Suomen suurin matkablogiyhteisö
Suomi

Ostoksille Road House Powerparkiin

10/06/2015

Kävimme Power Parkin huvikauden avajaisissa lauantaina 2.5.2015 ja käytimme myös tilaisuuden käydä kurkistamassa Road House Powerparkiin.

Road House Power Park sijaitsee valtatie 19 varrella. Photo copyright Elämää ja Matkoja

Road House Power Park sijaitsee valtatie 19 varrella. Photo copyright Elämää ja Matkoja

Road House avattiin keväällä 2014 ja siellä on loistava tilaisuus käydä ostoksilla ja ruokailemassa huvipuistokäynnin lisäksi. Road House on saanut paljon kehuja lähialueen asukkailta ja sieltä on hyvä hakea herkkuja vaikkapa illanistujaisiin. Cheese & Wine tekee Sinulle juustotarjottimen toiveittesi mukaan ja lisäksi saat viinivinkit tarjottaville ja voit myös nauttia lasillisen viiniä tai kupposen espressoa samalla käynnillä. Ranskalaisesta leipomosta Bakery Voilasta voi vuorostaan hakea uunituoreet leivät tai makeat herkut ja paljon kehuja saaneesta H-lihapalvelun monipuolisesta liha- ja kalatiskiltä ainekset muihin tarjottaviin. Lisäksi Road Housessa on K-market, jossa on mielestäni hyvä valikoima. Näistä kaikista on helppo hakea herkut ja ruokatarvikkeet myös, jos majoitut Powerpark käynnilläsi esim. asuntoautoon/-vaunuun tai mökkeihin.

Meidän naisten ’shoppailutaivaat’ löytyvät Road Housen Highway Brand outletista, jossa voi käydä tekemässä löytöjä tunnettujen merkkien kuten esim. Ivana Helsinki tai Guess mallistoista ja Finnmarin myymälässä on vuorostaan ihania sisustustuotteita.

Meidän huvipuistokäyntimme venähti aiottua pidemmäksi ja tällä kertaa en päässyt tosissani shoppailemaan vaan pikapikaa kurkkaamassa liikkeiden valikoimat. En todellakaan raaskinut lapsia hoputtaa huvipuistosta pois, koska he olivat niin riemuissaan kauden ensimmäisestä huvipuistopäivästä, joten päätin itse malttaa odottaa oman tosishoppailun kanssa seuraavaa käyntiä ja silloin varaamme mukaan myös kylmälaukun herkkuja varten. Nämä kuvat kävin napaamassa ennen kotiinlähtöämme, jolloin Road Housen erikoisliikkeet olivat jo hiljenneet ja kävimme hakemassa evästä kotimatkaa varten.

Road House Power Park on viihtyisä ostospaikka. Photo copyright Elämää ja Matkoja

Road House Power Park on viihtyisä ostospaikka. Photo copyright Elämää ja Matkoja

DSCN2477

Illalla keskuksen erikoisliikkeet olivat jo hiljenneet, parhaaseen aikaan vilskettä riittää. Photo copyright Elämää ja Matkoja

DSCN2482

Lapsille löytyy leikkipaikka. Taustalla Highway Brand Outlet sekä Finnmarin myymälä. Photo copyright Elämää ja Matkoja

Road Housessa voi käydä myös jäätelölla, kahvilla tai ruokailemassa. Ruokailumahdollisuuksia on moneen makuun: pikaruokaravintola Junker nimikkopurilaisineen, Subway täytettyine patonkeineen sekä Boulevard Bistro & Café, jossa on tarjolla sekä kahvilatuotteita että kotiruokalounasta, pizzaa ja puuhiiligrillissä valmistettuja a’la carte annoksia. Gelaton Dolcen jäätelöt valmistetaan paikan päällä käsityönä ja valikoimassa on monia jäätelömakuja sekä sorbetteja.

James Bond elokuvasta tuttu auto on rantautunut Road Houseen. Photo copyright Elämää ja Matkoja

James Bond elokuvasta tuttu auto on rantautunut Road Houseen. Photo copyright Elämää ja Matkoja

Samalla käynnillä voi käydä ihmettelemässä James Bond -elokuvasta tuttua autoa, jolla leffassa vuoroin ajeltiin ja vuoroin sukelleltiin.

Road Housessa järjestetään myös tapahtumia, esim. toukokuussa oli Boxing night Härmä ja juhannuksena heitetään korkkarit kattoon Kaija Koon seurassa.

Tässä vielä muutama tuliaisvinkki K-marketista, ehtaa paikallisuutta niin paketissa kuin sisällössäkin!

Photo copyright Elämää ja Matkoja

Tuliasivinkki kotiinviemisiksi Photo copyright Elämää ja Matkoja

DSCN2487

Näin on. 🙂 Photo copyright Elämää ja Matkoja

Pöyröö puluveria Ilimajoelta. Photo copyright Elämää ja Matkoja

Pöyröö puluveria Ilimajoelta. Lukaaseppa ohojeet. Photo copyright Elämää ja Matkoja

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.