tämän väritysbuumin myötä olen alkanut värittelemään ristikoiden kuvia! 😀 Ehkäpä olisi aika kotiuttaa jokin kirjanen.

  • Reply Elämää ja Matkoja 15/10/2015 at 11:39

   Josko onni potkaisisi ja pääsisit värittämään värityskirjaa ristikoiden sijaan, ei muuten hassumpi idea sekään! 🙂
   Onnea arvontaan!

 • Reply NKM 11/10/2015 at 18:31

  Olen kokeillut värittämistä nyt kesällä ja tykästyin. Yllättyin kuinka rentouttavaa puuhaa!:) (ja tarkkaa..heh!)
  Osallistun mukavaan kilpaasi , sillä jos voittaisin , antaisin palkinnon lahjaksi ystävälle , jonka uskoisin lahjasta pitävän 🙂

  Mukavaa syksyä!

  • Reply Elämää ja Matkoja 11/10/2015 at 18:44

   Kiitos! Värittäminen vie kyllä mennessään ja nämä ovat myös hyvä lahjaidea ystävälle. 🙂
   Onnea arvontaan!

 • Reply Satu 11/10/2015 at 14:18

  Toi sininen värityskirja olisi mahtava. Olen kokeillut värittämistä ja vähitellen olen siihen koukkuuntumassa 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 11/10/2015 at 14:29

   Värittäminen kyllä vie mennessään! 🙂
   Suomalaisuutta esittelevä värityskirja on minunkin mielestä mainio idea.
   Onnea arvontaan!

 • Reply sannikas 11/10/2015 at 00:49

  Just To Do-värityskirja kuullostaa kivalta.En ole kokeillut aiemmin aikuisten värityskirjoja.

  • Reply Elämää ja Matkoja 11/10/2015 at 10:47

   Nyt onkin sitten hyvä tilaisuus päästä kokeilemaan aikuisten värityskirjoja.
   Onnea arvontaan!

 • Reply sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi 10/10/2015 at 22:23

  Haha 😀 Mä haluaisin tuon Random things from Finland, jotta voisin lähettää sen joululahjaksi mun Meksikon host-perheelle ;D

  • Reply Elämää ja Matkoja 10/10/2015 at 23:03

   Kiitos Sari! Random things from Finland olisikin loistolahja Meksikoon jouluksi! 🙂
   Onnea arvontaan!

 • Reply Niina 10/10/2015 at 21:32

  En ole (vielä) väritellyt aikuisten värikirjaa. 2-vuotiaan tyttären värityskirjaa olemme väritelleet yhdessä, ja koukuttavaa puuhaa on sekin. 🙂 Suomi-aiheinen kirja vaikuttaa kiinnostavalta.

  • Reply Elämää ja Matkoja 10/10/2015 at 23:05

   Kiitos Niina! Sama juttu, olen myös lasten kanssa innokkaasti värittänyt ja kieltämättä sen on hyvää vastapainoa arjen kiireille. Kiva, että meille aikuisillekin löytyy nyt omat värityskirjat!
   Onnea arvontaan!

 • Reply Miia 10/10/2015 at 19:26

  Suomiaiheinen väristyskirja vaikuttaa varsin hauskalle 🙂 Olen kokeillut värittämistä ja minulla on yksi kirja menossa. Värittelen monesti tv:tä katsoessani (tai siis kuunnellessani), toimii 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 10/10/2015 at 19:46

   Kiitos Miia! Vasta reilu viikko sitten ilmestynyt Suomi-aiheinen värityskirja on tosiaan mainio idea, joka sopii hyvin myös lahjaksi ulkomaalaisille.
   Onnea arvontaan!

 • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi 10/10/2015 at 15:01

  Oon jo hetken haaveillut tuollaisesta värityskirjasta, mutta en oo saanut aikaiseksi hommata. Bussi- ja junamatkat opiskelukaupunkiin taittuisi mukavasti värittäessä ja pimeinä syysiltoina olisi ihanaa rentoutua kynttilän valossa väritellen 🙂 Jos arpaonni ei suosi, käyn ostamassa kirjan itse 😀

  • Reply Elämää ja Matkoja 10/10/2015 at 15:17

   Nämä värityskirjat ovat niin näppärän kokoisia, että kulkevat mukavasti matkassa mukana ajanvietteenä ja ihmeesti päivän stressi nollaantuu väritellessä. 🙂
   Onnea arvontaan!

 • Reply Tiia/reisereise 09/10/2015 at 21:38

  Kiva kilpailu. Aikuisten värityskirjat ovat kyllä tulleet suosituiksi, itsekin juuri tänään kattelin kaupoissa paria. Oli niin kivoja kuvia, että kopioisin ne, niin voisi värittää ne monta kertaa. 😀
  Olen mukana kahdella arvalla.

  • Reply Elämää ja Matkoja 09/10/2015 at 22:05

   Kiitos Tiia, värittäminen vie kyllä mennessään ja hötkyily unohtuu,
   Onnea arvontaan!

 • Reply Virpi 09/10/2015 at 21:23

  Toivoin syntymäpäivälahjaksi värityskirjaa, mutta en saanut. Äitini käydessä kylässä hän sanoi, ettei sinulla kuitenkaan liikene aikaa värittelylle, mutta tämän suhteen en luovuta. Rakastin värityskirjoja lapsena, joten miksi en aikuisenakin.
  Näistä kirjoista valitsisin Good Hair Dayn.

  • Reply Elämää ja Matkoja 09/10/2015 at 22:07

   Kiitos Virpi! Miksipä sitä pitäisi mieleistä puuhaa lopettaa lapsuuden jälkeen, mukavaa että tästä tuli ihan ’hyväksyttävää’ puuhaa myös meille aikuisille! 🙂
   Onnea arvontaan!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.