Suomen suurin matkablogiyhteisö

Melbourne. AUS

3 yön visiitti Melbourneen.
Hotelli; The Jazz Corner Hotel, William St.
Vuokrattiin auto kentältä ja sillä kierrelty myös lähialueita. Erittäin kiva kaupunki. Keskustassa pilvenpiirtäjiä, muutoin matalaa ja väljää. Paljon puistoja, vettä ja kivoja asuinalueita.

Maanantain toiveemme erosivat kovasti, joten päätettiin pitää vapaapäivä toisistamme. Sadepäivä, mutta Esa halusi silti päästä pelaamaan yhden korkealle rankatun kentän, Kingston Heat gc (1925). Olikin kuulemma upea. Itse en nauti sateella pelaamisesta varsinkaan kun gf oli kova.
Lähdin kiertelemään kaupungin kujia, puistoja ja nähtävyyksiä, mm. Arts Center ja National Callery of Victoria, jossa oli laaja kansainvälinen kokoelma mukaan lukien pari tuttua tuolia: Aarnion pallotuoli ja Saarisen tulppaani-tuoli. 👍

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply