Lähde yhdistyksemme kanssa maaliskuussa Gambiaan

Lähde mukaan tutustumaan Länsi-Afrikan iloiseen, värikkääseen ja kiireettömään elämään, valkoisten hymyjen maahan. Smiling cost of Africa.

12.-26.3.2019 teemme matkan Gambiaan ja mikäli haluat, pääset tutustumaan avustuskyläämme, kuuluu hintaan. joka muutenkaan ei ole päätähuimaava. Kahden viikon matkan hinnat alkavat 870eur/hlö/2hh ja yhden viikon matka 795e/hlö/2hh. Hinnat sisältävät suorat Tjäreborgin lennot Helsingistä, ateriat lennolla, lentokenttäkuljetus kohteessa, majoitus kahden hengen huoneessa, hotellista riippuen, vähintään aamiaisella.

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa pitää kiirettä. Huom! Ilmoittautumisaika muuttunut, Ilmoittaudu viimeistään 9.11. Myös viikon matka onnistuu. Tjäreborg laskuttaa 200€/hlö ilmoittautumisen jälkeen, loppumaksu Tjäreborgille maksetaan 45 vrk ennen matkaa, Tammikuussa.

Järjestämme lisämaksusta mm. afrikkalaisen tanssin ja rummunsoiton work shopin, kalastusretkiä Atlantilla, Senegalin puolella käymme katsomassa villieläimiä, afrikkalaista markkinameininkiä ei voi jättää väliin.  http://www.facebook.com/finlandgambia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.