Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kun asiat etenevät, ne etenevät vauhdilla!

Hei kaikki!

Reilu kuukausi on tullut asusteltua täällä ja pakko ihmetellä sitä, kuinka sutjakkaasti kaikki käytännön asiat hoituivat sitten lopulta. Alkuun päivät ja viikot rehellisesti sanottuna matelivat, kun odottelin ensin vuokrasopparia ja sen jälkeen BSN – numeroa, mutta tämän jälkeen kaikki palaset loksahtelivat paikoilleen. Käytännössä yhdessä päivässä minulla oli paikallinen pankkitili, puhelinliittymä ja kaiken kukkuraksi sain töitä! Tehokasta, vaikka itse sanonkin. 😀

Täällä siis kaikki hyvin. Elämä on simppeliä ja leppoisaa, eli juuri sellaista mitä kaipasinkin pitkään. Suurinta kiitollisuudentunnetta koen kun juon hanavettä, käppäilen puistossa tai käyn ruokakaupassa, jossa on hyvä valikoima! Kuulostaa supertylsältä, mutta noita asioita kaipasin eniten päivittäisessä elämässäni Maltalla. Ja pakko kyllä nyt kehua, että ilma täällä Hollannissa on ollut (petollisen?) hyvä! Aurinko paistaa ja mukavan lämmin, mutta ei kuuma. Oon varmaan ihan järkyttynyt sitten kun sataa kaatamalla viikkoja.

Kävin tutustumassa paikalliseen yöelämään ja ymmärrän kyllä miksi kaupunki on opiskelijoiden mieleen. Kuppiloita löytyy laidasta laitaan ja väkeä riittää. Pisti silmään, että täällä on erikseen sellainen ”narikkakioski”, johon takin yms. voi jättää maksua vastaan. Ensin kummastelin, että miksi porukka hiihtää t-paidoissa ja pikkumekoissa baarista baariin keskellä yötä, kun on kuitenkin aika viileää vielä auringon laskettua. 😀 Niin ja siitä omasta bailaamisesta.. en vaan osaa enää haha! Täällä mennään omiin standardeihin nähden supermyöhään ulos (joskus 1-2 aikaan) ja mähän oon sillon normaalisti jo nukkunu tuntikaudet!! Urheasti kuitenkin pysyin hereillä kolmeen saakka ja oli hauska ilta.

Siinäpä se tällä kertaa, palataan!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply