Yleistä

Puoli vuotta Rantapalloilua – mitä blogissa luetaan?

20/10/2015

Viime viikko meni syyslomaillessa ja blogissa oli sen vuoksi hiljaisempaa. Syysloman aikana blogi saavutti myös 9 kuukauden iän ja näistä 6 kuukautta on vierähtänyt Rantapallossa.

Aloittaessani blogia tammikuussa tämän vuoden matkasuunnitelmat näyttivät aivan toisenlaisilta, mutta puolison työpaikan vaihdoksen vuoksi jouduimme siirtämään reissuja seuraavalle vuodelle. Toivottavasti pääsemme vuonna 2016 toteuttamaan tälle vuodelle aiottuja matkoja ja kertomaan niistä myös blogissa.

Photo Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä vaiheessa on jälleen mukava kurkistaa mitä viimeisten kolmen kuukauden aikana on luettu ja mitkä ovat tämän nuoren blogin luetuimmat kirjoitukset koko Rantapalloilun ajalta. Ensimmäisten kolmen kuukauden katsauksen voit lukea tästä (klik).

Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

TOP 10 LUETUIMMAT 16.7.-15.10.2015

 1. Syyskuun viimeisenä päivänä julkaistu Arabialaisen maustekakun resepti herätti herkkusuiden mielenkiinnon ja se nousi lentäen viimeisten kolmen kuukauden kärkisijalle. Reseptiä käydään makustelemassa edelleen liki päivittäin.
 2. Lähestyvä talvi on vienyt monen ajatukset tuleviin talven matkoihin ja se näkyy Bahia Felizin postauksen suosiona. Hotelli Playa Feliz oli ensimmäinen Blue Village kokemuksemme ja se osoitti konseptin toimivuuden ja helppouden pienten lasten kanssa matkatessa
 3. Lähestyvä talvi näkyy myös Madeiran ja erityisesti Funchalin kirjoituksen suosiona, joka on liki tasoissa Bahia Felizin kanssa kolmen viimekuun tilastossa.  Madeiraa voin lämpimästi suositella niin kaupunki- kuin vaelluslomailijoille sekä kauniista luonnosta ja maisemista kiinnostuneille. Bonuksena upeiden maisemien lisäksi ovat paikalliset herkut kuten espada-kala banaanin kera – kuulostaa ehkäpä hieman oudolta yhdistelmältä, mutta maistettuasi tiedät miksi tätä niin kehun!
 4. Informaatiopostaukset ovat myös suosittuja ja näistä luetuin on artikkeli Arabiemiirikuntien reseptilääkkeiden maahantuontikäytännöistä. Tämäkin kiinnostanee tulevia talvilomia ajatellen.
 5. Viidennellä sijalla viimeisten kolmen kuukauden luetuimmissa on ei niin ruusuinen kokemuksemme Visbyn risteilystä, jonka elämyksellisyys, palvelu ja ruoka eivät vastanneet odotuksiamme. Positiivista on kuitenkin se, että TallinkSilja toteutti matkan jälkeen asiakastyytyväisyyskyselyn, joka osoitti varustamon kiinnostuksen asiakkaiden risteilykokemuksia kohtaan sekä halun kehittyä ja palvella mahdollisimman hyvin.
 6. Aivan viidennen sijan kintereillä on kokemuksemme Algarven jylhistä kalliorannoista sekä pikavisiitistä Lissaboniin, jonne pitää palata vielä ajan kanssa uudelleen. Algarve sopii erityisesti rantalomailijoille sekä golffareille.
 7. Elokuussa koppasin Kototeko blogin Sannalta #blogisitarina haasteen, jossa kerroin aloittaneeni blogin varsin salaisena kokeiluna. Eipä tämä salainen harrastukseni ole vieläkään kovin monen kaverin ja tuttavan tiedossa. 🙂
 8. Nizza lähiympäristöineen on ollut alusta saakka luetuimpien joukossa ja kolmen kuukauden tilastossa huhtikuinen postaus Nizzan lähiympäristöstä on kahdeksannella sijalla. Näihin kahteen artikkeliin löytää lukijoita lähes päivittäin.
 9. Syyskuussa kerroin paluumatkastamme Pompeista Sorrentoon ja pakokauhun hetkistä junassa, jolloin Pompein ihmiskohtaloiden äärellä vietetty päivä altisti mielikuvituksen kaikenlaisille kauhuskenaarioille pimeässä junassa pimeässä tunnelissa istuessa. Epämiellyttävä tilanne päättyi kuitenkin hyvin ja lopulta suurin huolenaihe oli, ehdimmekö ajoissa illalliselle.
 10. Kymmenettä sijaa pitää syyskuun lopulla London & Beyond -blogin Lenalta koppaamani haaste, jossa pääsitte kurkistamaan ihan tavalliseen tylsään arkimaanantaihin. Arvelin nukuttavani jokaisen lukijan viimeistään kirjoituksen puoliväliin mennessä, mutta yllättävän moni kuitenkin selvisi hereillä loppuun saakka. Lopulta tämä usean matkabloggaajan toteuttama haaste oli kiva tehdä ja kirjoitusten myötä pääsi tutustumaan ihmisten aivan tavalliseen elämään hienojen matkakertomusten lisäksi.

ENTÄS NE KOKO RANTAPALLON AIKAISEN BLOGIHISTORIAN LUETUIMMAT?

Kärkikymmeniköstä löytyy jo kolmen kuukauden kohdalla sijoituksille kirineet Nizzan ja sen lähiympäristön postaukset sekä kokemuksemme kauniiden rantojen Sardiniasta, joihin voisimme palata takaisin ihan milloin vaan. Nizza on muuten ainut kohde, jonne olemme matkanneet kolme kertaa eikä neljäs kerta ole lainkaan poissuljettu vaihtoehto. Sillä seudulla voisin myös ajatella asuvani. Maybe some day?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Photo © Elämää ja Matkoja

Photo © Elämää ja Matkoja

Blogin kolmen ensimmäisen kuukauden TOP 10 joukossa olivat Samoksen ja Disneyland Parisin kokemuksemme sekä postaus päivästämme Powerparkin huvikauden avajaisissa ja nämä kolme ovat mukana myös puolen vuoden Rantapalloilun kymmenikössä.

Joukkoon ovat nyt myös kirineet ensimmäinen kokemuksemme Blue Villagesta Playa Felizissä sekä viimeisin Blue Village kokemuksemme Mallorcalta Alcudia Pinsissä. 

Tuoreimmista kirjoituksista kymmenen luetuimman joukkoon ovat ehtineet lomamme Madeiralla Funchalissa ja tämän hetkisen kaikkien aikojen luetuimman kakkossijan on saavuttanut…..  herkkusuut herätellyt Arabialainen maustekakku!

P9300819

Oletkos jo muuten ehtinyt reseptiä kokeilla ja jos niin mitä pidit? Photo © Elämää ja Matkoja

Matkat ja makumatkat jatkuvat tästä eteenpäinkin – Lämmin kiitos Teille kaikille, jotka olette nämä kuukaudet mukana matkassa kulkeneet!

Vastaan jatkossakin mielelläni kysymyksiin ja voit ottaa yhteyttä joko jättämällä viestin blogikirjoituksen kommenttikenttään tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mammanmatkassa(at)gmail.com. Lisäksi otin blogin Facebook-sivulla käyttöön kätevän lähetä viestiä painikkeen, joten tavoitat minut helposti myös sitä kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Loppuviikosta pääsette kurkistamaan Oulun Sokos hotel Edeniin, johon saimme mahdollisuuden tutustua syyslomalla Rantapallon bloggaajakortin ja Sokos hotellien yhteistyön ansiosta.

Tervetuloa mukaan Edeniin ja tuleville matkoille!

Pysyt jatkossakin ensimmäisten mukana matkassa seuraamalla blogia Facebookissa sekä blogit.fi ja blogipolku.fi sivuilla.

PSSSST… oletko jo käynyt osallistumassa värityskirja arvontaan? Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 21.10.2015 puoleen yöhön saakka!

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Kohteena maailma / Rami 31/10/2015 at 22:15

  Mielenkiintoista luettavaa tällaiset tilastot! Niiden avulla pääsee helposti samalla tutustumaan itseä kiinnostaviin aiheisiin, mikäli niitä ei ole aikaisemmin lukenut.

  • Reply Elämää ja Matkoja 31/10/2015 at 22:35

   Kiitos Rami! Totta, koosteen kautta on helppo löytää luettavaksi postauksia, jotka ovat muutoin arkistojen kätköissä. 🙂

 • Reply Liza in London 31/10/2015 at 14:29

  Mielenkiintoista! Itse en ole yhtään yllättynyt arkipostauksen suosiosta, niitä on jostain syystä todella kiva lukea 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 31/10/2015 at 14:45

   Kiitos Liza! Arkipostaus oli lopulta ihan hauska tehdä, vaikka sen kiinnostavuutta melkolailla epäilinkin 🙂

 • Reply Minna 31/10/2015 at 05:20

  Näitä koosteita on aina kiva lukea. Luettavaa löytää helpommin! 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 31/10/2015 at 14:20

   Kiitos Minna! Aina voi löytyä jotain uutta juttua koosteiden kautta, jota ei muuten tulisi arkistojen kätköistä kaivettua. 🙂

 • Reply sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi 30/10/2015 at 23:34

  Mä olen tehnyt koosteita lähinnä siten, että olen vuoden lopouksi tehnyt jonkun jutun, jossa on summattu sen vuoden matkat ja nostettu esiin parhaita postauksia… Muuten en näkisi oikein lisäarvoa omassa blogissani ihan tällaiselle. Kiva kooste kuitenkin, ja löytyi myös uutta luettavaa, joka oli mennyt ohi silmien!

  • Reply Elämää ja Matkoja 31/10/2015 at 14:17

   Kiitos Sari! Näin ensimmäisen vuoden aikana on mielenkiintoista seurata tiuhempaan kehitystä ja sesongin vaikutusta ja tosiaan, koosteen kautta voi löytyä uusia juttuja luettavaksi. 🙂

 • Reply Jenna / Journey Diary 30/10/2015 at 16:27

  Kiva kooste 🙂 Tälläisiä on aina kiva rustailla tietyin väliajoin!

 • Reply Pirkko / Meriharakka 29/10/2015 at 14:03

  Hyvä, että tulee lisää matkabloggaajia, jotka käyttävät myös matkailuun liittyviä palveluita, jopa valmiita matkakokonaisuuksia 🙂
  Nämä suosituimmat -jutut ovat itsellekin opettavaisia, itse teen niitä joka kuukausi nykyisin.

  • Reply Elämää ja Matkoja 29/10/2015 at 19:40

   Kiitos Pirkko! Kävinkin lukemassa koosteen syys-lokakuun suosituimmistanne ja mukana oli monta tuttua mielenkiintoista kirjoitusta. Iranista ei kovin usein pääse blogeista lukemaan ja olen yksi niistä, joka kärppänä odotteli ensitunnelmia matkaltanne! 🙂

   Emme karsasta valmismatkoja silloin, kun ne tilanteeseen sopivat ja viime vuosien Blue Village-lomailut ovat edustaneet sitä helppoa ja vaivatonta lomailua, joka on katkaissut mukavasti pikkulapsiperheen ja ruuhkavuosien arkea. Joihinkin kohteisiin on jopa edullisinta ja/tai yksinkertaisinta matkata valmismatkalla ja siellä voi sitten mennä mielensä mukaan. Näiden vastapainoksi suuntaamme myös omatoimimatkoille paikallisia matkailupalveluja hyödyntäen, ensi kesänä taitaa olla jälleen sellaisen vuoro.

 • Reply Anna Koskela 29/10/2015 at 08:38

  Noinhan se menee. Kun talvimatkoja ruvetaan varaamaan, hakuja tulee paljon valmismatkoja käsiteleviin postaukseen, ja etenkin hotellikokemukset kiinnostavat ihmisiä. Postaukset löytyvät helposti Googlen kautta, koska ihmiset hakevat niitä täsmällisillä hakusanoilla: Emiraatit ja reseptilääkkeet, Blue Village ja Mallorca.

  • Reply Elämää ja Matkoja 29/10/2015 at 09:41

   Totta, hotelli- ja matkakohdekokemuksia haetaan paljon matkavalinnan tueksi niin omatoimi- kuin valmismatkoilla. Täsmällisten hakusanojen lisäksi ihmiset esittävät Googlelle usein myös hakunsa kysymyksen muodossa. Se, tuleeko löydetyksi suuresta osumamäärärästä vaatiikin sitten omat niksinsä.
   Kiitos Anna kommentistasi!

 • Reply AnnKat 28/10/2015 at 23:45

  Näitä koosteita on kyllä aina jollain tavalla mielenkiintoista lukea. Tosin yllätyn kyllä usein noista suosituimmista postauksista, kun tuntuu että lähes poikkeuksetta ne sivuttaa blogien keskeisimmät aiheet.
  Tämän postauksen voisi kyllä joskus itsekin toteuttaa.. Välillä huvittaa kuinka paljon liikehdintää omaan blogiinkin tulee muiden bloggaajien nimi haulla… :DDD

  • Reply Elämää ja Matkoja 29/10/2015 at 09:45

   Kiitos! Tuntuu tosiaan useammallakin suosituimpien joukkoon ilmestyneen varsinaista aihealuetta löyhästi sivuava postaus tai jopa täysin aiheesta poikkeava. Itse olen pyrkinyt pitämään jonkinlaisen kytköksen matkoihin ja tapahtumiin muissakin kirjoituksissa.

   Jännä muuten, että Sinulla on hakuosumia tullut muiden bloggaajien nimihaulla; käytössäsi on selvästi sopivat avainsanat sitäkin ajatellen! 😀

 • Reply Stacy Siivonen 27/10/2015 at 18:31

  Muistan noista Emiraattien lääkekäytännöt kaikkein elävimmin, toki myös monen muun. Arabialaisesta maustekakusta en ole lukenut. Toisin kuin koostani voisi päätellä, en ole herkkusuu.

  • Reply Elämää ja Matkoja 27/10/2015 at 19:40

   Kiitos Stacy! Arabilalainen maustekakku oli meillä pitkään unholassa, mutta tulevasta reissusta puhuessa se yht’äkkiä tuli mieleen ja intaannuin sen perheen pyynnöstä pyöräyttämään. Melkoisen montaa lukijaa tuo on sittemmin houkutellut.

   Näin aiemmissa blogikommenteissa mainintasi kilpparinongelmasta. Tiedän valitettavan hyvin, mitä taistelu sen vaivan kanssa on ja miten vaikeaa on saada asianmukaista hoitoa, jos labrat ovat viitearvoissa. Sen mukanaan tuomia ongelmia vain harva ymmärtää ellei ole itse sitä kokenut tai läheltä seurannut.

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita 27/10/2015 at 17:01

  On oikeasti tosi kiva lukea mitkä jutut muiden matkabloggaajien blogeissa ovat vetäneet väkeä. Ja joskus sitä itsekin hämmästyy, että joku yllättävä, ehkä normi postauksesta poikkeava juttu voi kiinnostaa hirmuisesti lukijoita.
  Ja olen kyllä omassakin blogissa huomannut, että näin talven tehdessä tuloaan nuo Kanariansaarille painottuvat postaukset ovat kiinnostaneet.

  • Reply Elämää ja Matkoja 27/10/2015 at 18:16

   Kiitos Virpi! Näitä tilastoja on tosiaan mielenkiintoista katsoa ja nähdä mitä kirjoituksia luetaan tasaiseen tahtiin ja mitkä ovat sesongeittain kiinnostavimmat. Tuleva talvi on selkeästi vienyt ajatukset aurinkolomiin, erityisesti Bahia Feliz on kiinnostanut viime viikot. Kyllä itselläkin kaipuu lämpöön on jo melkoinen, vaikka hienoa syyssäätä on kivasti riittänyt koko lokakuulle.

 • Reply Heidi 27/10/2015 at 12:44

  Mielenkiintoista aina lukea näiti kiinnostavimmat jutut -postauksia. Ja minunkin on kyllä testattava tuo herkullinen Arabialainen maustekakku, sitten kun palaan Suomeen.

  • Reply Elämää ja Matkoja 27/10/2015 at 13:15

   Kiitos Heidi! Näitä on itselläkin mielenkiintoista katsoa, mikä kiinnostaa milloinkin. 🙂
   Kokeile ihmeessä maustekakkua kotiuduttuasi!

 • Reply salaine 26/10/2015 at 20:35

  Kakkuresepti kuvan nähtyä alkoi heti kiinnostaa. Pitää siis kokeilla seuraavaksi. Kiitti vinkistä, tuollaisen koosteen voisi itsekin jossain vaiheessa tehdä. Nyt blogia pidetty vasta elokuun alusta, kun käväisin Gdanskissa. Yksi tuttavani oli kesällä alkanut kirjoittaa matkoistaan ja innostuin itsekin, koska usein olen vuosien varrella kokenut tarvetta pitää jonkinlaista matkakirjaa. kiitos jutustasi!

  • Reply Elämää ja Matkoja 26/10/2015 at 21:18

   Kiitos! Maustekakku teki kyllä nopeasti kauppansa, kokeile ilman muuta tilaisuuden tullen!

   Monella tuntuukin lähteneen bloggaaminen juuri tarpeesta pitää matkapäiväkirjaa ja pitkillä matkoilla se on toiminut myös kätevänä
   yhteydenpitovälineenä kotimaahan. Pian Sinulla tuleekin 3 kuukautta bloggamista täyteen, siinä voisikin olla hyvä hetki tehdä ensimmäinen kooste. Onnea blogisi jatkoon, tämä harrastus kyllä vie mennessään! 🙂

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi 26/10/2015 at 12:40

  ovat joskus varsin yllättäviäkin, nuo koosteet suosituimmista postauksista. Itsellä niitä ovat itse asiassa kaikki blogin varsinaisiin teemoihin liittymättömät… :-/

  • Reply Elämää ja Matkoja 26/10/2015 at 13:22

   Kiitos Erja! Statistiikka voi kyllä tuoda melkoisia yllätyksiä luetuimpia tarkastellessa.
   Enpä olisi uskonut, että pikaisesti pyöräyttämäni ja ohi mennen kuorruttamani kakku houkuttelisi niin monia….. 😀

 • Reply Terhi / Muru Mou 26/10/2015 at 00:44

  Näin bloggaajan näkökulmasta on mielenkiintoista lukea millaiset postaukset ovat muissa blogeissa suosittuja. Taisin itsekin tehdä tällaisen koosteen puoli vuotta bloggailtuani. Tuo maustekakku näyttää todella herkulliselta, pitäisiköhän kokeilla… 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 26/10/2015 at 08:42

   Kiitos Terhi! Näitä lukemia on hauska kurkata silloin tällöin ja nähdä sesonkivaihtelut.
   Arabialainen maustekakku on muuten herrrrrkullista ja helppo tehdä, kokeile ihmeessä! 🙂

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net 26/10/2015 at 00:35

  Mukava lukea tällaisia koosteita, ja bloggaajan omiakin mietteitä omasta blogihistoriasta.

  Nizza on muuten meillä myös yksi suosikkikohde, huolimatta että ollaan käyty siellä vain kerran. Menisi koska tahansa uudestaan fiilistelemään niitä katuja ja kujia, lempeitä kesäiltoja. 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 26/10/2015 at 08:46

   Kiitos Gia! Viihdyttiin Nizzassa lähiympäristöineen todella hyvin, kolmenkaan kerran jälkeen ei ole kaikki nähty, vaikka ollaan todella paljon alueella kierrelty. Ja tosiaan, fiilistelyllekin pitää jäädä aikaa! 🙂

 • Reply Annika | Travelloverblogi 26/10/2015 at 00:09

  On kiva, että valmismatkojen ystävätkin saavat tietoa blogeista. Oikean turistin näkemys on kuitenkin niin erilainen kuin matkatoimiston nettisivujen välittämä. Minulle kun Blue Village olisi melkeinpä kauhistus. 😀

  • Reply Elämää ja Matkoja 26/10/2015 at 08:59

   Kiitos Annika! Sen olen huomannut mm. hakutermeistä, että valmismatkan valinnan tueksi haetaan paljon tietoa ja kokemuksia netistä. Niin kuin totesitkin, että aito kokemus kertoo totuuden kiitokuvamaisen mainoksen sijaan. 🙂
   Oli muuten meillekin ensimmäinen Blue Village matka oikea ’extreme-matka’ verrattuna aiempiin: valmismatka-maakuntalento-Kanariansaaret; yhdistelmä, jota oltiin aiemmin vältetty kuin ruttoa. Ei kun Villageen vaan, kun kaipaat uutta extremeä 😀 😉
   Ensimmäisen lapsen kanssa suhattiin vielä toisenlaisia matkoja, mutta sillä kertaa matkassa oli ensimmäistä kertaa kaksi lasta (1- ja 3 v). Lisäksi menossa talonrakennusprojekti, kuolemanväsy ja oman terveyden reistailu. Blue Villagessa lomailu oli niin ihanan helppoa sen kaiken arkiruljanssin keskellä, oli kuin taivaaseen olisi päässyt! Lasten ilo Blue Villagen antimista on ollut niin suurta, että mielellään niihin on palannut uudelleenkin ja tekee sitten myös niitä toisenlaisia reissuja.

 • Reply Lotta Watia | Unagidon 25/10/2015 at 22:55

  Se on kyllä aina välillä mukava katsastaa, mitä blogista lueskellaan. Oon huomannut, että omankin blogin kohdalla on viime aikoina Googlen kautta päädytty Madeira-postauksiin. Sitä se lähestyvä talvi taitaa tosiaan teettää, että aurinkoon on päästävä! 🙂

  • Reply Elämää ja Matkoja 26/10/2015 at 09:01

   Kiitos Lotta! Madeira on tuntunut olevan esillä melko paljon loppukesästä ja alkusyksystä niin mainoksissa, artikkeleissa ja matkanjärjestäjien Insta-tileillä. Sitähän se on, että aurinkoa on varmistettava talveksi, erityisesti näin sateisen kesän jälkeen! 🙂

 • Reply Ansku BCN 25/10/2015 at 18:55

  Kiva kooste, pari juttua oli jäänyt lukematta ja nythän ne löytyvät helposti :). Minulla oli vanhan blogin puolella ehdoton lukijamagneetti nutellakakku. Pitäisiköhän lisätä se tänne Rantsunkin puolelle, vetäisi ainakin mukavasti lukijoita 😉

  • Reply Elämää ja Matkoja 25/10/2015 at 19:25

   Kiitos Ansku, Ilman muuta Nutella-kakun resepti Rantsun puolellekin jakoon! 🙂

 • Reply Susanna 22/10/2015 at 21:54

  Hyvä kooste. Algarve houkuttelee kohteena. Olen käynyt myös tuolla Bahia Felizissa ja Sardiniassa. Pääsitte siis Playa Felizissä valkoiseen rakennukseen? se taitaakin olla parempi. Minä majoituin tuolla kerran suureen keltaiseen rakennukseen jossa oli torakkaongelma tosin siitä on jo vuosia ja silloin oli kesä

  • Reply Elämää ja Matkoja 23/10/2015 at 10:13

   Kiitos Susanna! Algarven kalliorannat ovat kyllä hienot ja kaikkein kuvauksellisimmat niistä löytyvät Praia da Rochasta.
   Sardiniasta tykkäsimme todella ja kiertelimme paljon viikon aikana, vielä jäi kuitenkin saaren eteläsosa tutkimatta.

   Finnmatkojen Bahia Felizin lomakylässä on 5 hotellia, joista valita majoitus. Playa Feliziä voin suositella, sillä se oli hyvätasoinen ja hyvin hoidettu. Tykkäsimme siitä myös sen vuoksi, että se oli rauhallisempi kuin esim. Orquidea. Tres Vidas hotellista olen kuullut kollegalta hyvää palautetta, itsellä ei tästä hotellista ole kokemuksia, mutta kuvissakin se näyttää oikein hyvältä vaihtoehdolta positiivisen palautteen lisäksi.

   Torakat ovat kyllä ikäviä, jos niitä huoneeseen eksyy, ne ryökäleet kun eivät hotellin tähtiluokitusta katsele. Bahia Felizissä emme ainuttakaan torakkaa nähneet, mutta siellä kuten muuallakin, on parempi pitää kaikki ruuat leipää myöten jääkaapissa niin ei tule houkuteltua pikkumuurahaisia. Bahia Felizin lomakylä sopii hyvin helppoon ja leppoisaan lomailuun ja sieltä löytyy tarvittaessa myös liikunnallisia aktiviteetteja eikä isoon ostoskeskukseen ole pitkä taksi/bussimatka, kun haluaa shoppailemaan.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.