Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suomi Yleistä

Vielä muutama päivä aikaa osallistua Powerpark arvontaan!

12/07/2015

Oletko jo käynyt osallistumassa huikean huvipäivän arvontaan?

Blogin Facebook-sivusta sekä arvontajulkaisusta tykänneiden/kommentoineiden kesken arvotaan elämysseteli huvivaltio Powerparkiin, jolla voit lunastaa päivärannekkeen huvipuistoon (yli 130 cm) huvipuistokaudella 2015! Palkinnon arvo on 36 € ja osallistumisaikaa keskiviikkoon 15.7.2015 klo 23.00 saakka. Palkinto arvotaan 16.7.2015 ja postitetaan vielä samana päivänä, kun voittaja on tavoitettu, joten parhaimmillaan pääset huvittelemaan jo ensi viikonloppuna!

Powerpark on valittu vuoden 2015 parhaaksi matkailuyritykseksi ja se tarjoaa monipuolista huvia ja elämyksiä koko perheelle. Kaikenikäisille soveltuvan huvipuiston lisäksi alueella on 5D elokuvateatteri, sisä- ja ulkokartingradat, hevoskeskus sekä monenlaisia aktiviteetteja kuten mönkijäsafareita ja värikuulasotaa. Huvittelun lisäksi voi käydä kauneushoidoissa tai ostoksilla joko huvipuistoalueen monissa liikkeissä tai viime vuonna avatussa ostoskeskus Roadhousessa, jossa on mm. merkkivaatteiden outlet, ihanaa sisustustavaraa sekä herkkuja.

Huvipuiston tämän vuoden uutuus on hurja Junker-vuoristorata, joka kiihtyy nollasta sataan 1,9 sekunnissa, tähän kiihtyvyyteen ei päästä edes F1-autolla! 860 metriä pitkällä radalla koetaan parhaimmillaan 4,5 G:n voimat – uskallatko kyytiin? Katso esimakua kyydistä Lakeudelle.fi videosta!

Junker vuoristorata tarjoaa hurjaa kyytiä! Photo Powerpark

Junker vuoristorata tarjoaa hurjaa kyytiä! Photo Powerpark

Osallistumalla blogin arvontaan Facebook-sivulla tästä linkistä voit päästä kokemaan tämän ja monta muuta mukavaa hetkeä Powerparkissa!

Ja jos yksi päivä tuntuu liian lyhyeltä ajalta, voi alueella myös majoittua joko hotellissa, mökissä tai camping-alueella! Powerparkin tarjontaan voit tutustua tästä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.