Arkielämän kuvia Instagramissa

Viimein aurinko kurkistelee täällä kotimaan suunnallakin ja nyt vain odotellaan vielä lämpimämpiä kelejä rantapäivien viettoon. Meren rannalla on ollut tähän saakka niin hyytävän kylmää, että rantatuokiot ovat jääneet vain pikaisiin kävelylenkkeihin.

Nyt pääsette kurkistamaan Instagramissa blogin elämää osioon eli kuviin arkiympäristöstä ja tottakai myös tuleviin matkakuviin.

Kotikaupungissani on useampi mukava hiekkaranta, näistä pienemmästä onkin Instagramissa muutama kuva viime viikon kävelylenkiltä hyytävässä tuulessa. Kesän mittaan esittelen kotikaupunkiani enemmän ja lisäksi arkielämän kuvissa on mukana myös puutarha- ja luontoharrastukseni.

Tervetuloa seuraamaan Elämää ja Matkoja myös Instagramiin tästä linkistä!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply